Sivut

29.8.2014

Eka kouluviikko pulkassa!

Kylläpäs viikko menikin lujaa. Ja hauskaa on ollut! Kympissäkin käytiin visaileen kakkosten kans, höhöö. ;D Ei voitettu... Mut ei me ihan paskoja oltu! Vitsi oon kyllä ihan intopiukeena tästä opiskelusta. En voi vieläkään uskoa että oon jossain koulussa jossa opiskelu on kivaa ja luokka on mahtava. Tähän asti opiskelu on ollut sellaista pakkopullaa mutta vihdoin multakin se motivaatio löytyi. En ole ennen tiennyt miltä tuntuu olla kunnolla motivoitunut kouluun. Ja kun muillakin luokkalaisilla sitä motivaatiota löytyy niin opiskelukin on yhdessä paljon mukavampaa.

Vihdoin saan taas värjäillä tukkaa miten ikinä huvittaa. Töihin ei oikein viitsinyt kun asiakaspalveluala + hiukset aina ponnarilla. Nyt sitten laitoin lilahtavan hattarapään. ^___^


 Wuhuu! Seuraavaksi tämä menee varmaan pinkkiin päin että saan yhden hoitoaineen loppumaan, ja jossain vaiheessa sitten uskaltaudun kokeilemaan sitä minttua. Oli tässäkin hankaluutensa, ensin laitoin vain violettia ja hoitoainetta sekaisin, eikä se sitten oikein hiukseen tarttunut. oli muuten tehokas keltaisuuden poistaja joo, hiukset näytti melkein harmailta. -.- Ja lilaisuus jäi tosi haaleaksi, joten illalla länttäsin vielä Lorealin pinkkiä sävytettä tukkaan ja voila!

Käytössä tämä + hoitoaine:

Ja tämä vasemman puolisessa sävyssä:

On kyllä kivaa kun pääsee taas toteuttamaan itseään ulkonäöllisesti. :3 Saapa nähdä kauanko sekin innostus kestää, varmaan kuukauden päästä oon koulussa aina ihan järkyttävän näköisenä, niinkuin lukiossa.

Pääsin eilen ensimmäisen tenttikirjan makuun. Ekaa kertaa luen mielenkiintoista koulukirjaa. O__O No okei, oli lukiossa psykologia kiinnostavaa mutta siinäpä se. Tehtiin myös hartsan kanssa tortilloja. :3


Meidän luokka! Paras♥

Nyt meitsi lähtee ajeleen kohti Etelä-Pohjanmaata mökille. Ei kyllä kiinnostais ajaa. :--D Mites muiden opiskelut on lähteneet käyntiin?

8 kommenttia:

  1. Hyvin tuo uus väri sopii sulle! :) Hauska ilme sulla luokkakuvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ja joo ei ny ihan ehtiny kuvaa mukaan XD

      Poista
  2. Itekki huomasin, että kun aikuisiällä lähin opiskeleen, niin johan oli eri motivaatio ku peruskoulun jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tosi piristävää kyllä :) Pääsee vähän käytännön juttujaki tekemään, ei sitä ainaista lukemista!

      Poista
  3. Hei!
    Laitoin sulle fb viestiä, meni varmaan muut-kansioon :)

    t: Isabella

    VastaaPoista
  4. suloinen tukka :3 ite taas haaveilen blondista, mutta kaipa mä jaksan odottaa ens kevääseen :D antaa tukan nyt vähän levätä, viimeks toukokuussa värjännyt koko pään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo keväällä on kyllä kiva laittaa vaaleammaksi, aurinkokin tekee ihmeitä vaalealle tukalle. Talvella menee kellertävämmäksi aina. :/ blondi on kyllä jees!

      Poista