Sivut

19.9.2014

Ajatuksia kuluneesta viikosta

Mukava viikko takanapäin! Ihanaa kun vaan neljänä päivänä koulua, perjantai vapaa♥ Mulla onkin tässä kolmisen tuntia aikaa ennenkuin pitää lähteä Saapaskoulutukseen Sieviin. Enkä ole pakannut. :--D Perusminä. Mutta kerkeää sitä yhden postauksen käydä vääntämässä.

Mulla on ollut stressiä raha-asioista ja Puntosta joka on edelleen rikki Niemelänkylällä. Vihdoin lauantaina Harri käy korjaamassa sitä enonsa kanssa. Onneksi kummatkin ressit on nyt ohi kun opintolainankin sain. :) Muuten ei kyllä olis tullut kevättä, kolmellasadalla eurolla kuukaudessa ei todellakaan mitään autoa kustanneta.
Kyllä nuo autot onkin sitten aiheuttaneet päänvaivaa kun sekä Punton että Mazdan autoverot putkahti syyskuussa postiluukusta ja Mazdan autovakuutus. En ole täällä tainnut kertoa mutta porukoiden kanssa päätettiin että saan äidin auton kun Oskukaan ei sitä halunnut. Sillä ajelin kesäkuussa kun Punto sanoi itsensä irti ja tykästyin siihen niin kovasti että päätin vaihtaa siihen kokonaan! Ja Punto on seisoskellut Niemelänkylällä siitä asti... Töiden takia en jaksanut sitä miettiä ja on ollut niin paljon muutakin tekemistä ettei ole kerennyt eikä lopulta jaksanut miettiä koko Puntoa. Mutta pakkohan sille on jotain tehdä ja nyt viimein. Ja sitten saan sen myyntiin kun on kunnossa taas. Tulipas stoori! Mutta on se stressaavaa kun on opiskelija ja maksettavana kaksi autoa, varsinkaan kun en tajunnut laittaa seisontavakuutusta Puntoon kun en yhtään ajatellut että sen kunnostaminen menisi näin kauas ja luulin vakuutuksen muuttamisen olevan hirveä paperisota ja vaiva. :D Maanantaina kävin kaverin kanssa rentouttavalla lenkillä ja puhuttiin hirveästi kaikkea ja tuo autokin tuli puheeksi, hän kertoi sitten miten helppoa ja nopeaa se seisontaan laittaminen on... Ja että netistä voi milloin vain käydä laittamassa auton taas liikennekäyttöön. Idiootti minä, kiva kun tulee muutaman kuukauden vakuutuksen maksettavaksi vaikka auto on vaan seisoskellut Niemelänkylällä! Ehkäpä opin tästä jotain...

Mari ja Eve! Reippaat koululaiset.

 Maanantaina hämmennystä aiheutti käsivarressani oleva mustelma joka muistuttaa Batmania ihan selvästi! Sain tuon mopokastajaisiltana jostain... Aina kun käyn juhlimassa niin multa löytyy seuraavina päivinä mustelmia enkä todellakaan tiedä mitä oon telonut. No tuo mustelma ei ole hävinnyt yhtään mihinkään vieläkään, muotokin pysynyt.

 Mun etuhiukset on taas siinä pisteessä että ne on koko ajan edessä ja naamalla. Pinnit ja rusetit siis käyttöön! Ehkä en jaksakaan leikata tuota etaria vaan ostan söpöjä rusetteja ja käytän niitä. ^^

Tiistaina nukuin pommiin.... Ja olen saanut kuulla siitä luokkakavereilta koko viikon. X'D Se on hyvä kun vähän potkitaan perseelle. Voi että minuu ärsytti! En ollut herännyt puhelimen herätykseen enkä muistutuksiin mitä puhelimessa oli sille aamulle. Eve oli käynyt rimputtelemassa ovikelloakin... Eikä Harrikaan herännyt. Miten syvään sitä voi nukkua! Noh, en kyllä kerran herännyt siihenkään kun yläkerrassa porattiin betoniseinää aamu seitsemältä... Ei voi kun ihmetellä. Ne tietää jotka on joskus kuulleet millainen ääni siitä lähtee. Ei todellakaan nukuta silloin.

Kävin tiistai-iltana vielä mummullakin kylässä ja oli kyllä niin rentouttavaa jutella kaikesta ja kummatkin avauduttiin asioista. Ihanaa kun on aikuisia ihmisiä joiden kanssa voi jutella. Välillä tuntuu niin yksinäiseltä ilman äitiä. Varsinkin silloin kun huomaan, miten oman ikäiseni vanhemmat huolehtivat kaikesta ja auttavat lapsiaan. Minulla on oman sydämen päällä kaikki nuo autoasiat ja vakuutusasiat ja raha-asiat ja veroasiat joista en ymmärrä yhtään mitään. Ennen äiti oli koko ajan apuna pyytämättä ja huolehti, mutta nyt mulla ei ole sellaista ihmistä enää joka koko ajan kyselee  onko kaikki hommat kondiksessa ja miten pärjään ja onko mulla rahaa. Onneksi on silti välittäviä aikuisia ja saan varmasti apua aina kun tarvin. :)

Tämmöstä jännää tunneilla jos on kuoleman tylsää. Esim. teologia.... Tulipa läski Nyan cat. :--D

 Keskiviikkona käytiin pitämässä kerho Marin kanssa ja tehtiin siellä tämmöset siilit. ^^ Havunneulasia käytiin lapsosten kanssa keräämässä piikeiksi!

Keskiviikkona oli myös iltama koulun kakkosten kanssa koululla ja illalla lähdettiin vielä porukalla Kymppiin visaileen!

 Tiinaaa. ^_^


Torstaiaamuna oli vaikea nousta kouluun... Onneksi en Kympissä juonut mitään! Paitsi muutamat kulaukset meidän kahdesta voittojuomasta jotka saatiin ekassa erässä. 8D Juotiin ne noin 7 hengen kesken että semmosta maistelua oikeastaan. Onneksi...

Musiikintunnit jäi kyllä mieleen. Meidän pitää jokaisen kuunnellutaa jokin itselle tärkeä hengellinen kappale. En tiedä milloin tulee minun vuoro mutta kun en minä kuuntele mitään gospelia tai hengellistä musiikkia. Mutta ehkä teen niinkuin muut neuvoo ja otan punaisesta laulukirjasta jonkun ja kuunnellutan sen Youtubesta. :D Esim. riparilaulun joka laulettiin kirkossa, kuinka omaperäistä?

Mutta joo, kaksi laulua kuultiin torstaina ja mielenkiintoista oli se, kun kummatkin biisit oli itsetehtyjä. Inspiraatio kummankin henkilön kappaleisiin oli tullut läheisen ihmisen kuolemasta. Kyllä siinä sai itkua pidätellä kummankin kohdalla! Ihan törkeen hienoa että uskaltaa esittää oman biisin muiden edessä. :) Varsinkin kun aiheet oli niin henkilökohtaisia ja pystyin täysin samaistumaan. Meinasin oikeesti alkaa märiseen siellä luokassa. :D Respect!

 Tiinan kanssa oltiin Teologian tunnilla piirtämisleikkiä. Toinen piirsi vähän ja sit toinen jatko, kaikki tietää! Ja tommoinen siitä synty.... o___O Viimeinen tunti ennen viikonloppua niin onko tuo ihmekään kun ajatukset ei enää pysy teologiassa. No mun ajatukset ei kyllä muutenkaan pysy teologiassa... Vaikka kuinka yritän keskittyä niin en vaan pysty kuuntelemaan mitään raamatun historiaa! Dogmatiikan tunnit on kyllä olleet mielenkiintoisia, että ei se kaikki teologia ole tylsää! Mutta tuo raamattuosio.. :S

 Ja Even taiteiluja. :------------D

Mun ihanat rakkaushousut tuli♥ Harri tilasi mulle nämä synttärilahjaksi. ^^ Sydämeni sykkii♥

Tänään siis lähtö saapaskoulutukseen Even ja Marin kanssa! Toivottavasti tulee kivaa, uskoisin ainakin. ^^

6 kommenttia:

  1. Aika moni sun ikäinen on huolehtinut jo useamman vuoden omista asioistaan. Asiat on usein helposti selitettävissä ja itse ainakin sanon suoraan joissakin paikoissa, että selitä suomenkielellä mulle tämä asia, äläkä kuseta, koska en ymmärrä tästä yhtään mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, oonhan mäkin jo yksin asunu kaks ja puoli vuotta. :) Mutta useimmilla on kuitenkin tukena vanhemmat sieltä kotoa käsin. Kyllä mäkin pyydän apua ja kyselen ihmisiltä jos en jotain asiaa ollenkaan ymmärrä! Välillä kyllä ärsyttää kun kukaan ei jaksa selittää mitään tai kukaan muukaan ei tiedä.

      Poista
  2. Moi. Jos haluat vielä seurata mun blogia ni laita mulle spostia laurakatarooma@gmail.com. Oli pakko muuttaa blogi yksityiseksi.

    VastaaPoista
  3. Tiedän, että oot Happoradion fani, ni aattelin vinkata jos et vielä tiennyt, et hr on tulossa sinne (ylivieskaan) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eilen huomasin iteki se Akustiikkaan! Hittovie just sillon sattuu olemaan toinen saapaskoulutusviikonloppu :( Perhana! Että en sitte varmaan pääse kun koulutus Haapajärvellä niin typerää ois edes takas ajella jos käy sen keikan kattomassa... Vitsi mikä tuuri. -.- Tai sit vaan lähen sieltä koulutuksesta aikasemmin.

      Poista