Sivut

20.8.2013

Hiustenpidennysten värjäys ja kihartaminen hiusystävällisesti

Huhhuh ! Viime postauksessa kerkesin jo iloita mun kohentunutta postaustahtia ja -intoa. Nyt sitten onkin ollut taas niin paljon tekemistä, että monta päivää kerkesi vierähtää ilman postailua, huppistakeikkaa. :D Nyt on kuitenkin hieman aikaa postata (aloitin tämänkin jo varmaan lauantaina ja on ootellut luonnoksissa siitä asti jatkamista.)

Omistatko hiustenpidennykset mutta olet tylsistynyt niihin? Haluaisitko saada kiharoita mutta et omista kiharrinta? Haluaisitko värjätä pidennyksesi jollain kirkkaalla värillä ilman rasitusta, muttet tiedä miten? Ei hätää, tässä sinulle ohjeet moisiin!

Mulla kävi näin, joten päätin tuossa viime viikolla vähän sitten askarrella noiden hiusten kanssa. Omistan siis 50cm pitkät klipsipidennykset joista kerroin ensimmäisen kerran tässä postauksessa ja kuvia löytyy myös täältä. :) En ole noita nyt moneen kuukauteen pitänyt, koska oon niin käytännöllinen. Shokkiväripostauksessa tästä jo taisin mainitakin. Dippipidennykset tuntui kivoimmalta vaihtoehdolta joten päätin toteuttaa sellaiset. Mielessä kiinsi myös ihanat kiharat.


Tässä tuotteet joita käytin. Four Reasonsin hopeashampoo, Tresemme Naturals -hoitoaine ja Directions Tulip-shokkiväri. Unohin ottaa omasta hopeashampoosta kuvan enkä viitsinyt mennä nyt kaiveleen kun Harri nukkuu. Makkarin kautta siis mennään kylppäriin mun kämpässä. :D

Lähtötilanne tässä.

 Kastelin hiukset ja hopeashampoo vaikuttamaan. Hieroin shampoon melko varovaisesti, hiuksia ei kannata repiä tai vetää joten shampoon "hieronta" on parempi vaihtoehto. Annoin olla shampoon noin 10 minuuttia ja pesin pois huolellisesti. Tresemmen hoitoaine pääsi seuraavaksi hiuksiin ja 10 minuuttia taisi sekin suunnilleen vaikuttaa.


 Mulla kävi huonosti kun ostin pinnejä. Ne tippui laukusta jonnekin enkä löytänyt niitä enää mistään, kyllä ärsytti kun heti kauppamatkalla kämpille ne katos jonnekin. :-D Tarkoitushan oli tehdä sormikiharoita mutta piti sitten soveltaa. Kun laitat pidennykset kuivumaan vaatteidenkuivaustelineelle niin pientä kiharaa niihin saa aikaiseksi jo tällä.

 Kuivat hiukset. Pieniä laineita tuli, olisi tullut paremmat ellen olisi harjannut hiuksia... Nielin ylpeyteni ja ostin uudestaan pinnit joista lisää kohta.

 Kastelin hiukset vielä kerran. Tässä vaiheessa mukaan kuvioon astui Tulip-sävyinen shokkihiusväri. Sekoitin sitä hieman Tresemme-hoitoaineeseen ja sävystä tuli juuri sopiva. Tulip yksinään on vähän liian tumma pinkki. Hieroin värin pidennysten latvoihin ja vaikutus kesti ehkäpä noin 15 minuuttia. Laitoin myös hiusten pituuksille pelkkää Tresemmeä antamaan hiuksille lisähoitoa. Hiustenpidennyksille hoitoainetta ei voi ikinä laittaa liikaa.


Tässä ovatkin ne kuuluisat sormikiharat. Kiersin hiustupon märkänä sormen ympärille otin varovasti sormesta pois rullana ja kiinnitin rullan pinnillä. Näin ne sitten jätin kuivumaan keittiön lattialle pyyhkeen päälle. :--D Oli melkosen haasteellista laittaa nuo pinnit kun hiukset oli tosi liukkaat. Ilmeisesti hoitoaine teki tehtävänsä.

Sitten kun hiukset olivat kuivat, avasin pinnit ja rullat ja asettelin hiukset nätiksi, harjaamista en suosittele hirveästi, mitä nyt pientä siistimistä tein. Muuten kyllä saa kiharat äkkiä kyytiä. :D

 Valmis!

Tässä vielä hiukset eri vaiheissa verrattuna omaan tukkaani. Mun tukka on näissä vielä tosi lila joten pidennykset onkin sitten rinnalla erittäin keltaiset. :---D Eilen pesin syväpuhdistavalla shampoolla hiukset ja lilaa sävyä lähti tosi paljon.

 Lähtötilanne, jolloin hiukset oli tosi keltaiset.

 Tässä pidennysten keltaisuus on poissa ja pieniä laineita havaittavissa. 

Ja tämmöiset niistä tuli. :)

En oo kyllä vielä päähän kokeillut koska on mun tukka vielä ihan liian platina noille. Ärsyttävää, koska en mitään keltaista tukkaa haluaisi sen takia että pidennykset mätsäis paremmin. Mulla kyllä kellastuu talven aikana hiukset itsestään joten ehkä sillon tulee sitten näitä uusia pidennyksiä pidettyä enemmän. Nyt mulla ei siis ole enää noin violetti tukka, mutta koska violetti taittaa keltaista pois, mun hiuksissa ei oo häivääkään lämpimiä pigmenttejä tuon violetin värin jälkeen. Hiukset on siis tosi platinan vaaleat ja välillä mun tukka näyttää vähän hopeiseltakin, juurikin sen väriset mitä oon yrittänyt ylläpitää mutta varsinkin talvi kellastuttaa hiuksia aikalailla. Se lämmin pigmentti on niin tajuttoman vaikea pitää pois hiuksista. Nyt on kuitenkin hyvän värinen vaalea tukka. Jos sulla on ongelmia keltaisten hiuksien kanssa, käytä paljon hopeashampoota ja tunge lilaa shokkiväriä päähän, nauti vähän aikaa villinvärisistä hiuksista kunnes ne haalistuvat pois ja jäljelle jää platinan sävy. :)

10 kommenttia:

  1. Ihanan väriset :3

    VastaaPoista
  2. Hienot! Toivottavasti nähään pian kuvia et miten ne sulle sopii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! Joo pitäs kyllä sovittaa noita päähän, nuo on kyllä ihan vääränväriset mut vois noita silti kokkeilla :D

      Poista
  3. ooh tosi kauniit noi pidennykset, kumpa itekki raaskisin tehä omilleni samoin ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Onhan se kyllä huono puoli se kun ei tuota väriä oikeen poiskaan saa. Tukka kärsii vaan...

      Poista
  4. ihanat! <3 testaanki huomenna omille pidennyksille ku en tienny et niistä tulee noin hyvät o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaapi kokeilla, kivat kiharat kyllä tuli! :)

      Poista