Sivut

22.5.2010

Hmm

Otsikko taas hukassa. Mut eikai tuo mitään. :D

Mulla kävi eilen tosi paska tuuri, tulin kotiin ja päätin alkaa dataa. Noh, kirjotin sitä salasanaa siihen että pääsisin omalle käyttäjälle mut ne näppäimet ei toiminu.. Sit sieltä näppäinten välistä alko tulla vettä yhtäkkiä ja kallistin niitä lisää ja sitä vettä tuli ihan hirveesti ja lattiallaki oli lätäkkö. :// En tiiä kyllä yhtään miten ne vedet sinne näppäimiin joutu.. Ja nyt mulla on tämmöset huonot valkoset vanhat näppäimet jotka on kauheen äänekkäät. Varsinki tää välilyönti-nappi..

Mut muuten eilen oli kivaa Sonjan kans sit iltapäivällä ja illalla ku käytii kaupoissa ja Vitiksessä. :) Ja puolikymmenen aikoihin menin sit Jannee kattomaan, se raukka oli koko päivän joutunu makoileen ja nukkuun kotona kun oli lämpöö ja päätä jomotti ja oli kipeenä. :( Hoivasin sitä sitten koko illan ja nukahinki sinne vahingossa ja tänään sit tulin yhentoista jälkeen peseen ikkunoita kotii. :D Ja sit käytiin äitin kanssa ostaan mulle uudet kengät, sopii arkeen ja juhlaan. Ja myöhemmin tänään vielä pestään auto ja sit illalla takasin Jannelle kun juhlistetaan vähä meijän 2 kuukautispäivää. :-------DDDD

Mut eikai tässä sit muuta, laitan tähän kuvia mitä otin eilen ja tänään kun tulin Jannelta ja sit noista mun uusista kengistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti