Sivut

21.8.2014

Työkesä lähestyy loppuaan!

Ei ole kyllä hirveästi ollut töissä tekemistä nyt elokuussa. Kaikki on töissä ja koulussa niin ei käy ihmiset enää kahvilla. :D Huomenna pärähtäis viimeinen työpäivä käyntiin ja olen ensimmäistä kertaa ihan yksin töissä! Jos ei asiakkaita heru niin sitten käytän ajan hyväkseni puuhailemalla jotain järkevää.

 Tämä on kyllä eiliseltä mutta Paju on niin mun vaavi! Hurja kun se näyttää jo isolta, niin ne lapset kasvaa♥

 Meitsi töissä. Miks oon niin surumielisen näkönen? Ja mitkä noi kulmakarvat on. XD En tiedä, mutta aika on nyppimisen, ehkä huomenna? Toivottavasti en oo ainut joka on laiska nyppimään kulmia... Se homma on aika peestä.

 Mun työpäivät koostuu (tai koostui kun oli vielä heinäkuu) tästä.


 Nonni! Se ois sit eka keltanen koivu tälle syksylle. Eikait siinä, syksy is here.

Myös tänään Paju tuli heti syliin nukkuun kun tulin töistä. :3 Ehkä tää on meidän yhteinen juttu tästä lähtien. Oikeesti hei, mä oon aina haaveillu että saan istua koneella kissa sylissä. Miten onnellinen voi pienestä olla. ^^ Nipsu on vähän erakompi luonne mutta kyllä sekin rapsutuksista tykkää! Tässä tulee mieleen että jossain vaiheessa teen kisuista vielä omankin postauksen, kunhan olen tarpeeksi kauan ne tuntenut ja niiden luonteet on kehittyneet omikseen. Kyllä nuo kaksi on toisaalta samanlaisia, toisaalta erilaisia.

Julia kävi illalla ja käytiin Halpa-Hallissa. Muistin yhtäkkiä että piti tehdä värinpoisto juurikasvulle ja kello oli 20:40. ^^ 

 Oon viimeaikoina ostanut Lorealin vaalennusta mutta nyt päätin tarttua pitkästä aikaa tähän. En ole tuota käyttänyt yli vuoteen, varmaan puoleentoista. Ihan hitoksen tujua tavaraa, sanon minä! Haisee ku Harrin aamupieru. Kissatkaan ei oikeen tykänny. ;D Mut kyllähän tuo pää värjäyty aika tehokkaasti.

 Tässä erittäin laadukas ennen-kuva ja silleen. Köh köh.

Ja laadukas jälkeen-kuva josta melkeen saa selvää. Taidan kuvata tukkaani huomenna lisää. Ja voi luoja että hiukset kyllä sanoo itsensä irti, en taida uskaltaa käyttää tuota väriä enää. Kattokaa nyt mitä hamppua! Yh. :'( Noh noh, vähän hoitoa niin kylläpä ne alkaa aina elävöitymään. Ja huomenna on viimeinen ponnaripäivä. Oon koko kesän käyttänyt hiuksissa ponnaria töiden takia ja ihan selvästi se aiheuttaa huonoa kuntoa hiuksille. Kesäisin hiukseni ovat yleensä loistokuosissa mutta samaa ei voi tältä kesältä sanoa.

Oli kyllä jännän värinen ilta tänään. O___O

Nyt painun pehkuihin, hyvää yötä!

4 kommenttia:

  1. Ihana killi!

    Joo et oo todellakaa ainut joka on iha laiskamatonen kulmien nyppimisen kanssa! + meikä on ihan paska muotoilemaan ja yleensäkki laittamaan kulmia. :P

    On se kyllä rakkautta ku istuu koneella kissa sylissä. ♥ Siinä vaiheessa menee hermot ku kisu rupeaakin pyörimään ku väkkärä sylissä, huiskimaan hännällä naamaan, kiipeilemään pöydälle ja muuten vaan nojailemaan pöytää vaste nii ettei sieltä kissan pään takaa nää ite sit ruutua olleskaa. Kivaa on sekin kun tassut eksyy näppäimistölle! *peukku* :D

    Saatoinpa vähän revetä aamupieru vertaukselle.. :D Tuo tosiaan haisee ihan hirviälle, mutta on kyllä tosi tehokas. :P Onneks itellä ei oo tukka ollu moksiskaan vaikka saattanut lyhyen ajan sisään käyttää useamman kerran just tuota väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki oon ihan paska kulmakarvojen kans, varsinki ku ne kasvaa ihan erilailla! Ei tuu sitte mittää.
      Ompa tuttua tuo et kissa rupee riehuu sylissä ja on koko ajan vaan eessä. XDDD Sit vielä enemmän ku kasvaa isoks... Mut rakkauksia ne on♥
      Mullakaa ei nyt sitten onneks kärsinytkään tukka oikeastaan. :) Kyllä se siitä menee kuntoon kuhan vaan hoitaa paljo eikä laita hiuksia muutenkaan! Pompulatki nyt jää pois niin kyllä tämänki fledan saa vielä kuntoon. Ja jos jotain sävytteitäki laittas. :3 Neki hoitaa tukkaa!

      Poista
  2. haisee ku harrin aamupieru :D:D:D onko sulla käytössä tangle teezer harja ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. X''DDDDD Ja ei oo aitoo teezerii, mut se Glitterin halpisversio joka on kyllä mun mielestä ollu tosi hyvä :) 8,95e maksaa ja Glittereissä tosiaa myydään!

      Poista