Sivut

21.11.2013

Christmas is coming !









Valomaalausta feat. Harrin puhelin jeaaah !

Mulla on ollu jo pitkään hirvee joulufiilis ja vihdoin tein myös joulusiivouksen ja laitoin koristeita. Hihhih vähän aikasta ehkä... Äitillä on kans joulu päällä jo kovasti ja käytiinkin viikko sitten tiistaina Kärkkäisellä joulushoppaileen. :--D Äiti ostikin mulle sitten kuvissa näkyvät valkoiset joulunauhat, lasikipon, ledivalot ja joulupallot. Mulla nousi siellä kaupassa kuume jonka takia sit pitkin mennä vessaan panadolin kans ja äiti jäi sillä aikaa jonottaan kassalle ja maksoi kaikki ostokset. Ja eikun kotiin sairastamaan... Onneks ei kestänyt se flunssa kauaa vaan pääsin lauantaina kattomaan Scorpionsia Ouluun pikkusiskon kans. ;)


 Keikka oli kyllä todella hyvä ! Wikipedian mukaan bändi on perustettu 60-luvulla, herranjumala nää on tehny tätä 50 vuotta?? Eihän kaikki oo alkuperäsiä jäseniä mut solisti ja toinen kitaristi (oletan että kaks kitaristia) tais olla 65-vuotiaita. Rokkaus lavalla onnistu kyllä silti niin loistavasti, kaikki oli ihanan energisiä, ilosia ja näytti siltä että tää homma on sitä mitä ne rakastaa eniten maailmassa. 5/5 keikka oli kyllä! Aluksi lämppäs Eppu Normaali, pieniä videoita Instagram-sivulla täällä Epuista ja Scorppareista. Mikseihän tuolla sivulla muuten näy kaikki kuvat, ei oo mitään miten vois selatakaan noita?

Paras joulukalenteri !

Älkää muuten ihmetelkö kun tuon bannerin (no pelkkä blogin nimi oikeastaan) alapuolella on ETUSIVU ja VALOKUVAUS. Mulla on tekeillä tollasia välilehtiä ja pitää tehä sellanen urakka et käyn kaikki postaukset läpi ja laitan tunnisteet oikeisiin välilehtiin. Saa selkeyttä blogiin. :--) Banneri on edelleen tekemättä koska en vaan tiedä millaisen haluan. Pitäis vähän suunnitella. Muuten ulkoasu on ihan kiva.

Kenellä muulla on jo joulufiilis ? :D

4 kommenttia:

  1. Joulufiiliksestä en tiiä, mutta mikset postaile teijän kommuunin karvasemmista kavereista elikkäs niistä gerbiileistä ollenkaan? :o :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä niistä oikeestaan oo sen kummempaa asiaa :D Eikä oo oikeen kuviakaan, niitä on tosi vaikee kuvata ja varsinki nyt ku on pimeetäki... :/ Ku ois se nyt kivempi laittaa kuvien kanssa niistä asiaa. :D Ja musta tuntuu ettei oikeen kukaan lukija varmaan oo kovinkaan kiinnostunu eläimistä...:D

      Poista
  2. Mun mielestä ei ole yhtään liian aikaista laittaa jouluvaloja ja koristeita koska moni muukin on jo pistäny ja kohta on eri kaupungeissa joulukadun avajaisiakin ja myymälöissä ollut jo torttukahveja jne..
    Fazerin joulukalenteri on kyllä paras! :D
    p.s. eikä avata sit luukkuja liian aikasi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo kyllähän nuo jouluavajaiset oli täälläki viikko sitte että kyllä niitä jouluvaloja voi jo laittaa :)
      Meikä on ostanu nyt kolmena vuonna tuon kalenterin, aijon kyllä varmaa ostaa tulevaisuudessaki ku tuossa on ne parhaat suklaat ! Ja ei oo tapana availla luukkuja etukäteen ;)

      Poista