Sivut

31.7.2010

Huoh

Masentava ilma, sataa vaan.. Ja ei menny Pariisin reissu oikeen putkeen. Oltiin just Tuusulan kohalla ajamassa, noin kymmenen minuutin matka sinne Helsinki-Vantaan lentokentälle niin eiköhän sieltä kentältä sitten joku soittanu että ranskalaiset lentopäälliköt on menny lakkoon joten kaikki sen päivän lennot on peruttu. Joten empä nähny Eiffeliä tällä kertaa..

Pyörittiin sitten Hesassa se viikko ja Kotkassa ja Haminassa käytiin myös. Tuli siinä jotain osteltua, turkoosit pillifarkut joita oon jo kauan ettiny, sit semmonen naisten flanellipaita, timanttikaulakoru, alushousut (:D) ja äiti osti mulle vitusti suklaata siellä ja semmosen jättihiuslakkapullon jostain hiusliikkeesta kun oli tarjouksessa. Ei ainakaan hiuslakka vähään aikaan lopu kesken.. Ja sit semmonen Lorealin meikkipaketti jossa oli kaks ripsarii ja kajaali.

Käytiin sitten myös laivalla, se oli sen niminen ku "Baltik Princess" tai joku tollanen. Sehän kävi sit Tallinnassa pyörähtään.. Oli kyllä aika tylsä laivareissu. Mut siel oli semmonen ihana pelikaanimies. :) Siis joku tyyppi oli semmosen pelikaanipuvun alla ja pyöri kuvaajan kans pitkin laivaa ja se pelikaani aina hyppäs jonku vieree ja se kuvaaja räpsi sit niitä kuvia. Minäki pääsin kuvaan mut en koskaan saanu tietää millanen siitä kuvasta tuli. :D

Ainiin ja Korkeasaaressa käytiin myös kattoo eläimiä ! Tähän laitanki niistä sit kuvia.










Tää oli laivalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti