Sivut

1.9.2014

Mökkeilyä ja flunssaa

Mulle tulikin nyt vapaapäivä kun meinaan olla vähän pipinä. Ärsyttääää. -.-'' Kokkolan reissu olisi ollut koulun kanssa, jotkut avajaiset ja Jutta Urpilainen... Ei kyllä olisi kiinnostanutkaan. :D Jäin maanantaiksi kotiin että jaksan sitten huomenna lähteä kunnolla taas opiskelemaan. Toivottavasti ei nyt lähtisi kuume nousemaan tai mitään! Olo on niin väsynyt, nukuinkin kyllä aika reippaasti.

Viikonlopun kävin viettämässä Lehtimäellä mökillä. Olipa kiva vaihteeksi kun kolme viikonloppua on mennyt niin lujaa. Venetsialaisethan nuo oli ja raketteja ammuttiin Ähtärijärven rannoilla. :D Perjantai-iltana vaan pelailtiin ja saunottiin. Lauantaina oli mummu-päivä kun käytiin Ylistarossa sukuloimassa ja sen jälkeen Olgan mummullakin. Oli kiva vierailupäivä siis! Sunnuntaina käytiin Olgan kanssa vielä Keskisellä ostamassa sille uusi laturi ja mäkin sitten ostin autolaturin kun tuntui olevan tarvetta. Oli halpa, 8,95€. Ostin myös uusia levyjä. 8D

 Perjantainaama

 Lauantainaama

 Sunnuntainaama. Joka päivä samannäköne. :D Piti kokeilla dogepaitaa, ahahaha ihan hauska mutta kovin turha joten en ostanut. Harrille toin tuommoisen miesten t-paitaversion kun halusi. ^^

Kyllä tuntuu taas siltä että on saanut ajella autolla ihan tarpeeksi... Ja bensaa kuluu. Voi että auton omistaminen on kallista. Saa nähdä pitääkö jossain vaiheessa laittaa seisontavakuutus jos ei oikeasti olekaan enää varaa pitää autoa. :(

 Harri toi mulle Citruksesta salaatin. :3

Finrexiä ääntä kohti! On kyllä hyviä, sairaana on sentää se hyvä puoli että saa lipittää noita.

 Keskiseltä lähti mukaan nämä! Hinnat pyöri siinä 5,90e-8,90e välillä. Paramoren uusinkin lähti jo halvalla. Ei löytynyt muita Paramore-levyjä, pitää metsästää ne jostain.

Nämä onkin sitten ihan vaan Kärkkäiseltä kesän aikana ostettu. ^^ Suomipoppi on parasta, höhöö. Hyvin lähtenyt tämä mun levyjen keräys. Puhelimessa on lista vielä ostettavista levyistä. Haluaisin sellaisen ison hienon cd-hyllykköjutskan joskus! Levyjä ei tule kuunneltua kotona mutta autossa kylläkin. Kotona kun on Spotify joka on niin paljon helpompi kuin joku erillinen radio. Autossa onkin sitten paljon kivempi kuunnella oikeita levyjä eikä säätää puhelinta johdolla autoon kiinni. Ja kun kuitenkaan Spotify ei edes toimi matkaa ajettaessa koska netti ei tuolla peltojen keskellä pelaa. -.- Ja on kyllä ongelmia niiden johtojenkin kanssa, mulla on kaksi sellasta laitetta jotka laitetaan tupakan sytyttimeen. Toisen johto on rikki ja ostin sitten uuden mutta jostain syystä se sitten särisee ikävästi joten laatu on mitä on. Luovutin, OIKEAT levyt voitti. :D Osteleekohan täällä kukaan enää levyjä?


6 kommenttia:

  1. Meijänki pitää varmaan jättää Volvo kotiin ja seisontaan ku ei oo mitään mahollisuuksia että vois opiskelijana ja työttömänä maksaa ne monet vakuutusmaksut ym. mitä taas ens keväänä tulee /: Harmi, koska sitte ei ikinä pääse mihinkään ku busseja ja junia kulkee niin huonosti.
    Ja meillä kyllä ostellaan levyjä, just samallei, kotona ei kuunnella mutta autossa aina, radiota tuskin koskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti mulla ei käy samallailla! Ens kesänähän nuo vakuutusmaksut taas odottaa.... :/ Jos töitä ei heru niin ei paljo vakuutusmaksuja maksella.
      Kiva et jotku muutki ostaa vielä levyjä!! :D Autossa niin parhaita!

      Poista
  2. Minä ostan vielä levyjä ja lp levyjä :) hyvää opiskelua sulle muuten! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeeeeee :) Kannattaa! Ja kiitos, onhan tätä opiskelua odotettukin. :3

      Poista
  3. Levyt on parhautta! Mulla oli joskus teininä aika paljon levyjä, mut sitte myin niitä tosi paljon pois huuto.netissä.. Oon taas ruennu alennuksista ostelemaan levyjä ihan innolla! Mää en tykkää kuunneella ratiota enkä tykkää spotifysta, soitan aina levyjä mankasta ku tiskaan, kokkaan, leivon tai siivoan! Nyt on vaan ongelmaksi tullut ettei mulla taho olla tilaa levyille, täytyy varmaan rueta miettiin jotain hyllyä mihin niitä sais kerättyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki menin myymää joskus teininä levyjä pois, harmittaa kyllä vähä! Mullaki varmaan tuo tulee tulee jossai vaihees ongelmaksi että pitää sitten keksiä joku kiva levyhylly :D

      Poista