Sivut

12.10.2014

Tursajaiset 2014!

Meillä oli viime keskiviikkona Tursajaiset Kokkolassa ja oli kyllä aika mieleenpainuva reissu. Odotukset oli semisuuret mutta kun sinne päästiin niin siellä satoi koko illan ja epätoivo meinasi vallata kun oli niin törkeän kylmä ja sukat lainehti tennareissa!

Aluksi mentiin Kokkolan leirintäalueelle jossa oli Tursajaisten aloitus, enkä kyllä ymmärrä miksi hiivatissa se piti sinne asti järjestää. Pari kilsaa jouduttiin sieltä sitten tarpomaan keskustaan rasteille. Ei siinä, kaksi kilometriä ei ole paha mutta oli se melko perseestä kun tallustettiin likomärkinä kengät uiden ja kylmissään! Onneksi rasteilla oli kivaa ja jossain vaiheessa minäkin korkkasin kaljan.

Jatkot oli baarissa Callessa ja olihan sekin kokemus mennä litimärillä kengillä baariin. :D Väsyneitä kyllä oltiin kaikki ja olisi voinut lähteä jo aikaisemminkin kotiin mutta olin minäkin sitten sinne puoli neljään asti jolloin lähti ilmainen bussikyyti takaisin Ylivieskaan. Osa kun lähti jo junalla puoli kahden aikaan. Olisi varmasti ollut kivempaakin jos ilmat olisi sallineet, se sade ja kylmä väsytti ihan hiivatisti ja baarissa oli vähän väkinäistä olla mutta ryyppäsin sitten lisää ettei ala väsyttämään liikaa ja kävin tanssimassa. Mikään ei ole kamalampaa kuin se kun baarissa väsähtää totaalisesti ja tulee laskuhumala. :D Sain kärsiä tästä kuitenkin seuraavana aamuna enkä mennyt kouluun........ Köhköh.

Meidän joukkueen teemana oli Agentit ja päästiin KOLMANNEKSI! Wohoooooo ja joukkueita oli kuitenkin se 15 että ihan hyvä kyllä tuo kolmas sijoitus. Rasteilla meni kieltämättä hyvin. :) Kuvia ei kyllä tullut otettua kun ulkona oli niin paska sää ja kylmä.....

 Menomatkalla!

 Naureskelin tälle. ^___^

Ja viimeisellä rastilla! Hyvät agentit oltiin. :-----D

Toivon ettei vähään aikaan ole opiskelijabileitä... Jotkut halloweenit ilmeisesti tulee, onneksi sinne on vielä aikaa. 8D En jaksa enää!

PS: Tein kämppäpostauksen eilen johon olisi kiva saada kommenttia ja vaikka sisustusvinkkejä. :) KLIK

2 kommenttia:

  1. Edulliset hinnat noi joille Räsänenki naurais :D
    Agentti-Olivia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä verrattuna Ylivieskan hintoihin! Täälä on kallista vaikka ois halvat :D

      Poista