Sivut

26.2.2011

Thin and Happy
















Kyllä olis kieltämättä ihanaa olla ihan hirveen laiha. Syömälakko ja joka päivä hirveet salitreenit ?

5 kommenttia:

  1. Olivia!!! Sää oot laiha! Oikeesti kato mua ja ala sitte vasta tämmösiä tekemään oisin niin tyytyväinen itteeni jos oisin ees yhtälaiha ku sinä!

    VastaaPoista
  2. älä vittii oikeesti. not worth it, i promise.

    VastaaPoista
  3. tommonen kylkiluiden esittely on ihan järkyttävää ja luonnotonta, en oikeesti suosittele. saathan sä tietty kuntoilla ja syödä terveellisemmin jos huvittaa, mutta syömisen lopettaminen ja jatkuva juoksentelu ympäriinsä on typerää hommaa. ihan sama se on kuinka laiha tai lihava on - kaikki on kauniita omalla omaperäisellä tavallaan :)

    VastaaPoista
  4. hei et oo tosissas?? okei kyl mäki ehkä haluisin olla noin laiha välillä mutta hei ainaki miltä kuvissa näytät niit oot tosi hoikka ja just hyvä tollasen :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa että ihmiset kommentoi. :D nojoo ootte kyl ihan oikeessa, oon täysin normaalipainonen enkä liian lihava, mut inhottava tosiasia on se ettei kukaan ikinä oo tyytyväinen itteensä.
    Ronnie oot ihan oikeessa ja oon miettiny tuota. :D Ei oo mitää järkee lopettaa syömistä. Käyn kuntosalilla ja liikkuminen on kivaa ja syödä terveellisesti ja välillä myös ei-niin-terveellisesti. Syömättömyys on vaan terveysriski.. Ja totta tuokin et kaikki on kauniita omalla tavallaan. 8)
    Ja jossu, musta tuntuu että oot oikeesti laihempi ku minä ja ihanan pieni. :D

    VastaaPoista