Sivut

21.7.2014

Lärvit ja silleen

Terve! Olipas kiva kirjautua Bloggeriin ja huomata taas uusi lukija, tervetuloa Kirsi! ;D Hehheh olin siis Kirsin ja Pekan kanssa viihteellä lauantaina! Oli kyllä mukavaa, tuli suoraansanottuna vedettyä ihan lärvit mutta ei se mitään. Tekee hyvää välillä! Juotiin Pekan kans vihreet absintit ja sitte vielä punanen puokkiin, mitä vittua... Ja pysyin tolpillani enkä örveltäny, siitä huolimatta. Noiden paukkujen lisäksi join punaviiniä alkuillan ja baarissa ison oluen, ja ison lonkeron vielä baarin jälkeen, + lisää viiniä ja lisää viinaa. Ainiin joinhan mää sitä viinaa sillon ku aloteltiinki. Välillä ihmettelen tätä viinapäätä, moni kaveri ois tuosta alkomäärästä sairaalassa varmaan. XD Mut mulla on aina ollu tosi hyvä viinapää, huono juttu siksi koska menee rahaa, mutta hyvä juttu siksi ettei tuu tehtyä mitään typerää eikä tarvitse olla ollenkaan varovainen, ettei juo vahingossa liikaa. Aina kun käyn kännäämässä, juon vähintään 7 annosta mutta yleensä ehkä 10. Ja näin oon toiminut 16-vuotiaasta, joten rahat heihei. En vaan tajua miten mulla oli varaa juoda alaikäisenä joka viikonloppu? Nykyään juon noin kerran kuukaudessa. En mä varmaan käyttänyt rahaa sitten muuhun kuin juomiseen. -.-'' Ja nykyään rahat menee suurimmaksi osaksi meikkeihin, pitäs rajottaa. ;D Säästyis vähän palkkarahoista!

Mutta joops, kuvasin tuossa hienosti lauantaina mun illan asun, joka ei kuitenkaan loppupeleissä ollut tuo vaan pitkä, löysä ja rento toppi + sukkikset. Tämä tuntui sittenkin liian juhlavalta ja jotenkin hiostavalta, lämpimät on kelit. Mutta koska tää on kiva ja aion kyllä joskus laittaa samat vetimet päälle, niin laitan nämä kuvatki nyt tänne kun näin niin paljo vaivaa näiden ottamiseen. :'D Voi että miten typeräksi voi itsensä tuntea kun ottaa jotain asukuvia makkarissa...

 Piti ottaa pelleilykuvaki nyt sitte. :'D Ai että tommonen peplumtoppi on kiva. Piilottaa hyvin jenkkakahvat jos semmoset omistaa (kuten minä) ja toisaalta jos on tosi hoikka, antaa tuon muotoinen toppi vähän muotoa. Joten suosittelen ihan kaikille naisille, imartelee takuulla. ;)

 Perusmeikillä mentiin. Huomasin tästä kuvasta että mullahan on ilmestyny pisamia tälle kesälle! Jee ^___^ Ja toisessa kuvassa kaikki on blurraantunut posliini-ihoksi. Ei edes poskipunat meinaa näkyä. Mutta bile-olli ja silleen!

Krapula oli kamala, nukuin puoli kuuteen illalla. Pekan ja Meerin sängyssä -____-'' noloo ku valtasin toisten sängyn, ois pitäny mennä heti aluksi vaan sohvalle. XD

Viime viikonloppuna käytiin Harrin kanssa kattomassa kun mun tuttu lähti kuumailmapalloileen! Oli kyllä jännää kun sitä palloa täytettiin. Se oli ihan saakelin iso. O___O


Lentävä mainos. ;D

Nyt voiki olla taas vähä aikaa juomatta. Jos sitä jaksais 9.8 taas juoda, ollaan menossa Kalajoelle mökkeileen feat. tytöt sillon. ^^ Eikä ees mennä baariin koska Dyynissä on joku Laura Voutilainen, ei kinosta! Mutta mökkeily kuulostaa hyvältä, ilman miehiä. ;D Mites teidän viikonloppu? :)

10 kommenttia:

  1. Toi hame ja toppi käy hyvin sulle! :) ootko muuten koskaan ollut kuumailmapallon kyydissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja en oo ollu, mut voi että miten haluaisin!!

      Poista
  2. Haha,Jee! Oon aina silloin tällöin käyny kyyläämässä sun blogia, ja nyt aattekin sit ihan liittyy lukijaksi :P oli kyl mukavampi ilta ku osasin odottaa, mua ei ees päivällä yhtään huvittanu lähtä juomaan, mut onneks lähin eikä tarvinnu masentua yksin kotona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee määki oon ollu sun lukijana jonki aikaa nytte 8D
      Ja onneks lähit, meinattii jo joutua kahestaa juomaa! :D Mulla kyllä meinaa pätkiä muisti välillä siitä illasta...

      Poista
  3. Hei! Mä boikotoin facebookkia, eli en oo ite liittyny sinne, mutta vanhempien ja kavereiden käyttäjillä oon mielenkiinnosta seurannut tota yka foorumin mopo-keskustelua. Huomasin et sä oot sinne kommentoinu melko paljonki, joten aattelin ku en itse tosiaan ole fb:ssä niin voisitko laittaa mun puolesta yhden kommentin... :D

    Minä en oo kärsinyt mopolijoitten yöllistä kaahailuista ym, eikä vaikuta mun elämään tää keskustelu, muutaku myötähäpeän tunteella teitä mopopoikia kohtaan. Sen sijaan, että annatte kaikista 15-kesäsistä mopopojista Ylivieskassa lapsellisen ja kusipäisen kuvan, voisitte tehdä oikeesti jotain tolle teidän ongelmalle. Tää asia on ollut nyt kuitenkin sen verran paljon esillä, että jos kaupunginvalt. tehtäs alote niin varmasti asialle tehtäs jotain. En usko, et tässä keskustelussa kukaan jo mopo-iän ohittanu ihminen teille mitään vaikeuksia haluaa, vaan ihan oikeutta mikä kaikilla on: suurin osa kuitenki on aikusia: MYÖS kesällä töissäkäyviä ihmisiä, jotka ihan ymmärrettävästi haluais nukkua yönsä rauhassa, mutta on varmaan vähä vaikeeta, ku viritetyillä mopoilla kaahataan pihateitten sun muitten poikki. Se, että muita ihmisiä ei oo näkyvillä, niin ei tarkota etteikö niitä ois kuuloetäisyydellä.

    Sit sen verran, kun liikutte isona porukkana, kaikki omalla mopollaan tietysti, niin älkää nyt vierekkäin isoina ryppäinä ajako!? Etenkin koskipuhossa monesti vaaratilanteita: varmasti moni autollakin ajanu tietää, että montaa mutkaa ei välttämättä uskalla ihan 60 ajaa, etenkään päivällä ku paljon lenkkeilijöitä koiriensa kanssa ja pikkulapsia voi hypätä mistä penkasta tahansa tielle. Joten niin autoilijat ja mopoilijatki niin miettikää vähän miten ajatte etenki tuolla koskipuhossa. Iso moporypäs ku menee, ja ensimmäisen eteen hyppää lapsi niin tulee pahaa jälkee. Mopot, autot sun muut voi korvata, mutta ihmishenkiä ei.
    -Sivustaseuraaja

    Jos vaan millään viitsisit pistää ton melkosen motkotuksen ja jos tuntuu niin voit lisätä tietysti ettei oo sun omaa tekstiä, kaverit ei halua tohon sekaantua joten niitten nimellä en saanut lupaa, vaan ku sä olit jo kommentoinu ni aattelin vielä sun kautta yrittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mää voin tuon kopsata sinne! :) Ja laitan siihen että terveisin tyyppi joka ei itse oo fb:ssä. ;D

      Poista
  4. Hei! Voisit joskus tehdä postauksen sun sukka ja sukkahousukokoelmasta? Sulla näyttää olevan aika hauskoja! Itsehän pidän hassuista sukista ja sukkahousuista (siis lapsellisista), joita löydän usein lastenosastolta (pieni kun olen). Eihän niitä pinkkiraidallisia Hello Kitty -sukkahousuja kehtaa kenellekään esitellä, mutta ne on kivat talvella housujen alla lämmittämässä. Yleensä saan muille hymyn kasvoille pelkillä sukillani (varsinkin jarrusukilla?!?), se on mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii hyvä idea! Tällä hetkellä noita sukkiksia ei ole enää mitenkään hirveästi mutta tykkään kyllä kans tosi paljon erikoisista sukkahousuista. Ja samoin sukista, juuriki jostain himolapsellisista hellokitty yms kuvioisista 8D Mulle ei kyllä todellakaan mistään lastenosastolta sukkahousuja osteta, oon sen verran muodokas jos näin kauniimmin sanottuna. :'D Mutta joo kyllä tuossa ois ideaa, nimimerkillä sukkahousufani. :)

      Poista
    2. Kiva, että idea kolahti! Juu, ei ne senttikoon sukkahousut aina ihan osu kohilleen (varsinkaan reisistä), mutta ne on niiiiin ihania. Aikuisten puolelta ovat sitten taas useasti liian pitkiä. Poikakaveri ja äiti kyllä kyselevät milloin aion kasvaa aikuiseksi......en koskaan!

      Poista
    3. Mulla taas on se ongelma että housut ku housut on monesti liian lyhyitä, aargh. :D Vaikken kuitenkaa mikää amazoni oo, 165,5 senttiä. Taitaa joo olla aika ohuita pötköjä lastenpuolelta ostetut sukkahousut.... :'D
      Ja ei meikästäkään tuu aikuinen, terveisin ikuinen pokemon- ja disneyfani. ^^

      Poista