Sivut

31.7.2015

♥100 euron lahjakortti - mitä tuli tilattua?

 Tämänkin postauksen ajankohta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ainakin on nyt sanottavaa näistä kun on kerennyt kunnolla testailla! Voitin siis toukokuussa blogiarvonnasta sadan euron lahjakortin Bangerheadin verkkokauppaan. Ette voi kuvitellakaan miten innoissaan tällainen kosmetiikkahörhö oli tuosta voitosta. :D Meni ainakin oikeaan osoitteeseen!

Minua on jo pidemmän aikaa kiinnostanut kovasti IsaDoran meikit mutta merkkiä ei ole missään myynnissä täällä Ylivieskassa, ei edes Emotionissa. Niimpä raahasin ostoskorini täyteen pelkkää Isadoraa - Enkä ole tosiaan katunut! Monista näistä tuotteista olen lukenut blogeista ja todennut että pakko saada. Bangerheadista onneksi Isadoran meikkejä pystyi tilaamaan ja meitsille sattui vielä toinenkin onnenpotku, nimittäin kaikki Isadoran tuotteet olivat 20 prosentin alennuksessa kun aloin tilausta tekemään. ;D Jee!

Koko läjä!

Anteeksi seuraavien kuvien kirjoitusvirhe. Huomasin vasta jälkeen päin ettei eye shadowia kirjoiteta yhteen... xD Englannin kielen yhdyssana-asiat ovat mulle vaikeita näköjään...!

 Ihan ensimmäinen asia jonka tiesin tilaavani, oli Magic Mauves -niminen luomiväripaletti. Tätä olen kuolannut niiin kauan! Ja hyvä hankinta olikin. Sävyt ovat kauniita ja pigmenttisiä. Vaaleissa on runsaasti shimmeriä ja voi että ne ovat kauniita ja hohtavia. Tummin sävy ei ole ihan niin shimmerinen. Hassua kun toinen sävy oikealta ei näytä yhtään samalta palettikuvassa ja Swatch-kuvassa... O__O Pahoittelen näitä surkeita Swatch-yrityksiäni...

 Tahdoin sitten toisenkin paletin, Mesmerizen. Vaalein sävy tästä on oikeastaan pelkkää kimallusta mutta se on todella näyttävä lisä meikkiin. Tummin on täydellinen mattasävy ja sitä on tullut käytettyä tosi paljon banaanivarjostuksessa. Juuri oikeansävyinen kylmä ruskea! Tämä paletti olikin oikeastaan vielä käytännöllisempi kuin Magic Mauves jonka alunperin halusin.

Tässä vielä Mesmerizellä tehty meikki. Aika kökkö kuva vaan. :D

Tässä yksi parhaista ripsiväreistä joita olen testannut ja jolle kuvat eivät nyt oikein oikeutta anna. Mutta oikeasti, tämä ON hyvä. Erottelee ja pidentää mutta koen antavan myös sopivasti tuuheutta omille hentosille ripsilleni. Minusta tuntuu että tämä omani sattui olemaan joku huonompi kappale (tai vanhentumassa oleva) koska hieman tuntui paakuttavan vasta-avattunakin. Ja kuivui nopeampaa kuin yleensä. Näin mulle on käynyt vain alennuksessa olleiden ripsarien kanssa ja alennuksessahan tämäkin oli... Ripsivärit ovat ehkä ainoa meikkituote mitä ei alennuksista kannata ostaa, ne kun eivät säily hyvänä kovinkaan pitkään. Kaikki muut tilaamani aletuotteet ovat erittäin käyttökelposia. Mitä luulette, ovatko meikit alennuksessa vain silloin kun ne alkavat olla "vanhoja"? 

 Tässäpä ihan tuhottoman hyvät sisäkajaalit kahdessa sävyssä. On ehkä saatava tämä myös mustana.

Ylempi kuva ilman kajaaleita, alemmassa toinen silmä Blonde- ja toinen Satin White -sävyn kanssa. Kivasti kyllä avaavat silmät. Vähän kyllä nyt hämää kun ylemmässä kuvassa silmäni ovat enemmän auki, ups... :D Mutta sen mitä kajaalit eivät yleensä tee sisärajauksella, nämä kajaalit tekevät! Nimittäin pysyvät hyvin. Mikään muu kajaali ei ole tähän mennessä sisärajauksissani pysynyt. Mutta nämähän ovatkin nimenomaan tähän tarkoitukseen ja hyvin paikkansa lunastavat!

 Tässä on ehdottomasti paketin mielenkiintoisin tuote. Eyebrow lifteriä käytetään kulmien muotoiluun. Ennen-jälkeen-kuvat hahmottavat aika hyvin miten tämä toimii. Korostaa todella kauniisti kulmia! Ja itse olen jopa laittanut tätä poskipäille ja levittänyt - toimii siinäkin. Todella kätevä ja nerokas tuote.

 Halusin kokeilla myös jotakin huulipunaa. Päätin kokeilla matta-huulipunaa ja valitsin sävyn "Bare Bohemian". Tuli virhe tuohon kuvaan, huulipunan oikea muoto on "Perfect matt lipstick". En ole hirveästi mattahuulipunia kokeillut, mutta ne mitä olen, kuivattavat aika radikaalisti eivätkä levity kauniisti jos on vähänkään kuivat huulet. Tämä on huomattavasti mukavamman tuntuinen ja pidän tuosta sävystäkin ihan älyttömän paljon. Se on näyttävä muttei pomppaa silmille, se on tavallaan luonnollisen näköinen muttei kuitenkaan. Täydellistä!

Tilasin huulipunalle sopivan rajauskynänkin. En ole kyllä tätä oikeastaan sitten kuitenkaan käyttänyt, kerran vain kokeillut. Mutta hyvä huultenrajauskynä kyllä! Voisin hankkia näitä muissakin sävyissä koska omistan vain kaksi rajauskynää ja mielestäni tämä on parempi kuin ne... 

 Nämä poskipunapuikot olivat myös kovasti hinkumiani, etenkin tuo A day on the Riviera, mutta halusin kokeilla toistakin sävyä. Näiden koostumus tuntui hieman hankalalta. Ajattelin näiden toimivan tosi hyvin kuivalla iholla, paremmin kuin puuterisien poskipunien. Koostumus on kuitenkin vahamaisempaa ja kuivakampaa kuin oletin, eivätkä nämä oikein toimi kuivalla iholla. En siis kuivaihoisille suosittelisi, itselläni on vain välillä pintakuivuutta jonka saan aisoihin helposti rasvaamalla. Kuivalle iholle kun lykkää näitä niin pigmentti jämähtää kuiviin kohtiin tosi rumasti eikä jäljestä jää tasaista.

 Spring in Paris on mattainen poskipuna. Tässä punaa on vain hento henkäys, mutta niinhän sitä poskipunaa kuuluukin käyttää ettei näytä pelleltä. Tosi hyvin vaaleaan ihoon mätsäävä.

A day on the Rivierassa ei ole varsinaista sävyä, vain shimmeriä ja tällä saa nätin hehkun poskipäille. Olen käyttänyt poskipunia päällekkäinkin jos olen halunnut vaaleanpunaisen kanssa vähän hehkuakin!

Mikään näistä tuotteista ei ollut pettymys, ainoastaan noissa poskipunapuikoissa olisi ollut hieman parantamisen varaa koostumuksessa. Mutta pidän niistäkin siitä huolimatta ja käytössä ovat olleet koko kesän. Voisin tilata oikeastaan kaikkia uudestaan! Etenkin Eyebrow lifter ja sisärajauskajaalit ovat olleet todella hyviä tuotteita. Luomivärit ovat parasta antia mitä olen kokeillut. Ripsiväri oli todella hyvä. Mattahuulipua on todella hyvä. Isadora kyllä kiilasi nyt suorilta suosikkimarkettimerkikseni. Hintataso on samaa luokkaa Lorealin kanssa, ei liian kallista minun makuuni. Harmi vain ettei tätä näköjään monesta paikkaa saa vaikka markettipuolen merkki onkin! 

Näköjään Bangerheadilla on vieläkin kampanja jossa Isadora on tarjouksessa. Tässä linkit:

Kyllä meikäläisen sisäinen kosmetiikkakissa on kehrännyt tyytyväisyyttään näistä tuotteista. Onko muita Isadoran ystäviä? :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä mä ainakin näin Emotionissa IsaDoran meikkejä Ylivieskassa! Ellen nyt sit pahasti väärin kattonu tai sekottanu johonki muuhun :O Ne oli siellä yhessä nurkassa, ei ollu isoa riviä, mut kuitenki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jehna onkoha sinne sit tullu niitä! Ihanaaaa ♥____♥ Koska mä kävin muutama kuukausi sit kyselee sieltä nii sanovat ettei oo, kiva jos ne on hankkinu sinne sitäki merkkiä :)

      Poista