Sivut

8.8.2013

Huvipuistoilua ja ruokaa !

Mulle on tullut pari uutta lukijaa, tervetuloa ! ^^

On kyllä ollu taas hulluna tekemistä. Mun kämppä on nyt lähes priimakunnossa älyttömän siivouksen jäljiltä. Vielä pitäs käydä vaatekaappi läpi ja siivota parveke joka on ihan hirveessä kunnossa. En oikeen tiiä mitä tekisin mun kaikille vaatteille jotka menee säkkeihin, pitäs varmaan kirpparipöytää laittaa. Tai sitten blogikirppis jotka sitten mainostais mahdollisimman paljon.

Viime sunnuntaina oli Powerpark-päivä feat Maiju ja pikkusisko. :--) Mulla oli kuitenkin aamusta asti jotenkin paska olo, ei oikeastaan huono olo mut vähän silmät ja pää kipeenä. Sen takia en sitten jaksanut käydä hurjimmissa laitteissa, ja vähän harmittaa kun taas jäi Kobra ja Booster välistä. Oli niin nuutunu olo ja ihan jäätävä nuha, onneksi on nyt flunssa jo helpottanu. Ehtiihän sitä ens vuonna!





En oikeen jaksanut kuvata kun oli vaan pikkukamera mukana. Jotenkin tuntuu niin perseilyltä kuvata huonoja kuvia muulla kuin järkkärillä. :----D Silti hirveen nopealta ja yksinkertaselta kun ei tarvi säätää valotusaikojen kanssa, ja tarkennus on nopee. Tarttisin varmaan semmosen objektiivin jossa on se hiljainen ja nopee tarkennus niin ei ois niin sahaamista noiden nykysten kanssa. Sen takia tarkennankin manualiilla mut joskus sitä automaattitarkennusta ja nopeeta sellasta tarvis. Harmi kun sellaset objektiivit on melko hinnakkaita. :D

Tänään käytiin Harrin kans meillä kotona kun äiskä kutsu meidät syömään. Namskis. ^^




Ihana jätski jälkkäriksi vadelmien kera. :---3 Ei tullu kyllä nyt sitä oikeaa ruokaa kuvattua... Keskityin syömiseen.

 Teki mieli patukkaa ! Oltiin siis frisbeegolfaamassa isosten kans ja käytiin sitten tyttöjen kesken salessa vähä eväsostoksilla. :D

Linkkaa blogisi-kisaan on tullu kivasti vastauksia, se on nyt ollut yli viikon tossa käynnissä ja aattelin et olkoon sen kaksi viikkoa sitte, elikkä ensi maanantaihin aikaa osallistua. :--) Pääset kilpailuun tästä.

Sitten suihkuun ja näiden pariin vaikka kello on jo kaks yöllä! Öitä♥

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo patukkakuva! :D ja miten tuo jätski on tollee? O_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! XD Ja tuo oli jotaki outoo jätskiä mikä piti jotenki ite tehä, en tiiä miten se ton muotonen on.... :D

      Poista