Sivut

27.2.2011

Haaste !

Mut haastettiin kertomaan itestäni 7 asiaa. :-D Saapa nähdä mitä tulee.

1. Kenellekään ei varmaan tuu yllätyksenä että tämä tyttö rakastaa suklaata ja herkuttelua. Ennen tein sitä ehkä liikaakin ja viime kesänä lihoin Jannen kanssa herkkujen ja turhan istumisen takia.. Nykyään en enää edes osta suklaata tai mitään itse, ostelen mieluummin kirppiksiltä kaikkea kivaa halvalla. Suklaa on kallistunutkin... Eikä se oo terveellistäkää, suklaa on vaihtunu hedelmiin. Kiivit ovat rakkaus nykyään ! Ja kyllähän sitä suklaata joskus sattuu jostain putkahtamaankin, ei siitä eroon pääse vaikken itse enää pahemmin ostakaa. :-D




2. Kroppa ja ulkonäkö on mulle pakkomielle nykyään. En voi olla huomaamatta lukion hoikkia tyttöjä kun itse tunnen itseni pullasorsaks joka syö liikaa. Toisaalta tiedän etten ole pullasorsa, päinvastoin oon normaalipainoinen ja mun pitäs olla tyytyväinen itteeni. Ja tiedän syövänikin liian vähän, kaloreita ei tule ikinä niin paljon kun pitäs. Mut toisaalta ei se mua haittaa, en liiku niin hirveesti että tarttis tankata koko ajan. Unelmoin kesäkropasta ja olis ihanaa saada ihailevia katseita hiekkarannoilla eikä tarvis hävetä itteensä. Haluan myös eroon tästä ainaisesta oman kropan pohtimisesta ja miettiä tärkeämpiä juttua. Tää on nimittäin ihan hiton turhamaista..



3. Mietin ihan hirveesti mun hiuksia. Haluaisin pitkät ja hyväkuntoiset hiukset joista miehet tykkää. En siis miesten takia, vaan siks koska sellaset pitkät ja kiilävät hiukset olis ihanat. Mun hiukset ei tunnu kasvavan sitten millään ja blondauksen takia nää ei oo loistokunnossakaan... Vaikka kieltämättä on nää paljon paremmassa kunnossa kun sillon joskus. Tykkään myös tästä punasesta väristä, ja olis ihana jos nää joskus olis pitkät ja kiharaiset. Permanentti vois olla siis ihan kiva. :D Niinku Indican Jonsu.



4. Suomessa on joitain asioita mitä vihaan. Ensinnäkin vihaan talvea. Mietin nykyään joka päivä että tulispa jo se kevät ja kesä. Haluaisin päästä kävelemään minihameissa ja shortseissa, syödä jätskiä, uida ja ottaa aurinkoa.... Ja tietenki tehdä kesätöitä. Musta on inhottavaa tietää että se pitkä ja kylmä talvi kuitenki palaa aina joka vuosi. Sitten sitä kesää saa taas oottaa.. Toinen asia mitä inhoon on hyttyset. Niitä on tietenki sitte kesällä ja sen takia juhannuksena pihalla oleminen voi olla melkosta tuskaa... Hyttyset ihan rakastaa mua. Onneks se helpottaa sitten heinäkuun aikana ja elokuussa ei hyttysistä oo enää tietookaan. Mua myös ärsyttää se kun oottaa lämmintä kesää ja sitte kesäkuu onkin ihan hirveen kylmä, tuulee pohjosesta ja on pilvistä...
Nää kolme asiaa on kerrassaan raivostuttavia Suomessa.



 
5. RAKASTAN KENKIÄ♥ Niitä on monenlaisia ja varsinkin korkokengät on ihania tällä hetkellä. Senkin takia ootan kesää että pääsen kopsuttelemaan kesäisillä korkokengillä. Nilkkurit on niin out... Tai siis mun mielestä ne on jo niin kyllästyttävät. Kaikilla on nilkkureita ollu tämän ja viime talven ainaki. Että kesällä jotain uutta välillä. Ja kirppiksiltähän mä niitä kenkiä tykkään nykyään shopata eniten, halvalla kun saa. ;)




6. Olen pihi. Tai en ollu ennen, mutta nykyään ei enään vihti ostella läheskään niin paljon ku ennen... Tai sitte en oo enää teini joka ostaa kaiken ihanan mikä eteen sattuu. Mutta tää on hyvä juttu, ei mee rahaa niin paljon ja musta kaikki ei enää ookaan niin ihanaa ku ennen joten on helpompi päättää mitä ostaa. Joskus joku paita on mun mielestä saattanu olla tosi ihana mut nykyään se ei ehkä oliskaan enää niin jännä... Yritän tässä nyt sanoo että mun mausta on tullu aika kriittinen, en meinaa ostaa enää vaatteita. :D Paitsi niitä kenkiä...
Niin ja sitä suklaatakaan en enää vihti ostaa kun voi ostaa muuta kivempaa tai vaan säästää. Ei mua kuitenkaan säästeliääks voi vielä sanoo... Vaikka parempaan suuntaa tästä tuhlailusta on päästy.



7. Tykkään laittautua. Siis bileisiin ja viikonlopun viettoon, kouluun laittautuminen on mun mielestä nykyää aika tyhmää. :D En nyt puhu perus meikkaamisesta, vaan semmosesta että joka ikinen aamu ollaan tunti peilin eessä. Ku vanhenee nii sitä alkaa tajuta enemmän mihin sitä kannattaa meikata... Jos työhaastatteluunki menee täydellisen näkösenä korkkarit kopsuen niin luultavasti sitä työtä ei sitte saa. :D Ei kannata liikaa laittautua. 
Mutta mitä niihin bileisii ja kaikkeen semmoseen vapaa-ajan viettoon tulee, niin tykkään meikata ja laittaa tukkaa. Se on myös rentouttavaa. ;)


4 kommenttia:

  1. jee teit tän =) meitsi on huono nainen, en siedä kenkiä =D ois pitäny kirjotaa se tonne... nilkkureihin en oo koskaan ees koskenu ja käytän aina samoja converseja =D ja talvella uggeja... vanhojentanssikorkkarit ostin, ja lopulta jalkapöydän murtuman takia tanssin uggeissa. jea.

    VastaaPoista
  2. Mmmm kuka tyttö ei rakastais herkutteluja tai varsinkaan kenkiä!? ;))

    Söpö blogi sulla muuten =)

    VastaaPoista
  3. meri: melkeen toivon että vihaisin iteki kenkiä. :D itelläkin converset jotka on kyllä aika kuluneet mut en ikinä vois heittää niitä pois ! ne käyttöön heti keväällä kun talvella ei tarkene. :D mut uggeja en voi sietää, kaikilla on niitä ja ne on niin tavalliset kengät nykyään.... en jaksais vaan kulkee massan mukana vaikka söpöt ne toki on !

    Jasu: niimpä, kukapa ei? :D kengät on ihan parasta. ja kiitoksia. ^^

    VastaaPoista
  4. Minulla on vielä joskus tulevaisuudessa sellaiset jalat:D

    VastaaPoista