Sivut

14.2.2010

Happy Valentine's Day !

Niin että hyvää ystävänpäivää vaan kaikille ! Toivottavasti kirjotin tuon otsikon oikein. Meinaa nimittäin aika usein kirjotusvirheitä ton englannin kanssa tulla. :D

Tänään on ollu melkoisen tylsä sunnuntai. Huomenna on enkun koe ja kemian testi, ja maantiedon essee pitää myös palauttaa huomenna. Eli ei tänään ole paljo muuta ehtiny tehdä kun koulujuttuja... Ja tietenki pölöttää samalla mesessä Janin kans. :D Ja nyt illalla kuulemma olis spukessa joku disco, mut en tiiä. Enkä nyt kyllä jaksas lähtä kattomaa jos siellä ei ookkaan mitään.. Mieluummin luen kotona noihin kokeisiin nyt kun vihdoin on hiukanki motivaatiota. :D Koko syksy meni ihan harakoille koulun kanssa, syynä motivaation puute.

Tänään käytiin myös mummulla syömässä kun se soitti ja sano että täällä on niin hirveesti ruokaa, tulkaa syömään. :D No passaahan se, ja nyt on mahat täynnä. Kaupassakin käytiin ja ostin keksejä. 8)

Eilen sain muutes uuden laukun kun vanhaan oon jo aikalailla kyllästynyt, ja on se muutenkin kivaa ku omistaa enemmän ku yhen laukun. :) Mä oon nykyään vähä tämmönen laukku- ja kenkäfriikki... Mut silti liian köyhä että voisin tuhlata semmosiin. :( Onneks äiti osti sen mulle kun oli niin halpa, makso vaan kympin. Tarjouksessa tietysti. :D Saatin toinen laukku kaupan päälle ja loppujen lopuksi maksettiin kahdesta kolmenkympin laukusta yhteensä 5 euroa. Ihan hyvä ostos. ;)
Sit sain myös topin ja urheiluhousut kun käyn siellä salilla ja oli vermeet aika vähissä, kaikki koko ajan pesussa ja sitä rataa. Nyt ei pitäis olla ainakaan sitä ongelmaa. 8)

Tänään valokuvasin vähän kaikkee ja otin myös tosta laukusta kuvan, esittelen sitä sitten tänne kun jaksan siirtää kuvat koneelle. :---D Heido~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti