Sivut

16.11.2013

Kuveja

Ensilumet tuli Ylivieskaan joskus kuukausi sitten. Käytiin ehkä pari tuntia tai tunti ennen lumen satamista kaverin kans kuvaamassa syksyisiä kuvia, näistä ei ehkä ihan heti uskois että parin tunnin päästä tuleekin lunta. :D Eilenkin tuli aamulla lunta mut nehän tietenkin suli päivän aikana. Oon sairanu tiistaista asti ja tietenkin nättejä aurinkoilmoja on ollu tällä viikolla kun minä en pääse ulos. -.-













Ja vielä mun aamunaama kuukauden takaa !

Nyt oottelen sitte vaan sitä lunta niin pääsee kuvaileen joulumaisemia. Ei näytä oikeen lupaavalta ainakaan tällä hetkellä... Mut en kyllä kitise ku on ollu tosi lämmin syksy !

6 kommenttia:

  1. tosi kauniita kuvia:)

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista Olivialle :3
    Kesä oli lämmin mut lyhyt :l

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :)
      Niinhän nää suomen kesät tahtoo olla :( Mut toisaalta 4 vuodenaikaa on ihan kiva juttu kuitenkin.

      Poista
  3. vaau mitä kuvia! :o millä säädöillä oot ottanu/miten muokannu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää on kaikki mun kiinteällä 50mm putkella ja aukko kaikissa 1.8 :) Ja valotusajat vaihteli, ISO-arvo luultavasti oli 100.

      Ja Photo Scapella muokkaan yleensä kaikki, nämäkin. :D siinä on semmosia kivoja "filtterin" tapasia juttuja millä saa kivemman näkösiä kuvia. Aika "mietoja" nuo filtterit verrattuna vaikka johonki Instagramiin mut kuitenkin. On paljo helpompi painaa valmiista napista ku laittaa ite kaikki kontrastit sun muut. :D Oon kyllä muokannu noita sit vielä lämpimämmän värisiksi niin saa kivan syksyisen tunnelman, paitsi nuo laiturikuvat oli kyllä jo valmiiks aika lämpimiä ku aurinko alko paistaan.

      Poista