Sivut

13.11.2012

En oo taas postaillu viikkoon ?? Miten ihmeessä mulla on nykyään koko ajan niin kova kiire. Viikonloppuna en ehtiny käydä koneella ollenkaan että jes. Maanantaina oli luettavana varmaan kolmelta päivältä blogit ja niitä oli PALJO.... Voisin ruveta kuvaileen kaikkee niin sais edes joskus postausta aikaseksi. Hitsi ku ärsyttää, ei oo tullu mitään siitä goottimeikistäkään kun en tiiä yhtään miten osaisin tehä sen. Kulmakarvat siinä on niin se juttu mut mulle niitä ei voi tehä koska en rupee nyppiin kaikkia pois :-D

Tosi paskaksi menny tää blogi, yks lukijakin karannu mut ei auta ruikuttaa tai itkut markkinoilla ! On niin paljo ja niin monta rautaa tulessa nykyään että blogi on jääny vähä sivuun. Saisimpa aikaseksi taas jotain, mut en jaksa itteenikään kuvailla tai asukuvia, se on niin tylsää ja sitäpaitsi tulee jo niin pimee äkkiä ettei siittä tuu oikeen mitään. Paitsi järkkärillä nyt onnistun saamaan hyviä kuvia hämärämmässäkin kun oon vähä opetellu, mut tottahan se on että aina näyttää kuvat luonnonvalossa paremmalta.

Tässä ny sentää pari kuvaa viikonlopulta:

 Hupsii tuli Harrin kans pieni vahinko :D

 Söpöt Sanna ja Hanna ! Hmm laatu pilalla?

Ja piti ny ottaa Nooranki kans yhteiskuvaa ;)

Muut kuvat oliki sit julkaisukelvottomia. Menossa oli mukana kaikki, kiitos kaikille vaan seurasta, oli hauska ilta! Noo nyt alkaaki sit mun elämäntapamuutokset, jeah.

Vitsi nää mun postaukset on ihan mitäänsanomattomia ja typeriä :D Ei voi mitään. Ärsyttää ku tulee talvi. Pitää kuvata enemmän. Piste. Tästä koko blogista tulee kohta pelkkä läppä.

9 kommenttia:

  1. ei se meidän kuva edes ollut kauhee :D oot vaan niin kriittinen ;D

    VastaaPoista
  2. sun blogi on hyvä eikä mikään läppä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos XD toivottavasti tää olis jatkossaki hyvä :D
      T: olivia

      Poista
  3. Laita tänne se sun kyborgikuva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vois heti ku tuun koneelle ku ny oon harrin puhelimella :D
      T: olivia

      Poista