Sivut

29.1.2010

Väsyttää

Koulussa oli harvinaisen tylsää... Paitsi et ensimmäisellä tunnilla katottii leffaa ku ope ei ollu koulussa. ;D Kaupallisten tunneilla meinasin nukahtaa ku ne Krookin höpötykset menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos... Ja pihalla oli aika kylmä ku jouduin käveleen kotiin. Ei ollu kivaa... Mut kyllä se kesti. :)

Sain nyt myös pakattua vihdoin. :D Ei kyllä kauaa kestäny. Ja mässytki on hankittu viikonlopuks... Nyt on kyllä ällö olo, pystynköhän taaskaa syömää mitää siellä Törmälässä. -.-'' Nii siis Törmälä on se paikka jossa se keisko järjestetää ja keisko on isoskoulutus. :----DD Ja en ikinä syö siellä kunnolla. Mut mulla on kyllä ollu koko viikon aika mahtava ruokahalu niin jos sitä vaikka sais syötyä sielläki sitte. Ja jos en syö nii Aili ja Tanja ainaki osaa aika hyvin makottaa mua, tai sitte Marjo joka on ohjaaja. :D

Toivottavasti tulee kiva viikonloppu, ainaki yleensä on ollu kivoja noi keiskot. Ja ainii katoin sen Avatar -leffan viime yönä ja olihan se kyllä aika ihana. :) Ei ihmekkään kun on niin paljo hehkutettu. Ihan mahtavasti tehty ja toteutettu, ei voi kyllä muuta sanoo. 8))

Mut nyt lopetan tän kirjottamisen tältä päivältä, ADIOS ! Jos niin voi ees sanoo. :o Ja en pääse huomenna kirjottaan ku oon siel keskellä mehtää. 8)

1 kommentti: