Sivut

5.2.2013

liibalaabaa part

Aattelin tässä kirjotella pitkästä aikaa vaikka oikeesti mun pitäis olla tekemässä novellia joka pitää palauttaa huomenna. Noh noh... Mulla nykyään koko ajan kiire. Kai se aikuistuminen on tätä sitten !

 Tässä nyt tällainen erittäin kaunis kuva jossa näätte mun tukan tänhetkisen tilanteen. Tai suunnilleen, on tonkin kuvan jälkeen käyny suihkussa varmaan 3-4 kertaa... Mut väri on pysyny hyvänä, sininen on vaalentunu tollai nätisti eikä oo tullu mitään järkkyä vihertävää niinkun aluksi pelkäsin ja niinkun armaat lukijatkin mua pelotteli ! :D 

Huh kyllä oon kiitollinen mun tukasta kun sen käsittelu on ollu niin HELPPOA. Mulla ei oo vaalennusten kanssa ollu ikinä sitä ongelmaa niinkun monella tuntuu olevan, eli kun värinpoiston laittaa ruskeaan/punaiseen/mustaan tukkaan niin juuri on keltanen, pituudet oranssit ja juuret jääny tosi tummiksi. mulla on aina lähteny väri tosi nätisti ja tasaisesti mistä oon tosi tosi kiitollinen. Eikä nuo shokkiväritkään lähe mun päästä sillä rumimmalla tavalla :D

 Tässä taannoin tilailtiin kavrujen kans vähän tavaraa Crazy Factoryltä. Tilasin myös neuloja ja jos palaatte ensimmäiseen kuvaan niin huomaatte että mulle on ilmestynyt toinenkin koru huuleen :D Harrin ja Kartsan yläkerran vessassa sitä näpersin aika kauan mut kyllähän toi nyt sitten onnistu loppujen lopuksi, huh.



 Mun on myös pakko hehkuttaa Sibeliä ja Pizzaa ! Harri on saanu jonki sortin ihmeen aikaan koska minä oon tykästyny PIZZAAN :D Vihasin sitä ennen. Ja nyt rakastan sitä. Ylivieskalaiset tietää Sibelin ja vannon nyt sen nimeen, vaikka moni onki Turkinpippurin kannalla. Noo, Turkkari ois jees jos ne ei laittais sitä juustoo siihen pizzaan aina kymmentä kiloa... Minä en siis sulatetusta juustosta tykkää hyi olkoon, ja Sibelissä sitä juustoa on just sopivasti. Kebab on toinen mitä vihaan ja sitä en pizzaani tunge niinkun kaikki muut. Mun suosikki onkin kana-aurajuusto-kinkku ja seuraavaksi taidan laittaa myös talonkastikkeen.. Maistoin Karitan ja Nooran pizzasta sitä vähä ja naaaam ! Yleensä en tykkää mistään kastikkeista sun muista majoneeseista niin piti maistaa toisilta että uskallan seuraavan kerran iteki ottaa :D Jauheliha ja ananas on myös nannaa pizzassa.

 Deviantista valkoista meikkivoidetta jota tarvin mun penkkariasuun ;) Oon tilannu jo asun, toivottavasti en oo joskus kertonu mikä aijon olla koska ajattelin yllättää ! Penkkarit 14. päivä tätä kuuta. Pakko pitää kameraa mukana ihan simona !!!! Se on tärkee päivä kuitenki meille lukiolaisille.

Tässä myös tämän päivän ostoksia :D Kartonkia, pikaliimaa, kyniä, hammastahnaa ja ripsari. Ostin myös uuden hehkulampun mut se on jo lampussa niin empä jaksanu kuvailla. Mut kattokaa nyt tätä kuvanlaatua ! Järkkäristä loppu akku niin otin digikameralla. Ja joskus vielä hehkutin Canonin Ixuksia? No en enää.. Kyllähän niillä saa päivänvalolla hyviä kuvia mut sisällä ilman salamaa on aika mahdotonta saada nättiä kuvaa. Järkkärillä onnistuu aina.

Kuvapostaus on vieläkin vaiheessa kun puuttuu muutama kuvanen. Kyllä se vielä tulee, toivottavasti teitä ei ala ärsyttään kun minustaki on tullu tämmönen hidas bloggaaja !

5 kommenttia:

  1. hitaat bloggaatjat on iha ok. :D
    Aika kalliiksi tuli sulle tuo naaman valkasu penkkariasuun. Kuinka kalliiksi sun asu muuten kokonaisuudessaan tulee? Mun asun hinta on varmaa jotai 50€.

    Ps. Muista ravistaa tuo meikkivoide hyvin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo eipä tua muakaa oo haitannu vaikka jotku on hitaita :D
      Ja mullaki jotain tuota hintaluokkaa, eiku itseasias kuuskymppiä...:S Noo, on se kuitenki tärkee päivä !

      Ps. en oo ravistanu joten ravistamaan :D -->

      Poista
  2. höhöhöö ihanat hiukset ! c:
    ja mäkin haluun snaket :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos! :---)
      Ja siitä vaan tekemään ;) veikkaan et sun äiti ei oo ihan samaa mieltä..

      Poista