Sivut

23.2.2013

Meikit Top8 !

Ajattelin esitellä teille vähän osaa mun meikkipussista. En läheskään kaikkia, mutta sellasia tuotteita joita tuun varmasti ostamaan vielä uudestaan ja joita voin ehdottomasti suositella teillekin.


Garnier: Anti-Dark-Circle-Roller


 En nyt tiiä miksi tätä voisi suomeksi kutsua, mutta tämän tarkoitus on haalentaa mustia silmänalusia. Kirkastaa ja tuo valoa kasvoille joten käytän tätä myös poskille ja leualle, näyttää kasvot heti paljon kirkkaammilta :) Ja tuo roll-on on kyllä tosi kätevä, on helppo sen avulla laittaa ja sitten sormilla levittää. Vähän meikkivoiteen tapaista muttei niin paksua eikä tää peitä yhtä hyvin, mut ite oonkin laittanu tätä meikkivoiteen päälle. Ei kyllä tarvi välttämättä meikkivoidettakaan, varsinkaan jos on hyvä iho jo valmiiksi :) Hinta oli jotain kympin luokkaa ja tää on tosi riittosaa, koska ostin tän viime keväänä ja oon käyttäny tätä lähes aina meikatessa! Tästä on tullut sellainen tuote etten osaisi enää olla ilman.


Maybelline: The Colossal Volum Express Mascara


 Oon kokeillu hirveesti eri ripsareita mutta tämä on kyllä tuuheuttavista hinta-laatusuhteeltaan paras. Moni muukin ostaa tätä enkä oo kuullu että olis kenenkään mielestä huono ripsiväri. Tykkään käyttää montaa ripsiväriä samaan aikaan, parhaimman tuloksen oon saanut sillä että tuuheuttavaa alle ja päälle sitten ripsiä pidentävää ja erottelevaa. Mun pitäisi siis vielä löytää paras pidentävä ripsiväri joka mätsää tämän kanssa, koska oon aika vakuuttunut siitä että tästä on lopulta tullut mun luottoripsiväri ainakin noiden tuuheuttavien osalta. Hinta oli Kärkkäisellä 13,90, jotain sen hintasta varmaan on muuallakin.

Oriflame: Veryme eyeliner


 Oriflamen Veryme-tuotteet on Oriflamen omia halpismeikkejä jotka on mun mielestä toiminu tosi hyvin siihen verrattuna, että ne on niin naurettavan halpoja. Tämäkin eyeliner maksoi ehkä 2,90€. Tilaan kohtuu usein Oriflamen tuotteita kun täti niitä myy, niin sen kautta saan vaikka joka kuukausi tilata jos haluan. Harmi vaan että tää Veryme taidetaan lopettaa, mut toivottavasti tulee jokin vastaava halpismerkki Oriflamelle jossa olis yhtä hyvä eyeliner mitä tämä. Ainoa huono puoli mitä joku vois löytää tästä tuotteesta, on ehkä se ettei tää pidä vettä yhtään. Jos sateeseen menee tämän kanssa niin saa kyllä varoa :D Sen takia sadepäivinä luotan kajaaliin, mutta yleensä jätän sillon kokonaan meikin pois. Jos vedenpitävää eyelineriä haluaa niin sitten tämä ei sovi, mutta muuten on kyllä ihan loistotuote eikä ole hinnalla pilattu. Verymellä on myös hyvä tuuheuttava ripsiväri mut mulla ei ole sitä enää tällä hetkellä enkä viitsi esitelläkään ihan sen takia, kun niitä ei taideta enää valmistaa, senkin hinta oli 5,90€ mutta tosi usein sai tarjouksilla puolet halvemmalla.

Lumene Natural Code kajaali

 En käytä nykyään paljon koskaan kajaalia, mut sillon kun laitan niin tämän oon todennu parhaaksi jo kasiluokalla. Kaikki muut kajaalit tuntuu aina lähtevän ja kuluvan pois ihan hirveen äkkiä mutta tää on mustaa ja tää pysyy ! Siis oikeesti mustaa, ei mitään hemmetin harmaata joka on myös aika yleistä kajaaleissa.

