Sivut

31.1.2010

damdidamdam

X-Factorissa ei tänään kyllä pahemmin mitään hyviä laulajia ollu... Muutama toki oli jotka oli tosi lahjakkaita. 8) Mut luulis että Suomessa olis vähän enemmän. Nojaa, onhan tämä aika pikkunen ja syrjänen paikka. :D Onneks pääsen kesällä ulkomaille, nimittäin Pariisiin. ♥ Sit pääsen kuvaamaan Eiffel-tornia ja oon varmaan aivan onnessaan. Varmaa kädet tärisee niin paljon etten saa siitä ees kunnollista kuvaa. :( Meijän piti mennä Alpeille ja Saksaanki samalla reissulla, se olis ollu niinku semmosta autolla ajelua kolmessa Euroopan maassa tai jotain sen tapaista. Mut Alpit nyt sitten jää. :( Harmittaa kyllä AIKA PALJO. Varmaan on hotellitkin jo hyvällä tuurilla äiti varannu. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

En kyllä tiiä yhtään et miks aloin ens kesästä höpöttään. Oon vaan niin ilonen ja onnellinen ja kaikkee mahollista ku sinne unelmapaikkaan pääsen. :D Olis kyllä aivan mahtava päästä myös Taize-matkalle joskus, vai mikä se nyt oli... Saapas nähdä pääsenkö millonkaan. 8)

Ja mitäs sitä on tänään tullu hommailtua... Tulin Törmälästä, Hanna oli meillä, mentiin abcille ja sitten mentiin Maralle ja sit Hannan äiti tuli hakemaan meijät illalla. Sain kotiinki kyydin. ;) Ja on tollattu x-factoria ja perjantain salkkarijakso pitäis kattoo netistä kun en nähny... Jos tää kone vaikka toimiski nytten kun aikasemmin päivällä ei toiminu ollenkaan. :( Joten sitä siis seuraavaks, huomisii ! Ja huomenna pääsee myös salille ! 8)


Tommosen tein. :) Noi on sellasia kaverikoruja, ton punasen toinen puoli on Tanjalla ja hopeisen on Sonjalla.


Hanna näpsäs musta kuvan ku oltii meillä ! Mihin mun kulmakarvat katos ja miks en näytä yhtää iteltäni?

1 kommentti: