Sivut

14.8.2013

Kämppä
















Ollaan päästy Harrin kanssa muuttaan ja kämppä alkais olemaan pikkuhiljaa valmis. Nyt täällä on vaan kaks sohvaa, pitäis saada myytyä tuo punainen sohva pois. On hiukan ahdasta. :---D Ollaan säästämässä tiskikoneeseen ja sitten kun se saadaan niin sitä varmaan vihtii panostaa enemmän kokkailuihin, kun ei tarvi tiskata. Yhden ja puolen vuoden aikana kerkeää aika nätisti siihen tiskaamiseen kyllästyä...

Tuntuu niin hölmöltä ja kliseiseltä muuttaa poikaystävän kanssa yhteen ja säästää yhessä tiskikoneeseen. Onhan tänne meille lemmikkiäkin tulossa, kohta varmaan farmariauto ja vauva? :--D Niin se elämä vaan menee. Meitä ei kyllä kumpaakan Harrin kanssa kiinnosta elää semmoista tylsää peruselämää ja kumpaakin meinaa vähän huvittaa tää yhteenmuutto ja kaikki kliseiset jutut, vitsaillaanki siitä aina kahestaan. En sitten kyllä tiedä miten sitä elämää vois viettää muuten. Mun elämä on nyt koulua, kaupassa käyntiä, datistelua, liikuntaa (ainakin yritän) ja ehkäpä jatkan myös 4h-kerhon vetämistä. Tällä hetkellä oon tyytyväinen mun elämään. :--)

Sitten kun ollaan saatu loputkin Harrin tavarat tuotua ja kämppä on valmis, niin voisin tehdä videota tästä, tuli niin paljon kiitosta tuosta ekasta videosta että voiskai niitä tehdä useempiakin aina välillä!

Jos joku muuten tarttee punaista kahdenhengen vuodesohvaa niin mulla olis myytävänä, voin laittaa vaikka kuvaa sähköpostilla tai Facebookissa jos jotakin kiinnostaa. :--) Olis kiva saada toi pois kun näyttää niin hömelöltä tuo meijän olkkari !

4 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia :) ja onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  2. Siis muuttiko Harri sun kämppään vai muutitteko molemmat jonnekki muualle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kämppään Harri muutti, ollaa täälä molemmat nyt :D

      Poista