Sivut

19.6.2010

VKL

Dodiin, kotona taas ! Olipa kyllä leiri, sai noita pieniä tyttöjä vahtia aika paljo ja autella ym. siellä leirillä. :-D Mut hyvin selvittiin. Otti kyllä päähän kun se yks tyttö mun ryhmässä oli melkosen hankala kun mikään ei kelvannu ja kiusas niitä muita ja oli varmaan vaan jotenki huomionhakunen. -.-' Sit oli toinenki tyttö siellä (joka ei onneks ollu mun ryhmässä) joka oli kans semmonen et mikään ei kelvannu ja sen piti sitte saada määrätä ja päättää kaikesta. Semmonen perus hemmoteltu kakara. :) Mut muuten oli kyllä mukava leiri. Ja oon täynnä hyttysen pistoja, on päässä ja jaloissa ja käsissä ja olkapäissä ja kaulassa ja joka paikassa ja kutittaa. :s

Joo haha, just Osku kävi tässä mun huoneessa äsken kysymässä et mistä ostin mun uudet pinkit pillifarkut. Sanoin sille että Seppälästä ostin ja kuulemma sen kaverit haluaa samanlaiset, olkoonki naisten malli. :'D Joo oli taas tosi jännä juttu.

Sit tänään illalla vielä Jannelle yöksi ku sekin lähtee maanantai-aamuna ite omalle leirilleen ja sit joudun taas olemaan siitä kaks päivää erossa. :( On tää niin väärin.

Muutin muutes tätä mun ulkoasuaki ja kaikki varmaan huomaski, kävi tylsäks se vanha. Ja vaihoin ton kuvanki tos ylhäällä. Tykkäsin sen ideasta ku siin on niinku monenlaista rakkautta, tai silleen. :D Selitän taas.

Joo eikai tässä muuta, morppe. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti