Sivut

8.7.2014

Rentoilua ^^

Olipa raskas päivä töissä! Ei mitenkään pahempi muuten kuin normaalistikaan, mutta kun tuo kuumuus. Oikeesti meitsi niiiin vihaa helteitä. Oke ei sais valittaa kun oli niin pitkä jakso sitä kylmää mutta aaaaargghh. Ei oo vaan mun juttu nää helteet yhtään. :( Mikähän tuota luontoäitiäki riepoo kun koko ajan on joko 10 tai sitten 30 astetta. Meidän kämppäki on niin kuuma että juuri tälläkin hetkellä istun alasti kirjoittamassa tätä. Oispa sisämittari, näyttäis varmaan 35 astetta. :D Ihan hirveetä oikeesti, äsken sain hetken helpotusta kun kävin kaupassa viilentymässä... Ja helteet näyttää jatkuvan viikonloppuun. Kuolema saapuu hakemaan mut varmaan ennen sitä.

Viikonloppu oli kuitenkin ihana löhöysviikonloppu. Lauantaina käytiin katsomassa taas kisseleitä, ei oltu niitäkään nähty pariin viikkoon! 

Lauantaina olin värikäs :) Batman-leggarit on ihan parhaat! Ja tuo löysä leopardi-toppi/mekko on niin kiva hellepaita. Takaa pidempi kuin edestä, näyttää kyllä kuvassa jotenkin lyhyeltä mutta aivan hyvin voi legginsien kans käyttää. :) H&M:stä kummatki!

Sitten meijän vaaveja:
Ylhäällä oikealla ja alhaalla vasemmalla on meidän tulevat pikkuset!♥ Sinisyys on jo alkanut kadota silmistä, varsinkin tuolla harmaalla. Harmaalle vielä pitäs keksiä nimi, mustavalkonen ristittiin jo Kipan kanssa Parta-Joosepiksi koska kattokaa nyt, sillä on parta. ;D Meijän pikku Jooseppi♥ Harmaa onkin kaikista pennuista vanhin yhden toisen pennun kanssa, ne on nyt 7,5 viikkoa vanhoja.


 Alhaalla nyt sitten pennuista vanhimmat! Toinen on melko järkyttyneen ja toinen vittuuntuneen näkönen. Jääköhän tuolle toiselle siniset silmät kun väri ei ole vielä lähtenyt muuttumaan. :)

 Kipa ja sen pikkukisuli josta taitaa tulla Rankkis! Ja meitsi rampalla.

 Minä ja meijän kisset!


Barbi katolla oli niin hauska että oli pakko ottaa kuva. :'D Kiitoskortit sain vihdoin myös aikaiseksi hommata! Hankalaa oli se kun työt on juuri silloin kun valokuvaamot on auki, huoh... Vieläkun jaksais lähtee kiertään pitkin Ykaa noita toimittamaan. Ja auto on niinku horna. Mää kuolen.

 Sunnuntaina tehtiin pizzaa ja leivoin myös muffinsseja! Ilman kuorrutetta. :D Noo joku kerta teen myös kunnon kuorrutteen!

Mun uus harrastus:
 Hamahelmet. XD Näitä on niiiin kiva tehdä! Kärkkäiseltä kävin ostamassa kunnon värkit.

Äiskän hautakivi tuli myös. Nätti on♥ Mietin äitiä joka ikinen päivä, mieleen tulee monta kertaa. Saispa äidin takas. :'(

Tämmöistä meitsin elämään. Nyt vaan toivon kovasti että nuo helteet loppuu pian. Kauhulla huomista työpäivää odotellen... Nyt alan tekemään itselle ihanaa salaattia ja lukemaan Trendiä, joka kolahti postiluukusta jo viikko sitten mutten ole kerennyt vieläkään lukea. Oon ihan poikki!

8 kommenttia:

  1. Nooh muutamien kuukausien päästä tulee talvi ja paukkupakkaset ja iho on niin punainen kun pakkanen on purru että sairastuu flunssaan :D silloin kaipaa lämmintä kesää ja helteeseen tottuu niinkuin englantilaistaustaiset jotka muuttivat Australiaan satoja vuosia sitten ja Ausseissa voi lämpötila kohota jopa pahimmillaan +50 eli kuin ois saunassa :D Kesällä on autot tosiaan lämpimiä mutta talvella taas niin kylmiä että ne pitää lämmittää ennen kuin lähtee ajoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aina ku on kylmä niin toivoo että ois kuuma, ja toisinpäin! :D
      Hyi että ois kamalaa jos oiski joku +50... :S Sielä en kyllä minä selviäis!
      Talvella ei ainakaan mun puntoo tarvinu lämmittää, lähti kyllä käyntiin. :) Autollehan se ei hyvää tee ilman esilämmitystä mut ei ollu sitä sähkötolppaa itellä! Toivottavasti ens talveksi saan sen... Ja kesällä jos auto seisoo auringonpaisteessa niin voi luoja että sielä on kamalaa olla. :'D

      Poista
  2. Eipä se ikävä ikinä katoa, sen kanssa oppii vaan elämään..

    Söpöjä muffineita ja oot kyllä tossa tokassa kuvassa todellinen kesä kissa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ikävä seuraa koko elämän... :(
      Joo ihan söpöjä noista tuli vaikkei ookaan sitä kuorrutetta. 8D Ja pittäähän sitä välillä kesäkissailla vähä. ;D

      Poista
  3. Minkälaista työtä teet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kahvilavastaavana Myllykahvilassa Ylivieskassa. :) Tervetuloa vaan kahville!

      Poista
  4. Niin syötävän söpöjä nuo kissat ku muffinsitki♥ Kauheen kaunis kissa tuo vähän pitkäkarvane monivärine iso, tuollasen haluaisin. Meillä kerran oli samannäkönen, mutta eri värinen. Ja kauniin hautakiven myös valitsitte, nätisti kaikki laitettu :)

    VastaaPoista
  5. Se on Martta, kunnon rouva diiva. ;D Pitkäkarvaset kissat on kyllä nättejä!
    Hautakivi on kyllä just hyvä, kukkia paljo koristeena kivessäni kun se oli niin kukkaihminen, meillä kunnon puutarha ja kaikki. :) Nyt seki vaan rehottaa kotona takapihalla.... :(

    VastaaPoista