Sivut

1.2.2011

Heipähei

Mua tylsyttää kovasti ku ei pääse tekemään kunnon postauksia. Kamerassa olis 63 kuvaa vai miten se oli ja toisella, muistikortilla olis varmaan joku 9 kuvaa.... Ja voi perse nää kirjaston näppäimet on perseestä.

Oon ollut siis Iisalmessa ja sieltä sai paljo kuvia, toissapäivänä oli nätti ilma ja kävin ulkona kuvailemassa. Mulla on myös jotain ostoksia mitkä pitäs kuvata... Suurin osa taitaakin olla siinä toisella muistarilla.

Voi luojaaaa kone tule takaisin♥ Haluan päästä tekemään jo kunnon postausta. :(

Niin ja haluaisin tehä postauksen myös mun kaikista leopardikuosisista vaatteista kun niitä on jo vähän kertynyt. :D Mulla vois olla aikaaki tällä viikolla ku on koeviikko ja saa istua vaan kotona. Nyt on aurinkoinen sääki... Vois mennä uloskin kuvaileen mut en tiiä tuleeko siitä mitään. Kyllä sielä vähän kylmä on ilman takkia.... Jos sitä ottais ne kuvat vanhassa kunnon kylppärissä ku oma huone on nii helkkarin pimee.

Joo tulipa taas ihan turhia selityksiä, mut tuntuu jo että välillä on pakko päästä kirjottaa ees jotain tänneki !

Tänään on mulla suunnitelmissa seuraavaksi salille ja uimaan, siinä menee varmaan joku parisen tuntia ellei enemmänki. Sit varmaanki ihan vaan kotia lagaamaan... Varmaanki lukemaan kokeisiin ja sit mun eilen lainaamia kahta kirjaa. Semmonen Vampyyrisiskokset -sarja johon kuuluu vaan kaks kirjaa, luin ne joskus ala-asteella ja nyt teki mieli lukee taas niin lainasin uuestaan. Tykkään lukee kirjoja moneen kertaan, ties miten monesti oon jo käyny Potteritki läpi. :-D Eikait siinä.

Nyt meikäpoika häipyy, möröö♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti