Sivut

15.10.2013

Ostoksia ja liibalaabaa

Tässä ois Jenni Vartiaisen seuraava single jonka pitäis ruveta soimaan radioissa kuulemma tällä viikolla. Oon kyllä luukuttanu Terraa ihan hulluna. Jenni on paras!

Oon menny vähän tuhlaamaan rahaa. Tuli nimittäin ostettua Singstarpaketti jossa oli mikit ja Suomisuokikit. Makso viiskymppiä mut oli säästössä rahaa niin käytin niitä sitten tähän. Nyt pääsee aina Harrin kotia lauleskeleen. :-D Tilasin verkkokauppa.comista.


 Halpahallin Shokkipäiviltä löyty myös kivat käärmekuviolegginsit jotka kiiltää. Uuh! Ne maksoi vaan 7€. Ja sitten noita "termoleggareita" jotka on lämpimiä 2 kpl/10€.

 Tässä käänsin niitä leggareita toisinpäin nilkasta, ne legginsit on siis toiselta puolelta tommosta pehmeetä kivaa lämmintä kangasta. Oon käyttäny näitä jo hulluna, loistavat syksylegginsit. :) Aattelin et ois voinu vaikka ostaa vielä isompaa kokoa niin sitte mahtuu alle vielä vaikka kahetki paksut sukkahousut hyvin.

 Etin semmosta hiussuihketta Halppiksesta myös mut ei löytyny sitte millään! Loppujen lopuksi siellä oli vaan näitä lasten selvityssuihkeita. :D Ajaa kuitenki hommansa hyvin, en selviä talvella ilman hoitosuihketta koska mulla on niin sähkönen tukka sillon. Luulis näiden olevan myös hellävaraisia kun on lapsille pääasiassa tarkotettu.

 Oriflamelta tuli toinen huulipunakynä kun ihastuin siihen ensimmäiseen. Myös viime paketista puuttunut kuoriva suihkugeeli tuli perille. Huulipunakynä oli 8,90€ ja suihkugeeli 2,90€, kumpikin tarjoushintaan. Vitsi että tuo suihkugeeli oli ihanaa, tuli eilen testailtua. Ja tuoksu on huumaava!

Ja tältä se huulipunan sävy näyttää huulilla. Ainakin päivänvalossa. :D

Jos joku ei oo huomannut niin Halpa-Hallissa on myös vanukkaat tarjouksessa 12 kpl/3€... Ollaan ostettu noita jo 36 ja tänään käydään ostamassa lisää. Shokkipäivien aikaan täällä ei melkeen muuta syödäkään kun noita. :D Vähän nolotti kun ostin sillon kerran pelkkiä vanukkaita ja sen lasten selvityssuihkeen... Ehkä se kassasetä aatteli että mulla on lapsia.

Lenkkeily on edelleen voimassa. Viime viikolla kävin tosiaan vaan yhesti enkä tälläkään viikolla kerkeä käydä kovin montaa kertaa.. Äsken kävin ja torstaina käyn myös, mut sitte voi mennä sunnuntaihin. On nimittäin Oulun reissua tiedossa, perjantaina PMMP! Jossain baarissa se keikka, vois ehkä tosiaan ottaa selvää missä se koko baari ees on. Ärsyttää muuten nuo baarikeikat. PMMP:llä on tulosti alaikäsiä faneja. Oululaisia alaikäsiä faneja voi vähän vituttaa kun jäähyväiskeikat menossa ja suurin osa niistäkin varmaan baarikeikkoja. Muakin vitutti 17-vuotiaana kun Happoradio oli Haapajärvellä eli melkosen lähellä ja se oli sitte tietenkin K18. Muutenki hirveen moni tapahtuma tuntuu nykyään olevan vain täysikäsille. :/ Ihan perseestä kun alaikäsille faneille ei monesti anneta edes mahdollisuutta.


 Tässäpä näitä lenkkikuvia viime viikolta. Juu nyt on lokakuu! Ei kyllä siltä näytä. Loppuviikosta tulis kuulemma lunta, taidan jäätyä sinne Ouluun.

Tässä vielä viime perjantailta kuva! Nykyään tulee meikkailtua lähinnä viikonloppuisin.. Huomenna on kuitenki Vitiksessä kymppisynttärit ja meen sinne ohjaamaan lapsia, voiskai sitä vähä ihtiään laittaa kun ne on kuitenkin kymppisynttärit!

13 kommenttia:

  1. tosi kaunis toi vika kuva :)

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä anon kanssa, kaunis kuva susta! :>

    niin ja thermolegginssit on ihan pakolliset talvella! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :>>
      Määki oon ihan onnessaa noista leggareista ku en ees tienny et tollasia on olemassa :D Nyt tiiän!

      Poista
  3. Olivia on herkkusuu :3

    VastaaPoista
  4. Täällä kans yks, joka on hulluna Jacky Makupaloihin :DD En oo tajunnu kyllä käydä ostamassa mutta ilmeisesti pitää. Ja nyt on hyvä syy syödäkin niitä, kun pureskelu on vaikeaa leukojen jumittamisen takia! PS. taas kivoja kuvia, millä superhienolla kameralla kuvaat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kannattee käyä! Paitsi ne oli eilen ja toissapäivänä loppu :( Mut toivottavasti tulis äkkiä lisää, ennen on ainaki tullu. Taisinki sun blogista lukee tuosta leukajutusta, toivottavasti mennee ohi! :S

      Ja mulla on tuommonen Canon EOS 600D järkkäri ja kyllä tolla kivannäköstä saa :) Kuvaan kaiken aina manuaalilla niin saa käyttää aika paljo luovuutta. Paitsi kolme viimestä on puhelinkuvia. :D

      Poista
    2. oho tarkotin siis NELJÄ viimeistä on puhelinkuvia :D

      Poista
  5. Pitäiskö munki käyä ostaa jääkaappi täyyteen vanukkaita :DD

    VastaaPoista
  6. Ootko muuten käyny lidlissä? sielä on karkit, sipsit ja pähkinät tarjouksessa koska joku kampanja on alkanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ees tienny, vois kyllä käyä sielä :D Kuhan sais auton taas toimiin.... Lukko jäätyny tai menny rikki kokonaa, sinne ei pääse sisään (Y)

      Poista