Sivut

3.8.2013

Tattaraa!



Hiphei siinä se vihdoin ois! Oon pyöritelly tuosta ajatusta koko kesän ja sain nyt sitte aikaseksi loppujen lopuksi. :---D Joten kommenttia vaan ihan hiiiiirveesti, oon nyt menossa mökille enkä oikeen tiedä milloin tuun pois, ehkäpä maanantaina. Olis kiva jos ois tähän sitten paljon palautetta kun tätä on niiiin paljon ja niin kauan pyydetty. :---))

Ja muistakaa tosiaan tuosta mutterin kuvasta vaihtaa laatua jos on ihan huono, mulla on tää nyt ihan HD. ;) Paitsi et huomasin just ettei tuossa voi sitä painaa paitsi kokoruututilassa ja sitte tietenki Youtubessa jos sitä kautta kattoo. Youtube-sivustolle voi siirtyä kattomaan painamalla tuota videon nimeä jos joku ei tiennyt. :---)

Ainiin ja äänenlaatu on hiukka huono koska kamerassa oli jotku Harrin asetukset jääny päälle kun se oli kuvaamassa yhtä keikkaa. Harri laitto jälkeenpäin sitte asetukset takasi normeiksi joten seuraavan videon pitäisi olla parempilaatunen. Mikäli teen sen seuraavan videon ! Olihan tuo aikamoista säätöä Harrin osalta editoida kun mikään ei taas tuntunu onnistuvan. Itehän en ikinä jaksais. Joten kiitokset Harrille tästä. ^^ Eikä tälläkertaa muuten Bloggerkaan ole ollut yhtään hankala joten ite pääsin helpolla !

24 kommenttia:

  1. Hieno eka video :)

    VastaaPoista
  2. Kivat nuo hiukset! :3
    Tuo video oli tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos ! :D Nyt on kyllä tukka jo haalistunu...

      Poista
  3. äääääääääää sekosin tääl kokonaa XDDDD omg oon oottanu sulta videoo niiiin kauan ja nyt teit sellasen! ihanaa! <3 :3 me like!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee kiitos ! :D Joo oot tainnu mun blogia seurata lähes alusta alkaen niin nyt toiveesi kuultiin 8D

      Poista
  4. Noniin, ei huono! ;) Olit just tosi luonteva etkä änkyttänytkään/puhe ei tyssännyt niinkuin joillakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo harriki kehu mun luontevuutta :D Ei se ollukaan niin tyhmää puhua kameralle!

      Poista
  5. Ei oo tarkotus loukata mutta ite kyllä haluisin jatkossa postaukset tekstien muodossa! :) Mutta kiva siinä mielessä että teet sen ku oot luvannu ja sitä on pyydetty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään haittaa, en mäkään oikeen ikinä tykkää videopostauksia katella ja luenkin mieluummin tekstimuodossa kaikki :) Että ymmärrän hyvin ! Tein nyt kuitenkin tän ja teen varmaan jatkossakin videoita aina välillä kun suunnilleen kaikki tuntuvat niitä haluavan. :--D Ja onhan se kivaa vaihteluakin.

      Poista
  6. heii, kivaisa video.. kuvittelin jotennii sun äänen ihan erillaiseksi... :D en aatellu, et se on nuin matala :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on matala ääni naiseksi, ennenkin oon kuullu siitä :D Mut ääni kuvitellaan yleensä kimeemmäksi ! Mut oon kyllä henkilökohtasesti sitä mieltä että mieluummin matala, kun kimee tyttöääni on niin perhanan ärsyttävää. :D

      Poista
    2. tiesikkö et oon ihan samaa mieltä... :) mulla ittelläki on matala ääni enkä kyllä "vaihtais" sitä mihkään nasaali ääneen :D sitäpaitsi matala ääni on paljon uskottavampi..

      Poista
    3. No sepä se :D Ei kukaan ota tosissaan varmaan semmosia videopostauksia joissa puhujalla on semmonen järkyttävän korkee tyttömäinen piipitys... :D

      Poista
  7. Tee vaan useemmin näitä videoita, täähän oli kiva!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Eiköhän sitä tuu tehtyä vielä ;D

      Poista
  8. Koska tulee seuraava video? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaaaaa-a! 8D Mulla ois muuten yks video editoimatta, Harrin pitäs vaa eka tehä se :D Semmonen tosi lyhyt tutoriaali. Mut voiskai sitä joskus jotain höpötysvideooki tehä, kunhan saan tehä sen omassa rauhassa kämpillä :D

      Poista
  9. Sitä odotellessa :) ja "höpötys" videot on just mukavia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitää yrittää saada siitä mielenkiintonen!:D

      Poista
  10. Ihanat noi sun hiukset. : ) Nää höpöttely videot on just parhaimmistoa! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkäsin kyllä noista liloista :) Ja kiva et jotku tykkää! Mää en ite semmosia oikeen jaksa kattoa mut tuntuu siltä et koko muu Suomi jaksaa joten ehkä semmone höpötysvideon tekeminen useemmin ei ois niin paha... :D Mun mielestä sellasten kattominen on äärimmäisen tylsää! En oikeen vlogien ystävä oo.

      Poista