Sivut

29.7.2014

Qstock 2014!

Terveppaterve! Vietettiin taas viikonloppu Oulussa Qstockin merkeissä. Oli niin parasta! Ahh. Mulla on vieläkin festariblues ja haluaisin vaan keikoille. Kyllä tää arki on harmaata nytten, mutta pikkuhiljaahan sitä tottuu.

Oltiin mun tädillä yötä ja saatiin myös kyyti Ouluun joten olipa halpa reissu. Tuli kyllä osteltua itse festareilta vähän kaikkea ja syötiinki aika hyvin siellä, joten menihän sitä rahaa silti. Perjantaiaamu alkoi huonosti kun piti lähteä yhdeksältä, mutta eiköhän Harrin kans nukuttu pommiin koska multa oli puhelimesta loppunu yöllä akku... Pitäs aina laittaa kummankin puhelimeen herätys! :D Päästiin joskus puoli yhdentoista aikaan sitten lähteen, elikkä ei hirveen paljon aikataulusta jäljessä loppujen lopuksi! 1,5 tuntia vaan eikä ollut kiire koska festareilla ekat bändit alotti vasta neljältä. Ehdittiin yhdeksi jo Ouluun ja valmistauduttiin rauhassa, ja lähettiin käppäileen festarialueelle päin. Alle 2km varmaan matkaa, että ei paha ollenkaan.

Piti mennä ihan neljäksi sinne, tai aikaisemminkin koska mun oli pakko päästä kattomaan Kalevalavalle Happoradio joka aloitti neljältä! Ja tietenki halusin eturiviin, joten menin sitten puoli neljältä jo odottelemaan ja sain kuin sainkin paikan eturivistä. Ja siinä seisoin yksinään, mutta ihan sama se mulle oli kunhan oli hyvä paikka. ;D Muutamia muitakin siellä jo odotteli keikkaa! Ja voi sitä autuutta kun keikka alkoi, oon viimeksi nähnyt Happoradion marraskuussa 2011. Olipa kivaa olla taas keikalla. ^___^ Happoradio oli kyllä loistava aloitus ja fiiliksen luoja meitsille!




 RUOKAA♥ Oli muuten perhanan hyvät safkat. Viime vuonna oli jotenki rupua. Tuo lohiaurajuusto-annos oli niiiiin hyvää. Vähän kalliitahan nuo safkat kyllä oli, niihän se aina festareilla... Helppo rahastaa kun ei sisään saa viedä omia eväitä.

Samana päivänä esiintyi päälavalla vielä Jenni Vartiainen joka oli toinen sen päivän artisteista jonka halusin nähdä ja päästä sinne eturiviin. Ja pääsinkin koska jonotettiin Jennan ja Empun kanssa tunti siinä lavan edessä. 8D 



 Jenni oli niin ihana kun se tuntu olevan niin otettu kun kaikki oli siellä ja osas laulut ulkoa yms yms. :) Festareilla keikkailu tuntuu olevan muutenkin artistien suosiossa.

Menihän tuo ilta myöhään, ei taidettu kuunnella Volbeatia ihan loppuun että vältyttiin pahimmalta ryysikseltä. Tultiin tyhjään kämppään, täti ja sen ukkeli oli lähteny viihteelle. 8D Noo eipähän tarttenu olla hiljaa.

Seuraavana päivänä Olga ja Harri lähti edeltä kun olin hidas mun hiusten kans... Köhköh. Sitten tuli kriisi kun kävelin festareille päin, toppi nousi koko ajan liian ylös ja piti vedellä jatkuvasti alas, joten poikkesin H&M:llä ostamassa mekon että saan olla rauhassa festareilla. Onneksi menin, tuli tehtyä tosi hyvä mekko-ostos. 8D Eikä tarvinu koko ajan vedellä helmoja festareilla.

Anna Abreu aloitti päälavalla kun pääsin vihdoin festarialueelle ja himmailtiin vaan jotain, ja kateltiin bändipaitoja. Anna Abreun lopettaessa ryntäsin varaamaan eturivin paikan koska seuraavana soittais Haloo Helsinki. Oli ihan sikana porukkaa siinä valmiiksi, onneksi sain paikan ja Harrikin tuli sitten odotteleen mun kans keikkaa. Harri ei yleensä ikinä tykkää olla missään eturivissä. 8D  Ja Haloo Helsinki oli jälleen mahti! Oonhan mä jo kahdesti ne nähnytkin mutta ei se mitään.


 Oottellua feat. Harri!




Haloo Helsingin jälkeen suunnattiin kattomaan Soilworkia Kalevalavalle. Jäätiin sen jälkeen ootteleen Stam1nan keikkaa samalle lavalle. Saatiin takaa kivat istumapaikat. Ei uskallettu sinne eteen mennä koska mospit. XD Ja vitsit että sillä keikalla oliki ihan jäätävä moshpitti, ihan järkyttävän iso. Olga jotenki hienosti vältti sen vaikka oli lähempänä lavaa meidän ollessa ihan takana. Mutta kyllä sitä tomua ja hiekkaa ja paskaa oli kaikki ihmiset täynnä, myös Olga jonka valkoset pillit ei olleet enää valkoset. :'D Kaikki oli niiiiin likasia! Jotenkin mullakin oli naamassa hiekkaa vaikka oltiin Harrin kanssa ihan takana. Nähtiin kyllä silti keikka tosi hyvin kun vuorotellen seisottiin semmosen korokkeen päällä. Kyllä Stam1na oli kova livenä!

 Tennaripoppoo.


Mulla ja Harrilla ei ollut enää bändejä joita ois haluttu mitenkään hirveästi nähdä, joten istuskeltiin vaan ja naamapalmutettiin Cheekfaneille. Koko festarikansa oli ihan hulluina kun Cheek esiintyi. Huoh... Cheekin musa vaan on niin perseestä. En ymmärrä mitä ne sanoitukset on olevinaan. :D Olga sitten rynnisti kattomaan Megadethiä eikä Harrin kanssa edes jaksettu odottaa että ne aloitti, vaan suunnattiin kalja-alueelle rytmirannalle. XD Juotiin siellä sitten lonkeroa ja siideriä kolmet kumpainenkin ja nostatettiin pikakännit, ups. Löydettiin semmonen kiva paikka missä juoda rauhassa. Ja kuunneltiin räppiä. :'D



 Oli ihan käsittämätöntä kun Musta Barbaari aloitti esiintymisensä ja kuunneltiin sen juttuja sitten, yhtäkkiä kesken biisin musat töppäs kuin seinään. Nojoo, niinkun moni tietää, Megadethin manageri oli käskeny muiden bändien lopettaa soitto kun Megadeth astelee lavalle. Mitäs vittua oikeesti. :D Mietin vaan, että eihän tää voi olla todellista. XD Kun sieltä lavalta kerrottiin häkeltyneenä, et ne on just saanu tiedon ettei Megadeth aloita keikkaa jos muualla on musiikkia. Juontaja vielä lisäsi, että "tää ei oo vitsi", mutta mietin silti että tän on pakko olla vitsi. No ei ollu. Mutta kyllähän ne silti jatkoi sitä soittoaan, vaikka Megadeth alottikin oman Shownsa. Ööh juu. Ja Musta Barbaari päätti sit käydä vähän hyppimässä Megadethin lavalla. Arvasin jo siellä että hitto tästä tulee paskamyrsky joka hiton sosiaalisessa medissa. :'D

Kännättiin loppuun ja lähettiin ettimään Olgaa. Saatiin vähän aikaa ettiä kun Olgan puhelimesta oli loppunu akku.... :S Ihme kun löydettiin niinkin pian! Loppuilotulitukset tuli vielä ja oli ihan nätit joo. ^^ Himmailtiin takasi tädille ja nukahettiin ku pienet possut. Tai ainaki minä nukahdin.


Sitten niitä festareilta hankittuja juttuja. Älkää välittäkö mun hiuksista noissa ekoissa kuvissa. :'D Mutta halusin kuvata pari ihan päällä!

 Paras mekko! Ja vitsit mikä väri.

 Ja uus rakkaushuppari, voi että♥ Materialismionnellisuus huipussaan. Kumpa tulis viileitä päiviä niin vois käyttää. Kallis joo mutta ihan sama. Ei kiinnosta. Paras♥

 Stam1nan bändipaita. Hehheh oli mulla jo eilen töissä! Mutta joo kyllähän tää pinkki naistenmalli on ihan mun nakönen. ;)

 Ja piti sitä sitten ostaa uusi kunnollinen iso huivi nyt sitten. Edellinen on jo revennyt... Mulla on tollasesta huivista lukuisia halpismalleja, jotka on ohuempia ja pienempiä. Kyllä tällä kelpaa odotella syksyä. Jo monta vuotta mulla on ollut käytössä AINA talvesta talveen noita tuon tyylisiä huiveja. Ne on niiiin helppoja. En kyllästy ikinä. Maksoi muuten kympin.

 Ja sitten vielä vitosella lähti mukaan tämmönen huivi. 8D Mulla on noitakin jo monissa väreissä, töissä käytän joka päivä kun tukka pitää laittaa ylhäälle ponnarilla ja pitää joku huivikin vielä olla. Nämä on niin hyviä siihen hommaan.

Sain Heliltä tämmöisen mekon myös kun ei ite käyttänyt! Näyttää kamalalta tässä kuvassa mutta kiva se on. :)

Oliko muita Qstockissa tänä vuonna ja mitä bändejä kävitte katsomassa?

2 kommenttia:

  1. Lohiaurajuusto<3 ja upea huppari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpäää<3 8D Ja nii on, oon nii ilonen tuosta hupparista! ^___^

      Poista