Sivut

19.12.2014

Rovaniemi ja joulufiilis katossa! (Rovaniemikin katossa öhöhöhöhö)

Maanantaina käytiin vähän rentoutumassa Marin ja Juhan kanssa Rovaniemellä ja kyllähän sieltä vähän jouluiloakin haettiin. Unohdin ottaa kuvia mutta ei se mitään. :--D Rentouduin kyllä kunnolla, ei tullut mietittyä mitään stressaavia juttuja. Hyvä joululoman aloitus siis!

Kauaahan me ei ehditty olemaan. Maanantaina oltiin tosi myöhään perillä ja käytiin saunassa ja laitettiin pedit. Nukkumaanmeno venähti jonnekin kolmeen asti. Tiistaina käytiin Juhan mummulla kylässä ja syötiin siinä vähän aamupalaa, jonka jälkeen käytiin vähän kaupoissa ja käännettiin nokka kohti Santa Parkia. H&M:stä löytyi ihan perus musta hame! Oli kyllä hyvä ostos. Pitänee laittaa tännekin siitä joskus kuvaa kun on päällä.

 Joulumaassa oli niin jouluinen fiilis. :----3 Ja olihan Rollossa jopa luntakin!! Ylivieskassa satoi vettä...

 Käytiin moikkaamassa joulupukkia ja saatiin kuvat mukaan! Jotka kyllä oli törkeän kalliita, 35e/5kpl kuvia. Eli 8,50e yksi kuva. :''D Mitä hitsiä! Mutta piti tuo nyt muistoksi sitten ottaa, jokaiselle oma pieni kuva. Nuohan on siis tosiaan ihan normaalien valokuvien kokoisia. Tuolla se on nyt hyllyllä ja onhan tuo nätti kuva! Hirveää rahastusta kuitenkin sanon minä. Niinkuin kaikki nykyään.

Illalla käytiin vielä syömässä nopeasti Hesessä ja katsomassa uusin Hobitti. Olihan se ihan jees leffa! Pidin kuitenkin kakkososasta eniten, tuossa viimeisessä oli vähän kummallisia kohtauksia ja erittäin kliseisiä. Käytiin sitten vielä Juhan kaverilla, siellä oli porukkaa ja katsottiin erittäin ajatuksia herättävä leffa 90-luvulta, Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma -niminen. Oli kyllä niin friikki leffa. :'D

Keskiviikkona ehdimme käydä syömässä kiinalaisessa ennen lähtöä. Oli kyllä niin hyvää. *___* Ja sushit oli parasta, voi hitsi vie tiedän tasan mikä on mun lempiruoka nykyään. Pitää tehdä joskus kotona, ne on vaan kuulemma aika hankalia. Mutta niin hyviä♥♥♥

Rovaniemeltä kaverini Julia tuli mukanamme takaisin Ylivieskaan ja pysähdyttiin Zeppelinissä hakemassa Arnoldsista herkkuja kotiintuomisiksi. Oulu-Ylivieska -väli oli aivan karmeaa, näkyvyys oli ehkä 10 metriä kun sumua oli niin paljon. Onneksi selvittiin hengissä. Sain myöhemmin kuulla että Limingassa oli ollut ulosajo ja Oulaisissa hirvikolari. Jokilaaksossa oli jossain muuallakin ollut hirvikolari. Oli kyllä semmoinen olo että HUH onneksi saadaan vielä olla täällä. Jos hirvi olisi sillä kelillä seissyt tiellä niin ei siinä olisi voinut tehdä yhtään mitään, saatika että olisi hypännyt metiköstä tielle.

Ylivieskaan kun päästiin niin kiiruhdettiin suoraan Kymppiin visaan ja ehdittiin juuri sopivasti. Meni kyllä visailut taas niin surkeasti. :-------D Ei voi mitään!

Torstaina Tanja kävi kylässä ja toi pienen lahjan. ^^ Eka lahja tänä vuonna!

Olen tässä koko torstaina ja perjantain väsännyt lahjojen parissa ja käynyt ostoksilla. On ollut kivaa! Ihanaa väkertää lahjoja. :3 Huomenna jatkuu, muutama lahjanen vielä puuttuu enkä ole paketoinutkaan vielä mitään. Voi että lahjominen on kivaa! Ja muutenkin tämä joulufiilis mikä nyt on tullut. Ulkona sataa tälläkin hetkellä lunta, kyllä se talvi sieltä lopulta tuli vaikka kesti siinä taas kauan. Alkoi toki hyvin sillon lokakuussa kun yhden yön aikana satoi lunta parikymmentä senttiä ja pakkasta 20 astetta, mutta sekin pakkanen meni viikossa ohi ja syksy jatkui tähän asti.

Oletteko te käyneet lahjaostoksilla? :) Minä olen ostellut ja vähän tehnyt itsekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti