Sivut

16.8.2010

Tatuointihulluutta

Tänään olikin sitte ensimmäinen päivä lukiossa, saa nähä miten tulee sielläkin menemään.. Mietin vaan että mihin mun vapaa-aika nyt riittää kun toi lukio on yhtä ahertamista ja hiketystä. :/ Mut jos jotenki sais sovitettua koulun ja vapaa-ajan yhtee..

Mut sit toinen juttu, käytiin viime perjantaina Iisalmessa Jannen, Tanjan ja Jamin kans. Yks Jannen tuttu teki sille ja Jamille sit tatuoinnit ja hienothan niistä tuli. :) Eikä se mun nassupossu tietenkään millään kehannu myöntää että kävi tosi kipiää. x)
Sit loppuilta ja yö seikkailtiin siel Iisalmessa ja jouduttiin valvomaan koska ei ollu yöpaikkaa ja juna lähti takas Ykaan aamuviideltä. Oli ihana nukahtaa sinne junaan.. Ja kun päästiin Ylivieskaan niin jouduttiin vielä aamu seitsemän aikaan tarpomaan kaks kilsaa Tanjalle kun siellä oli meijän mopot. :D Oli ihan hirveetä.. Mut päästiin lopulta Jannen kans niille ja samantien nukkumaan. Ja maha murisi koko reissun ajan !

Kävin muutes äsken pihalla kuvailemassa vähän perhosia ja kukkia sun muuta. :) Oli ihan kivaa pitkästä aikaa kun ei oo oikeen ollu mitään kuvattavaa.. nyt ne neitoperhoset sit tuli niin niitä saa kuvailla koko loppukesän. 8)

KUVIA LOPPUUN



Tanja ja Jami junassa ja Sit Janne ku sille tehään sitä tatskaa. :) Ilme..



Minä tietenki tungen lähelle kattoon ku se tekee sitä tatskaa. Näytän läskiltä..


Oli hirvee tuska saada se väri tohon "valkoseen" kohtaan kun se ei jostain syystä millään tarttunut.. Mut loppujen lopuks se sit tarttu ku sitä tarpeeks kauan siihen laitto. 8)


Jannelle ja Jamille iski pissahätä ja Iisalmen oukeustalo sattu olemaan siinä sopivasti. :D



Söpistellään. :3

Sit laitan tähän vielä kuvat mitkä äsken otin pihalta:





Ja sit tähän ihan loppuun vielä Juhan MÖRKÖ-kissa ! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti