Sivut

20.7.2015

♥Boyfriend Tag (kyllä, minäkin sorruin!)


Näitä Boyfriend Tageja on ollut ylty-ympäriinsä pitkin blogeja ja olen nauranut niille vedet silmissä! Ja ajatuksenakin niin ihana, joten Harrikin suostui ilomielin tämän tekemään. Yksinkertaisesti siis minua koskevia kysymyksiä, joihin Harri vastaa! Laitan vielä perään omat kommenttini kursivoituna. :)


1. Jos tyttöystäväsi katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?
- Meillä ei oo telkkaria, ku myytiin se turhana laitoksena pois :D mutta yleensä netistä jos Olli jotaki kattoo nii salkkareita tai random vlogeja tubesta.

-Totta! Nyt kesällä oikeastaan vain Vlogeja koska salkkarit ei näy eikä ole mitään sarjaakaan juuri nyt mitä katsoisin... Orange is The New Black kyllä houkuttaa.

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?
- Omatekemään salaattiin ei mitään. Vitsailen kyllä monesti, että Olli on outo ku sille ei yleensä mitkään soosit kelpaa :D

-Joo, salaatinkastikkeet ei ole mun juttu. King Mealissa kyllä otan salaattiin aina kastikkeen kun siellä ne on hyviä, ja muutenkin ravintoloissa jos salaattia syön. Mutta kaupan kastikkeet, yh...

3. Mikä on hänen inhokkiruoka?
- En kyllä tiiä! Musta tuntuu, että Olivia syö tyyliin kaikkea. Ehkä nuo äskösen kysymyksen jotkut kastikkeet?

-Mä oon kyllä tosi kaikkiruokainen enkä nirsoile juuri mistään. Meni kyllä hetki itselläkin keksiä inhokkiruoka mutta sitten tajusin että kebabhan se on! Siis mä en voi sietää sitä. Ja sienet on toinen...

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?
- Varmaan, jos joku hienompi paikka niin joku pihvi ja vettä vaan. Ei olla taidettu itseasiassa koskaan käyä missään superhienossa paikassa ku ei niitä tällä seudulla juuri oo :D Mamma Leonessa kerran tai pari ja muistelen, että just joku pihvi ja vettä vaan.

- Otan lähes aina kanaa jossa on jotain vuohenjuustoa tai auraa. Siis ihan parasta. Pitäisi kokeilla muitakin pihvejä välillä. Ja vettä otan aina näissä paremmissa ravintoloissa, hampparipaikoissa toki limpparia.

5. Mikä on hänen kengänkoko?
- Ööm... Oiskohan ollu 38?

-Itseasiassa 39! Mutta mulla on muutamia 38-kokoisia ja parit nelikymppisetkin. Ainahan noi koot vaihtelee mutta pääasiassa kolmiysiä on.

6. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?
- Pokémontavaraa! Ja niitä iittalan jotain taika (?) lautasia.

- XDDDD Taikaa kerään, mulla on jopa kaksi lautasta... 

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
- Varmaan mansikoita ja kiivejä :D

- Ja lisäksi vielä herneet! Ja Fazerin sininen jota olen viimeksi syönyt tammikuun alussa koska karkkilakko on ja pitää. 

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
- Konemusiikkia suurimmaksi osaksi ja jotku kotimaiset artistit kuten Jenni Vartiainen ja Haloo Helsinki. Paramore kans!

- Konemusiikki on kyllä jäänyt vähemmälle viimeaikoina oikeastaan mutta tykkään siitä kovasti. Riippuu toki artistista. ;D Mutta Jenni, Haloo Helsinki ja Paramore♥♥♥ Ehkä yksiä eniten kuunneltuja artisteja/bändejä. 

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?
- Disneyleffat ja en osaa kyllä sanoo mitään tiettyä genreä mistä tykkäis. Sellaset tyypilliset jenkki romanttiset komediat ei kyllä uppoo ainakaan :D Viimeksi ollaan katottu vissiin scifiä ja fantasiaa ja on kyllä sanonu tykkäävänsä.

- Tänä vuonna on ollut erittäin hyvä leffavuosi. Ollaan katsottu Matrixit joista pidin aivan älyttömästi. Nyt kahden kaverin kanssa Marvel-maraton menossa kesällä ja nekin on tajuttoman hyviä. Sitten katsoin yksinäni myös Interstellarin joka oli aivan todella todella hyvä. Ehkä siis tykkään eniten Scifistä, toiminnasta ja seikkailusta ja niiden sekoituksista. Ja trillereistäkin! Olen kyllä genreissä aika huono. ;D Ja Disneyleffat♥♥♥

10. Minkä väriset silmät hänellä on?
- Siniset <3
- Tuon tietääkin kaikki. (Y)


11. Kuka on hänen paras ystävä?
- Mun mielestä on tyhmää luokitella ystäviä jotenki "paremmuusjärjestykseen", mutta eniten varmaan tällä hetkellä viettää aikaa Even ja Marin kans.

-Even ja Marin kanssa ollaan kyllä nyt oltu aika paljon. Mulla on kyllä tosi paljon kavereita/ystäviä eikä missään paremmuusjärjestyksessä. Kaikki on yhtä tärkeitä, ihan sama miten paljon vietän kenenkin kanssa aikaa. Vaikka joidenkin kanssa näkisi pari kertaa vuodessa, ollaan silti tosi hyviä ystäviä.
12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?
- Varmaan se ku huolehin joskus ihan liikaa.

- Harri on ylihuolehtivainen, aika söpöä. :D 

13. Missä hän on syntynyt?
- Oulaskankaalla Oulaisissa.

-Juujuu!

14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?
- Pikachukakku!

- Awwww tän haluan nähä! XD ♥

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja? 
- Joko koneella blogeja lukiessa tai sängyssä puhelin tai kirja kourassa.

- Näihin lisään vielä kavereiden kanssa oleilu! Mutta yksinään aikaa viettäessä kyllä juurikin noi Harrin mainitsemat.

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?
- Olla positiivinen! Paitsi aamut Olli on yleensä tosi myrtsinä ja sille ei saa kommunikoida, mutta sitte ku se herää niin sieltä tulee se Ilo-Olli taas :D

- Optimisti täällä hei!

17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?
- Oudointa... En mää tiiä mikä ois outoa? Sushi maistuu ainaki ja ite en tykkää yhtään siitä.

- Sushi♥

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?
- Puhelin, avaimet ja mitä nyt naisilla yleensä laukuissa onkaan... :D Viime aikoina hyvinhyvin paljo nessuja ku raukka on niin nuhanen.

- Totta!

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?
- Tää on aika paha. Musta tuntuu, että Olivia harvoin mistään ragettaa. Ehkä se ku on satamiljoonaa asiaa tehtävänä ja aika loppuu? :D En mää tiiä.

- Ei mua muut ihmiset ärsytä, ihan sama mitä ne tekee. Oon niin lepponen persoona. Mä en vaan reagoi helposti ärsykkeisiin. Juurikin tuollainen kiire, liikaa tekemistä, en ehdi kaikkea, paljon koulutehtäviä ja kotitöitä ja pitäisi nähdä kavereita ja panostaa parisuhteeseen niin pää räjähtää! Välillä vaan tulee liikaa hommaa ja se vie mun hermot.

20. Entäs piristymään?
- Lähes jokailtanen selkähieronta tuntuu toimivan tähän hyvin :D

- Joo. :3 Miettikää nyt, saan hierontaa melkein joka ilta! 

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?
- En mää tiiä, että erityisesti ihailee, mutta ainaki se vanha malli nimeltä Pattie Boyd on kuulemma aivan tajuttoman söpö :D

- Pattie♥ Hän oli 60-luvlla mallina. Pakko mainita Haloo Helsingin Elli, ihailtava henkilö ihmisenä ja artistina. Mahtavia sanoituksia uusissa biiseissä. Ja bändin pojat on tehneet kans ihan loistavaa työtä sävellyspuolella. Niin nuoria ja niin lahjakkaita.

22. Millainen hän on tyttöystävänä?
- Ihana<3

-♥♥♥

23. Milloin hän tapasi vanhempasi?
- Itteasiassa Olivia on tavannu mun äidin ennenku se on tavannu mut. Mun pikkusisko on ollu Olivian kans joku 3-4 vuotta sitte khrm... VIETTÄMÄSSÄ ILTAA ja äiti tuli niitä sitte jostain hakemaan seuraavana päivänä ku olivat vähä krapulassa :D

- Joo, olin niiiiiin krapulainen ja pelotti että lervaan Harrin äitin autoon! Onneksi en... Eipä ois sillon arvannu että siinä on mun tuleva anoppi. :D

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?
-  Nenän niistäminen...? Öhöhöh. No ei saa kiusata reppanaa ku toinen ollu kuukauden nuhassa ja yskässä :D En kyllä osaa vastata tähän.

- Eipä mulla pahemmin ole villityksiä... Nooh, meikit ja kosmetiikkatuotteet on olleet jo kauan!

25. Millainen on hänen kotilook?
- Puolialasti me molemmat täällä ollaan kesät ku kämpässä on niin tajuttoman kuuma vaikka on ilmastointilaite ja kaikki. Ehkä hyvällä tuurilla joku paita päällä.

- Yleensä ollaan molemmat täällä vaan alkkarit päällä. Pakko olla kun koko ajan 30 astetta lämmintä ja ylikin. Luulen että koko kerrostalo nudisteina täällä. xD On meinaan sama ongelma muissakin asunnoissa!

Kyllähän toi Hartsa mut tuntee! Linkatkaa ihmeessä teidänkin Boyfriend tag-postaukset kommenttiosioon, näitä on hauska lukea. ;)

6 kommenttia:

  1. Hahaha ku repesin tolle 23 kohdalle! :D Vitsit näitä on kyllä ollu niin hauska lukia! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDDD Semmone tapaaminen! Iteki oon tykänny lukia muitten näitä :)

      Poista
  2. Harrin on pakko tehä toi kakku! :D

    VastaaPoista
  3. Millon postaus laihdutuksesta?
    Jouduitko maksamaan? Vai onnistuitko?
    Jatkuuko laihdutus vielä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seki tulosa heti ku saan aikaseksi ja ehdin kun mä vaan oon nähnyt joka päivä kaikkia kavereita ja hirveästi on tekemistä :) Kyllä on onnistunut niinkuin pitääkin, ja jatkuu edelleen tässä näin! ^^ Mutta siittä kyllä aion kirjoitella vielä loppuvuoden, ainakin tarkotus jouluun asti jatkaa ja tottakai sitten pitäis pitää terveelliset elämäntavat mitkä oon oppinut.

      Poista