Joku halppis kulmakynä :D

 En tämän merkistä oikeastaan sen kummemmin tiiä, Kärkkäiseltä näitä saa hintaan 2,90€ ja oon siksi ostanu aina tämän :D Pysyykin ihan hyvin naamassa koko päivän ja on sopivan väristä ainakin mulle tämä vaaleampi versio.


Lumene: peitepuikko


 Lumenen peitepuikon vaalein sävy on ehkä ainut joka mulle kaikista peitepuikoista sopii. Kaikki on aina hitosti liian oransseja mun naamaan mutta tää sopii. On tämäki ehkä hiukkasen tummaa jos mulla ei oo meikkivoidetta alla, mutta korjailenkin tällä kaikki pikkuvirheet kunnolla joita meikkivoide ei aina välttämättä saa piiloon. En tiiä oikeeta hintaa kun ostin tän Keskisen alesta muistaakseni kahella eurolla :D


H&M luomiväripaletti

 H&M:ltä aikoinaan tilasin tämmösen luomiväripaletin enkä oo katunu yhtään. Kaikki värit on peittäviä ja kirkkaita, ei semmosia haaleita ja nää pysyykin hyvin silmissä :) Hinta oli 7,95€ muistaakseni. Varmaan monilla teilläkin on tällanen :D


Maybelline: Dream Matte mousse
Aattelin ottaa tähän mukaan vielä tämän Maybellinen meikkivoiteen joka on ehdottomasti paras kaikista meikkivoiteista. Harmi vaan että mun kuivalle talvi-iholle tää ei sovi alkuunkaa niin en tätä talvisin voi käyttää, sen takia en voinu itekään kuvata tätä kun ei ole :D Mut enköhän minäki tämän kesäksi saa hankittua. Tätä ei myöskään tarvi laittaa paljoa yhtään, leviää tosi hyvin koko naamalle. Aivan ihanan pehmeää ja todella peittävää. Jos sulla on rasvainen iho niin kannattaa kokeilla!

8 kommenttia:

  1. Hyi tuo matte mousse :D
    Ite käytin yhteen väliin tota, ja oli muka ihan älyttömän hyvä, ja siis onhan toi koostumukseltaan ihana ym nimensä mukasesti semmonen, mut toi tekee iholle mun mielestä hallaa, koska on tosi raskas kuitenki ja semmonen, et tukkii ihon,
    Mut mikäs siinä jos tykkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se on just hyvä :D tuo on kyllä raskas meikkivoide jos sitä tunkee, ite laitan sitä aina tosi vähän, ja muutenkin käytän nykyään meikkiä ja meikkivoidetta niin harvoin että mun iho saa kuitenki hengittää tarpeeks :) niin sitte ku meikkaa niin voi sitä laittaa.. voi kyllä olla että jokapäiväiseen käyttöön tuo voi olla vähän huono jos se tukkii ihon :o

      Poista
    2. No voi olla :D Tosiaan itse käytin joskus ya:lla ja sillonhan ei voinut olla päivää ilman meikkiä, mutta on tullu käytettyä ya aikojenkin jälkeen, eikä vaan tee enää vaikutusta, kun on löytyny uus :D Mut varmasti kyllä ihotyypilläkin on vaikutusta, joillekki passaa toinen täydellisesti ja toiselle ei missään nimessä :D

      Poista
    3. Joo on tullu huomattua että joillekin ei meinaa passata mikään ja toisille käy kaikki :D mää löysin ton meikkivoiteen vasta yläasteen jälkeen, vissiin lukion ekan vuoden jälkeen kesällä... en oo sen jälkeen ostanu ku oon halunnu kokeilla muitakin meikkivoiteita mut kylläpä tuon oon parhaaksi todennut joten eiköhän oo vihdoin taas aika ostaa semmonen :)

      Poista
  2. toi ripsari ainaki mulla oli siinä mielessä täys paska, koska se varisi aina poskille kesken päivän :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no höhlä :( siinähän sen näkee että kaikille ei sovi kaikki tuotteet :) mulla pysyy kaikki ripsarit eikä meikkivoiteetkaan valu, toisille taas ei tunnu löytyvän millään tuotetta joka pysyis koko päivän!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista