Sivut

21.8.2013

LINKKAA BLOGISI -tulokset ;)


Hahhah kestäkää tuota otsikkoa. Menikin vahingossa kolme viikkoa että sain aloitettua tekemään tätä, ja välissä tämä unohtuikin kun innostuin postaileen vaikka ja mitä ja inspistä on riittänyt. Mulla on listakin itellä missä on postausideoita koska muuten unohdan ne. Nyt kuitenkin vihdoin pääsette näkemään mitkä blogit valitsin. :) Olen myös vastannut Linkkaa Blogisi -postauksen kommentteihin. Musta oli tosi kiva kun jotkut anonyymitkin vastasi noihin kysymyksiin joita pyysin kommenttiin laittamaan, vaikkei heillä blogia olekaan. :) Laitan tähän linkit 10 lemppariblogiini!

Days of My Way


You know my name, not my story



 Sini Marja



 Just Open Your Mouth



mischievous mixture



Emilia Aino Aleksandra



Snakely Shakely



 AnnaSophia O.


Living my life with stories which I never tell aloud




Blogger kyllä taas asetteli nämä kaikki kuvat niin hienosti että. Koittakaa kestää...

En kirjottanut mitään tekstiä blogeista, joten pääsette itse tutkimaan. >:) Tosi ihania blogeja kyllä löytyi, muutamia aloin lukemaan, mutten kaikkia koska oon liittynyt jo sataan blogiin! Ja pitää yrittää pitää se määrä suunnilleen siinä, muuten tuntuu että tulee liikaa eikä kaikkea ehdi lukea. Oli kuitenkin kivaa tehdä tää vaikken varsinaisesti itselle uutta luettavaa etsinytkään.

7 kommenttia:

  1. Koska tulee lisää päivityksiä? alkaa vieroitusoireet tulemaan ja sitten pitää tulostaa sun kuva ja liuottaa se veteen ja piikittää suoneen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaa mukavalle :)))))

      Poista
    2. Ei kuulosta :'( nyyh Olivia, älä kiusaa mua, onko se kivaa kun muhun sattuu? :'(

      Poista
    3. no eihän se kivaa oo ! sorry vaan. :(

      Poista
  2. Moikka! Järjestän CaseApp nimiselle yritykselle arvonnan blogissani ja osallistumisaikaa on kaksi viikkoa. Tästä linkistä (http://thephotodiary-by-saralehtomaa.blogspot.fi/2013/08/caseapp-giveaway.html#comment-form) pääset osallistumaan jos kiinnostaa :) Onnea matkaan!
    -Sara

    VastaaPoista