Sivut

3.6.2010

It's raining

Sadepäivä ja oon täällä istunu sisällä melkein koko päivän. Nyt illalla kävin vähän kuvailemassa kun kukat ja kaikki näyttää niin näteiltä märkinä. :) Jannekin kävi ja katottiin leffa ja mässättiin ja mäkin taidan olla jo ihan terve. Eli huomenna pääsen tettiin vihdoinn ! ja pois täältä neljän seinän sisältä.

Kiva, mulla hajos puhelin, se vaan yhtäkkiä simahti ja nyt ku sen laittaa päälle niin se sammuu samantien uudellee vaikka siinä on akkukin täynnä ja kaikkee. -.-'' Niin että äiti lupas viedä mut puhelinostoksille lauantaina. :) En varmaa mitää kallista puhelinta saa mut kuhan ois puhelin.

Tuli muuten postista mun ja muutaman muun tilaamat lävistykset. :) Tilattiin ne saksasta porukalla kun on niin iso postimaksu niin sekin nyt maksettiin neljään pekkaan, saattiin paljo halvemmalla. Tilasin itelleni neljä uutta läväriä tähän huuleen. 8) Mutta ne lähetti yhen väärän, piti olla pinkki leopardikuvio niin tuli seeprakuvio. -.- Ja sitten yhtä en saanu vielä kun ne jotkun ei ollu vielä valmiita lähetykseen niin tulee sitten myöhemmin. Mut laitan tähän nyt kuvan noista mitä mulla on nyt ja sit noitakin kuvia mitä otin tänään pihalla. :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti