Sivut

16.8.2013

Julkkisnaiset TOP 10

Mulla on nyt ilmeisesti palannut kunnon kirjoitusinspis. Jee ! Laitan näitä ajastuksella tulemaan, ettei samana päivänä tule liikaa postauksia. Kivempi et tulee viikon aikana muutama kuin että yhtenä päivänä viikossa 5. :--D Ainakin minun mielestä.

Joka tapauksessa, keksin yhtäkkiä että haluan tehdä kauneimpien/komeimpien julkkisnaisten ja -miesten TOP10-listat. Oon tehnyt tän aiemminkin mut se taisi olla vuonna 2010 ja tein sen sen suurempia hirveästi ajattelematta. Tällä kertaa haluan miettiä kunnolla, ketkä todella ansaitsevat päästä listaan.

Kerään siis mielestäni ne ulkonäöllisesti häikäisevimmät ja ajatuksia herättävimmät julkkikset top kymppiin. Tässä on mulle vähän haastettakin, kymppiin mahtuu aika monta. Itsestäänselvyyksiä on jo mukana mutta pitääpäs vähän virkistää muistia ja miettiä ketkä muut pääsisivät tähän mun top kymppiin. Ensimmäisenä teen listan naisista. En laita kuitenkaan mihinkään järjestykseen, siitä ei tulis yhtään mitään !


 Ihana Iina Kuustonen



Aloitetaampas vaikka suomalaisesta, kaikkien Putous-fanien tuntemasta Iina Kuustosesta. Aina oon ihaillut Iinan ulkonäköä kun oon Putousta kattellut. Ja Iinalla on ainakin muodot kohdillaan, en oikeen mistään laiheliineista perusta.


Tähtisilmä Twiggy



Juuri kun pääsin sanomasta, etten paljon laiheliineista perusta, niin sijoitan top kymppiin Twiggyn eli Lesley Lawsonin. Twiggyn kasvot onkin se uskomaton juttu. Twiggy oli 60-luvulla mallina, alin kuva on siis hänestä vanhempana. Ensimmäistä kertaa kun Twiggyn kuvan näin, ajattelin vain että "mitä vittua", ja silloin kun tulee semmoisia ajatuksia mieleen niin ansaitsee kyllä paikan kauneimpien naisten listalla. Twiggy oli ainakin nuorena hyvin hoikka, 60-luvulla taisikin olla ihanteena todella laiha vartalo. Jokainen kiinnittää ihan varmasti ensimmäisenä huomionsa Twiggyn suunnattoman suuriin silmiin, minä ainakin !


Muodokas Marilyn Monroe



Pitäähän tämmöinenkin klisee lisätä tähän listaan. Ah niin ihana marilyn. Hänellä oli kyllä sellainen vartalo josta itse pidän naisessa. Muodokkaat naiset kiinnittää mun huomion ennemmin mitä laihat. Nykyään vallalla oleva laihuusihanne on vähän pöhköä, tällainen se olla pitää! Mut niinhän nämä ihanteetkin aina muuttuu, ja nytkin ollaan menossa terveellisempään näköiseen naisihanteeseen pikkuhiljaa. Hehheh, viimeisessä kuvassa taitaa Marilynillä olla vähän liian pieni toppi. :D Mutta ei Marilyn kroppansa takia tähän listaan päässyt, hänellä oli myös hyvin sievät kasvot.


Suloinen Selena Gomez


 Selena on niin söpö! En kyllä hänestä tai hänen musiikista perusta yhtään (ei osaa mun mielestä edes laulaa), mutta nuo kasvot, aaww. Telkkarista tuli joskus se noitaohjelma ja Selena taisi esiintyä siinä päähenkilönä joskus teini-ikäisenä. Sillon pikkuisena se vasta suloinen olikin. :3 Mua naurattaa kaikki kohu-uutiset joita joskus sai lukea, kun Selena seurusteli Justin Bieberin kanssa.

 
Aurinkoinen Audrey Hepburn
 (aika huono)



 Audrey on niin sievä. Tai oli, ei ole ollut elossa kahteenkymmeen vuoteen. Upea nainen oli silti.


Mieletön Megan Fox



Megan Fox, se jokamiehen unelma. En kyllä yhtään ihmettele, minkä takia. Megan on kyllä aivan uskomattoman kaunis ja onhan sillä sitä seksikkyyttäkin. Tuo viimeinen kuva varsinki, miettikää nyt jos tuommonen pimu tulis jossain vastaan niin kyllä siinä häkeltyis jo tavallinen heteronainenkin.


Jumalainen Johanna Raunio



 Kaikki tietää Salkkari-Tanjan! Kyllähän sitä sillonkin huomas, että kaunis on nainen vaikka jo keski-iässä. Sitten kun sain tietää että Johanna on vuoden 1974 Miss Suomi ja näin hänen nuoruuskuviaan, olin täysin myyty. Miten söpö oikeesti voi suomalainen nainen olla? Hellanlettas. Eikä se ulkonäkö oo huonoksi iän myötä mennyt, tietysti niitä kiloja aina tulee ja muutenkin kasvot vanhenevat, mutta Johanna on kyllä kauniilla tavalla vanhentunut. Mutta minun lempparimissi kyllä ehdottomasti täällä Suomen kamaralla.

Kaunis Claudia lynx
(hehheh en keksiny c-kirjaimella..)


 Tämä kuuluu niihin "mitä vittua"-kokemuksiin. Oikeesti mitä vittua. Niin klassisen kauniit ja symmetriset kasvot että huhhuijaa. Kyllä tämänkin kanssa jalat lähtis alta aika äkkiä kun vastaan kävelis. Harmi että kaikki kuvat oli hirveen photoshopattuja ja iho kuin vahanukella. Ei näin kaunista naista tarvi shopata yhtään, hävetkää nyt ihmiset. Tuo ensimmäinen kuva vaikuttaa kuitenkin sellaiselta, jota ei niin kovalla kädellä ole muokattu. Huikea ulkonäkö.


Kultainen Kiira Korpi



 Taitoluistelija Kiira Korpi on hyvin luonnollisella tavalla kaunis. Ei tää muija kyllä mitään meikkiä tarviikaan. Minun mielestä myös yksi Suomen kauneimmista naisista. Ehkä tämän mun top kympin naiset on sitten ne omasta mielestäni kauneimmat täällä pohjolassa.


 Pantava Pattie Boyd
(.....) 







Siinä se on. Maailmankaikkauden kaunein nainen. Mikään tai kukaan ei kyllä tästä enää mene ohi. Jos voisin näyttää keneltä tahansa muulta niin Pattie on se jonka valitsisin. Hän oli myös malli 60-luvulla ja nykyään 69-vuotias. Mitkä nuken kasvot ja ihanat silmät ja ihanaa kaikki. Pattieki oli kyllä hyvin laiha, mutta ehkä se vaan oli sitä 60-lukua. Ette varmasti tuu löytämään ketään muuta joka olisi mun mielestä kauniimpi. :-D Ja kyllähän ensimmäistä kertaa Pattien kuvia nähdessäni tuli taas se "mitä vittua" ja silloin tiesin heti mikä on mun ulkonäköihanne naiselle.
Tähän vielä sama nainen vanhana:
 
Tuli tuommonen hirvee väli tuohon mutta en tiedä miksi.... Voi Blogger.

Siinä oli paljon erilaisia ja erityyppisiä naisia, myös eri vuosikymmeniltä. Millaisia naisihanteita teillä on ja kuka on teidän mielestänne kaunein nainen maailmassa? Seuraavaksi tuleekin sitte ukkojen vuoro. ;)

10 kommenttia:

  1. Eikös marilynkin ole mennessä aika muodossa kuitenkin ;)

    VastaaPoista
  2. täällä täsmää kyllä sama maku :D tää oli jänskä postaus!

    Tuli myös tuosta Twiggystä mieleen kun lueskelin jotain 'muodin vuosikymmenet' tmv. kirjaa ja siellä luonnehdittiin että ihanne-naisvartalo 'koki muutoksen tuohon aikaan kurvikkaasta nälkiintyneeksi teiniksi' :-------D musta se oli samaan aikaan sekä huvittava että so true..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, otan jänskän kohteliaisuutena ;D

      Mua kyllä kiinnostais ihan tajuttomasti lukee tuommosta kirjaa, mistähän tollasen löytäis...
      Joo, on tuo kyllä melko outoa että kurvikas ja terve nainen vaihtuu ihan lapsen näköiseksi. Hyvin kyllä toi kirja luonnehti tuota! :D

      Poista
  3. Allekirjotan Kiira Korvesta kaiken siihen asti ku hän pitää suunsa kiinni! Yks järkyttävimmistä puheäänistä, melkeen yhtä karmiva ku Kimi Räikkösellä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa. XD Ite en oo hänen ääntä kyllä kuullu missään mut ehkä ei sitten kannatakaan. :D

      Poista
  4. Laita ens kerralla top 10 komeimmat miehet ku tossahan oli pelkkiä naisia :D

    VastaaPoista