Sivut

5.8.2014

Vauvamme♥ + mökkiviikonloppu

Viime Torstaina meille tuli  vihdoin kaksi pikkuista♥


Ne on Nipsu ja Paju. :---) Paju on tuo harmaa ja tyttökissa, Nipsu on poika. Pitää sitten jossain vaiheessa leikata ainakin toinen, luultavasti Nipsu. Pitää varautua siihen että kummatkin joutuu leikkaamaan, jos kiimassa ovat sitten villejä tapauksia tulevaisuudessa!

Viime viikolla oli jopa koiranilmaakin välillä, tuli ihan kunnolla vettä. Minä ja Harri hommattiin tuossa muutama viikko sitten Harrin työkaverilta käytettynä Lensbabyobjektiivijutska ja siihen vielä fisheye! Materialismionni♥ Jänniä kuvia saa kyllä. Tunnistatte varmaankin tämän postauksen Lensbabyllä otetut kuvat. :) Haastavaa hommaahan sillä kuvaaminen on kyllä ollut, tarttee harjoitella.



 Tämä on kyllä otettu normikittiputkella.

Myllykahvila Fisheyella! Tuolla olen siis töissä. ^^

 Huivi ja panta+ponnari pitää olla töissä.

Vohvelit on se myllykahvilan juttu ja meitsi vähä taiteili. 8D Jos olis aikaa tarpeeksi niin voishan jokaiselle tehdä jonkun kivan kuvion vohveliin hillosta ja kermasta.

Harri jäi kisujen kanssa heti kahdestaan kun meitsi lähti mökille perjantaina. Onneksi pääsin mökille vielä tänä kesänä kun en ole vielä kertaakaan ollut!

 Voi herneet♥ Ahmin herneitä ja kahvia paljon. Vitsailin että tämän blogin nimeksihän voisi tulla "Herneitä&Kahvia" mutta jos ei. :----D Siihen voisi vielä lisätä suklaan. (Y)

 Kuinkahan monet kerrat on tullut juostua järveen tätä kivitietä pitkin? Uusia kiviä kyllä nyt oli tuotu. :)

 Pähkinä!


 Svedu!



 

 Kuvasin salaa. ;) Oli niin tunnelmallisen näköinen kuvauskohde!


Suuresti hehkutetut Baby Lips -huulirasvat saapuivat viimeperjantaina Ylivieskan Halpa-Halliin. Melkein törmäsin Baby Lips-hyllyyn ja oli kyllä vähän pöllämystynyt olo kun olin näitä odottanut ja yhtäkkiä ne vaan olivat siinä! Että tulivat vissiin aikaisemmin myyntiin kuin luulin.

Lauantaina Maijun porukat tulivat ja himmailtiin muutama tunti, kunnes lähdettiin Keskisen kyläkauppaan Olgan ja Maijun kanssa. Vitsit että oli kyllä iso ostoslista ja menihän rahaa suurinpiirtein 250e että jooh. Onneksi oon töissä. Ihan käsittämätöntä ettei tuollainen summa tunnu missään ja voi vain ostaa mitä tarvitsee. Suurin osa ostoksista oli onneksi järkeviä ja sellaisia joita alunperinkin lähdin hakemaan. ^^ Olivia ei käynyt edes vaateosastolla!! Ja niiiiin ihania vaatteita keskisellä kun on. Mutta kun en tarvitse vaatteita ja yritän hakata sen totuuden päähäni.

Illalla himmailtiin lisää, tehtiin ruokaa, saunottiin, pelailtiin, istuttiin nuotiolla pimeässä ja meikä heitti talviturkin. Olen nyt varmaan jo vaikka kuinka monena kesänä heittänyt talviturkin möksällä! Hyvähän se näin elokuussa on talviturkki heittää ja silleen. ^___^ Ylivieskassa tuntuu nyt olevan sinilevää vähän jokapaikassa. Tai no ainakin siellä Hamarilla... On vissiin tyhjä ranta ollut tänäkesänä. Kettuskakin ihan pilalla, nimimerkillä pari kesää sitten siellä kellui iso öljytynnyri.

Sunnuntaina piti lähteä suht aikaisin koska illalla käytiin Karitaa onnittelemassa. Nyt on meillä taas uusi täysi-ikäinen! Omg kaikki mun kaverit alkaa olla täysi-ikäisiä, hassua.

 Heräteostoksia olivat vain tuo ihana papukaijatimattiblingbling-saippuapullo (siinä on saippuaa myös sisällä, ei siis pelkkä koristepullo joka pitää itse täyttää! Mutta tietenkin tuon saippuan loppuessa täytän uudestaan) ja karvankerääjäjutut vasemmalla (järkevä heräteostos kylläkin nyt kun on kissoja.) Muita ostoksia kuivashampoo, Lumenen putsari ja kasvovesi, pöytäpeili ja Täykkäreiden 5. ja 6. tuottarit! Tuo pikkupurkki keskellä kuuluu...

 ...tähän! Huppista keikkaa. Vähän hintava heräteostos joo. Muttakun oli alennuksessa! Ja Maiju suositteli. ^^ Vajaat neljäkymppiä maksoi. Normaalisti kuulemma kuutta-seitsemääkymppiä. Ja onhan tuo nyt helkkarin kätevä. Ja yllätyin, miten paljon eri makuja tuohon on ostettavissa ja myös makuvissyjä! Se pikkupullo oli siis vissyä, makuna mansikka-kiivi. Ei siinä kyllä mikään mansikka maistunut kun maistoin, mutta hyvää kumminkin.

 Ruokakuppeja ja alusta!

Ja sitten tämä. Seitsemänkymmentä euroa. Vain! Hitsi vie kun meitsi on katsellut isojen raapimapuiden hintoja niin niistä saa helposti maksaa 150e, joten tämä oli kyllä tosi halpa. Ja niin söpö karvainen. 8D Ihan huippisostos kyllä!

Lätkäisen nyt vielä tämän tähän, uusi kalenteri ensi lukuvuodelle! 9,95e Kärkkäiseltä kun Keskiseltä ei löytynyt.

Semmoinen kiva viikonloppu meitsillä! Sai ottaa vähän rauhallisemmin kun mennyt pari viikonloppua taas aika lujaa. Kuten myös tulevana viikonloppuna menee kun tiedossa mökkeilyä ja ryypiskelyä Kalajoella kavereiden kanssa! :---)

2 kommenttia:

  1. Ihania ♥ Kissat vähä niikö sää ja Harri :D Toisella on partaki ;D

    VastaaPoista