Sivut

26.3.2010

Weekend !

Koko viikko ollu kauheeta kiirettä, en oo ollenkaan ehtiny postailla... Fysiikan kokeesta 9! :O Aika jännä, yleensä menee fysiikan kokeet aina vähä huonosti. Mut heti ku ne laskukaavat jäi pois aiheesta niin alko sujua.

Mitäs tällä viikolla on tapahtunu... Liikaa. :) Toissapäivänä oli disco, oli kivaa. Tänään illalla vähän kylille pyörimään. Ja sitten viikonloppua viettämään, huomenna nukun oiiiiikeiiiinn pitkään. Ja sit varmaan vaan löhöön tai jotain, ei paljo suunnitelmia ole.

Viime viikonloppuna oli viimenen keisko (yhy yhy) ja se oli ehdottomasti paras leiriviikonloppu tähän mennessä. Ja musta valmistui nyt sitten isonen, ens viikon tiistaina on siunaaminen jonka jälkeen oon sitten ihan VIRALLISESTI isonen. 8) Toukokuussa vielä kokoontumisajot ja siellä sit näkee et mille leirille pääsen isoseks, jos edes pääsen. Toivottavasti. :)

Ja mulla on sieltä keiskosta asti ollut joku ihme juttu, ruoka ei oikeen maistu... Tänään söin aamupäivällä jätskin ja puolet suklaalevystä ja oon vieläkin niin ähkyssä. Koko viikko ollu suunnilleen tämmöstä... Jos se ruokahalu sieltä palais jossain vaiheessa. Tosi outoo ku suklaalevystä ei yhtäkkiä jaksa syödä kun puolet, normaalisti menee nätisti koko levy alas. :D Mut ainakaan en nyt sitten liho jos ei muuta.

Niin ja mulla iski tylsyys tunti sitten ja menin laittaan hiuksia. Sitten tuli spontaani idea et värjäämpäs tässä etuhiukset pinkiksi tosta alta. ja tässäpä nää nyt sitten on. :) Pistän kuvankin tähän alle.



Ja eikai tässä sit enään muuta, heipatihei. :)

Ainiiainii en oo enää sinkku. :)

2 kommenttia:

  1. meil o isoskoulutus isko tai siis silleee :--D emt hassu toi keisko XD

    VastaaPoista
  2. joo mä en muista yhtää vaa et mistä sanoista se keisko tuli :DDD

    VastaaPoista