Sivut

24.2.2010

Jeps...

En oo sitten ehtiny tätäkään blogia kirjotteleen, ihan hirveä kiire on koko ajan. Mutta eikai voi mitään... Tänään olin deviantissa Stiinan kanssa vaatemallina ja kävin äitin kanssa pankissa ja nyt on mulle VIHDOIN tulossa visa electron. Äiti puhunu jo kauan siitä ku ei oo saanu mitään aikaseks vasta ku nyt. -.- ja jostain plussakortista se puhu jo sillon ku olin seiskalla mut onko vieläkää saanu semmosta hommattua mulle? -EI.

Ja salilla on tullut käytyä melkoisen ahkerasti. Siellä on kyllä mukavaa ja on jopa habaki kasvanu ! Ja vatsalihakset on kipeänä ollu koko viikon... Tyydyttävää ku tuntuu että tekee välillä jotain kunnollista, siis oikeesti on TEHNY jotain. :D

Ja vähän yli viikon päästä on sitten se Tokio Hotelin keikka jonne olis tarkotus lähteä ens viikon perjantaina, kahen aikaan lähtee juna joten en oo koko päivää koulussa. (: (y) Ja junassa varmaan opetellaan Sonjan ja noiden muiden kans biisien sanoja oikeen urakalla ja muuta kivaa. Ennen keikkaa pojat pitää nimmarijakotilaisuuden Itäkeskuksessa jossain en nyt muista kunnolla et missä mut kuitenki. :D Ja en ihmettelis yhtään jos sattusin pyörtyyn kesken kaiken. Ja sit se keikka, voi hullua... En oo koskaan ollu missään isoilla keikoilla, semmosilla pienillä ja halvoilla vaan. Ja sitten alkaaki jo hiihtoloma, ihanaa. :)

Ylihuomenna koe ja nyt olis aikaa lukee... Ja jätin kirjat tarkotuksella kouluun mun kaappiin. -.- Huoh vitutus. Ja huomenna on pakko mennä salille koska en ehi loppuviikolla käydä... Saapa nähä meneekö kaupallisten koe ihan perseen alle. Mut eikai sillä nyt niin väliä kun kaikki muut kokeet menny suht hyvin. :)

Kamerasta pitäs siirtää kuvat koneelle kun ne on ollu siinä jo vaikka kuinka kauan.. Ei vaan millään jaksa. :D Ja siitä keikasta muuten laitan tähänki varmaan ihan hirveesti kuvia... Saapa nähä saanko hyviä kuvia ollenkaan ku on niin paska zoomi kamerassa ja järkkärit on kiellettyjä siel keikalla. :/ Vaikka ei mulla kyllä mitään semmosta kameraa oliskaa... Mut siel Itäkeskuksessa saan toivon mukaan hyviä kuvia. :)

2 kommenttia: