Sivut

4.7.2014

Uusiavanhoja kosmetiikkajuttuja!

Oon hankkinut niin paljon uutta kosmetiikkaa ja meikkejä etten tarvitse enää yhtään enempää. En aio ottaa itselleni vähään aikaan Oriflamen tai Avonin kuvastoja ettei tule mielitekoja. :D Tässä on meikkiostoksia jostain kuukauden takaa, että vähän jäänyt mutta eipä se mitään. Ja lisääkin on tulossa kunhan saan kuvattua. ^__^ Parista jutusta oon niiiiin innoissani!

Kesäisiä kynsilakkoja ostin joskus, varmaan pari kuukautta sitten. Noh, turhaan oikeastaan ostin nämä koska töissä ei saa olla kynsilakkaa. :D Empä oo jaksellut viikonlopuiksikaan kynsiä lakkailla. Nuo Lumenen uudet Gel Effect -lakat ovat olleet kyllä hyviä ja peittäviä heti ekalla kerroksella. Max Factorin ja Lumene Natural Coden lakat taisi joutua vähän kerrostamaan, mutta nättejä nekin kyllä kynsillä!




Oon yleensä ostanut Oriflamelta jotain ylihalpoja huulipunia mutta vihdoin päätin panostaa ja ostaa laatua. Huulipunan normihinta 17e. Tuntuu ihan super-pehmeältä ja mukavalta huulilla, melkein jopa hoitavalta. Suosittelen kuivahuulisille. Ehkä sävy "Peach pink" on minun makuun vähän pissispinkki. 8D Mutta ei liian, nätti ja tyttömäinen! Hylsy on kanssa tosi nätti.


Mulla on punaisia huulipunia valmiiksikin, muttei välttämättä hirveän laadukkaita. Tämä huulipuna olisi maksanut 20e normihinnalla että luulisi olevan ihan hyvää tavaraa! Hinta unohtunut tuosta kuvasta, taisipas olla 13 euroa. Mukavalta tuntuu myös huulilla, en kyllä oikein muuta osaa sanoa kun en ole päässyt käyttämään kunnolla. En ole töihin viitsinyt mitään överimeikkejä laittaa! Varsinkaan mitään räikeitä huulipunia. Mutta tämä vaikuttaa kyllä hyvältä ostokselta. :) Hylsykin on hieno ja ylellisen näköinen!



Kiiltävä, punainen huulipuna. Tämä on mulla ollut käytössä enemmän, taisin huhtikuussa hankkia. Ei vaan pysy hirveän hyvin! Sävystä oon tykännyt kovasti, kuva vähän vääristää, on oikeasti tummempi. Tämäkin on pehmeän ja miellyttävän tuntuinen puna! Ohuen muotonsa ansiosta tosi helppo levittää huulille. Ei tässä kyllä huonoja puolia olekaan kuin se huono pysyvyys. Pehmeät huulipunat yleensäkin pysyvät huonosti, että sellaiset kuivat jämähtää paljon paremmin. Ne taas ei ole oikein kivan tuntuisia. :/



Tämä on nyt sitten vähän erikoisempi. Joskus talvella aloin yhtäkkiä haaveilla ruskeasta huulipunasta ihan hirveästi, ja metsästinkin sitä tosi kauan! Tai siis, yritin saada Oriflamen kuvastosta mutta aina sävyt oli loppu etten sitten saanutkaan, vaikka tilasin. :D Lopulta Avonilta sitten sain tilattua itselleni tämän. Normaali hinta taisi olla 10-12e. Tämä on kyllä aika haasteellinen ja työläs saada huulille nätisti, ja jostain syystä tarttui tosi pahasti hampaisiin. Pitää nyt vielä harjoitella tämän kanssa ja jos ongelma jatkuu, niin eihän tätä voi käyttää ja pitää taas aloittaa metsästys alusta. :----D Sävystä kyllä tykkään kovastikin!

Siinäpäs uutuushuulipunat, laskin tuossa äsken että omistan huulipunia 22 kpl että eiköhän niitä ala olla ihan riittävästi. Mulla on ollut koko talvi ja kevät ihan ihmeellistä huulipunien hamstrausta, vihdoin sekin on loppumassa. On sellainen tunne, etten tarvitse enää mitään kun on niin monen väristä jo!


 Ensin olin etsimässä peiteväriä, itseasiassa oon metsästänyt Ylivieskasta sellaista vaikka ja mistä. Jostain syystä kaikkialta vaaleimmat sävyt on olleet aina loppu, huoh. :D Kaveri tuli vastaan Kärkkäisen meikkiosastolla ja suositteli tätä. No ei muutakun mukaan, ja kyllähän tämä onkin toiminut. Paljon parempi kuin ennestään omistamani Lumenen peitepuikko. Tämä on ihmeellisen vaaleakin mun valkonaamalle.

Tuosta hinnasta en nyt mene ihan takuuseen mutta ainakin suurin piirtein tuon hintainen taisi olla. Tuoksusta tulee mieleen omenasiideri, en tiedä onko se hyvä vai huono juttu. :D Helpottaa kuivina hiuspäivinä ja silloin kun on sähköiset hiukset! Talvella en pärjää ilman hoitosuihkeita, mutta näin kesällä ei niin ole tarvetta. Ihan hyvä suihke, parempi kuin markettikamat. Ainakin itse oon tykännyt Oriflamen hoitosuihkeista enemmän kuin markettimerkkien suihkeista. Mulla on ollut aiemminkin siis Oriflamen hiussuihke joka oli kyllä parempi kuin tämä, sitä ei kyllä esitteissä ole aikoihin näkynyt! Toivottavasti sitä tulee taas joskus. :) Mutta kyllä tämäkin on ihan kiva ollut! Pelastaa aamut, jos edellisena iltana olen mennyt kosteilla hiuksilla nukkumaan. Silloin on kuiva takkupesä takaraivolla.

Tämän tilasin ihan vain kauniin pullon takia! Mulle on tärkeää että hajuvesipullo on kaunis, koska pidän niitä esillä. Tämä on kyllä ehdottomasti baarituoksu, päivällä en käyttäisi. Melkoisen imelä, mutta tykkään!



 Hiton halvalla sain tämänkin, normihinta 26,95e! En kyllä näitäkään ole edes vielä kokeillut. :'D Mä oon ihan surkea siveltimien kanssa. En todellakaan tiedä mihin nuo kaikki on tarkoitettu. Paitsi että isoin on puuterisivellin, toisiksi isoin poskipunalle mutta miten nuo pienet sitten? Oon tosi uuvelo, taisin vasta talvella vaihtaa puuterivipan siveltimeen. Tai no, puuteriahan en ole käyttänyt muutamaan vuoteen mutta poskipunaa sitäkin enemmän, ja aina olen senkin levittänyt vipalla. Mikä ei siis ole hirveän hyvä idea. :D Sivellin on poskipunalle paljon parempi vaihtoehto. Mutta valaiskaas vähän typerää!

Laitan nyt tähän vielä nämäkin. Suihkusaippua oli ihana, ei tuoksu varsinaisesti millekään! Paitsi puhtaalle. :) Tuoksuna on puuvilla ja ei sitä voi muuten kuvailla, kuin että puhtaalta tuoksuu! Hintaa oli vaivaiset 2,90e joten tulee varmaan ostettua uudestaankin. Muitakin tuoksuja voisi kokeilla.
Mustikkakäsisaippua ei oikein ollut mun juttu. En tiedä mikä siinä mustikan tuoksussa ei napannut, jotenkin vain ällöttää. Ehkä oon joskus juonut jotain hirveänmakuisia mustikka-alkoholijuomia. :') Hintaa oli joku alle femma.
Viimeinen saippua olikin kallis, 10,90e! No se nyt varmaan johtui vain tuosta kauniista pumppupullosta jonka voi siis täyttää aina uudestaan. Sen takia tuo pitikin saada, Kärkkäisellä sitä oon hypistellyt kunnes sitten ostin. Sisällä valmiina oleva saippua on tosi hienostuneen tuoksuista, vähän luksusta arjen käsienpesuun! Noita oli muissakin väreissä, pitänee ehkä ostaa toiseenkin vessaan. ^___^

Semmosia ihanuuksia! Nyt meitsi viettää sitten ostolakkoa. Tai ainakin yritän. :'D Onneksi mun heikkous on vaan nuo Oriflamen ja Avonin ylihalvat tarjoustuotteet! Nyt kun ei kuvastoja hae niin ei voi mitään halutakaan. Kaupoissa teen tosi harvoin heräteostoksia kosmetiikkaosastolla, joten ehkä onnistun olemaan loppukesän ostamatta kosmetiikkaa. Toivotaan!

9 kommenttia:

  1. Tuo peach pink käy sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :))) Ite oon aika varovainen noiden pinkkien kanssa, niistä tulee vaan niin jäätävä pissis-olo! Harmi juttu kun onhan ne nyt kuitenki nättejä. Pitäs muuttaa omaa asennetta vähä.

      Poista
  2. Meillä myydään töissä ihan karpalolonkerolta haisevaa shampoota! Inhoan sitä ja inhoan karpalaosiideriäki, mielummin juon vaikka tavallista hiivalta maituvaa kurkua ku karpaloa :DD Sen merkin muut shampoot haisee hyvältä ja niistä tykkään, mutta se karpalo hyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyyyiiiii :DDD Joo kyllä kaikki omena ja varsinki karpalojutut haisee niin ällölle ku tulee jotku imelät siiderit mielee! Harrin kotona on vessassa jotaki omenahajua, hyi että oli ihana krapulassa sielä haistella...

      Poista
  3. Vasemmalta eka taitaa olla joko huulipunasivellin tai rajaussivellin, oon vähän huono kuvasta päätteleen :D
    Kaks seuraavaa on sit mun mielestä häivytys-/luomivärisiveltimiä. :)

    Olin itekki vielä pari vuotta sitte ihan uuno siveltimien kans, en tainnu omistaakaan muutaku häivytyssiveltimen. Sitte törmäsin netissä jonku bloggaajan "sivellinkouluun", aattelin kokeilla ja sen jälkeen en siveltimistä enää luopuis.. Kannattaa kyllä opetella käyttään niitä, helpottaa paljo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos selventävästä kommentista! :) Mäkin mietin että oisko toi ohuin huulipunasivellin, ehkä... Ois kiva noista luomivärisiveltimistäki tietää et kumpi on parempi häivytykseen, vissii tuo pienempi? :'D

      Mullakin on nyt tää taitekohta kun vipat ja muut vaihtuu siveltimiin. :) Luomivärisiveltimiäkin varmasti on olemassa parempia, ja tuo häivytyskin varmaan onnistuu paljon paremmin siihen vartavasten tehdyllä siveltimellä... Kuhan ehtis noita alkaa kokeileen, en oikeen töihin viitsi hirveästi meikata kun palveluala ja hygieniakin tärkeä. :/

      Poista
    2. Voihan sitä tietty vaihtaaki niiden käyttötarkotuksia, miten nyt itestä tuntuu parhaalta. ;)
      Häivytyksen kans on vissiin vähän että mistä tykkää, isompi häivyttää... mikähän tähän ois oikee sana... ehkä "utusemmaksi" ku pienempi, mutta pienemmällä on sitte taas helpompi häivyttää tiettyä kohtaa jne. Henk. kohtasesti tykkään ite pienemmistä häivytyssiveltimistä. :D

      Poista
  4. Mulla oli myös joskus toi max factorin peitopuikko, jotenkin en tykännyt yhtään sen koostumuksesta, tuntui että kasvot oli tahmeat ja tuo tuoksuu aivan niinku vanhalta meikiltä .. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo nuo peitepuikot on aina semmosia "tahmeita" :S En tiiä sit paljonko laitat sitä? :o Ei sitä hirveesti viihti tunkee ku ihan tahmassa naama, ja se näkyy jos on paljo. :'D Tuoksua en oo kyllä ees haistanut oikeestaan! Mutta varmasti joku peiteväri ois parempi, kuhan vaa löytys niitä savyjä. D:

      Poista