Sivut

16.5.2010

Sunday Evening

On ollu joku niin rento viikko. Vaan maanantaina ja tiistaina koulussa, keskiviikkona ois ollu koulua mut oli Jannen kans yks juttu aamulla johon piti mennä niin ei sitte jaksettukaan sen jälkeen mennä kouluun vaikka tarkotus oli. :D Sit siinä illalla lähettiin vielä laavulle ja tyypit oli siellä juomassa. Sen jälkeen mentiin sit vielä Jannelle joskus yhentoista aikaan ja nukahettiin sinne, puoli viideltä aamuyöllä heräsin ja aattelin että ehkä ois aika lähtä kotii ettei äiti skitsoo aamulla kun mua ei näy.

Torstai oli ihan hullun lämmin päivä. Vähän hassulta tuntu ku keskiviikkona sain olla vielä takki päällä pihalla ja kylmissään mut torstaina menin aamulla käymään pihalla pelkkä toppi ja legginsit päällä ja olin tukehtua.. Mut fiilikset oli silti katossa. :D Ja käytiimpä Jannen kans vähän siellä täällä, ainaki laavulla taas ja sit mentiin vielä sen kotia. Samaa joka ilta.. Mut ei se haittaa. :)

Perjantaina nukuin tosi myöhään. Sit ku vihdoin jaksoin nousta nii piti alkaa pakkaan melkeempä samantien. Oli lähtö isosten kokoontumisajoihin Törmälään. :) Siellä sit oltiin sunnuntaihin ja oli hauskaa. Sain isospaikan 7-9 vuotiaitten tyttöjen leirille joka on kesäkuussa. :) En malta oottaa♥ Ei ketään poikia mailla halmeilla kolmeen päivään !

Tänään, Sunnuntaina tultiin sit pois sieltä Törmälästä ja kävin Aholla ja Hamarilla (se on semmonen uimapaikka tos kalaJOEN rannassa) ja sit Jannelle ja sit sen kans vielä kylälle rupattelee Jonin ja Simosen kans ja sit meille. Ja nyt sen piti lähtee ja oon varmaan loppuillan kotona ja pitäis kirjottaa aine ja tehä joku puhejuttu. -.- Mut huomenna ei oo äikkää niin ei tarvi tehä huomiseks niitä :) Ärsyttää ku otan stressiä kouluasioista vaikka on tommonen ilma ulkonaki.. Tänään on kyllä vähä satanu ja ukkostanu mut silti ollu hullun lämmin ja hiostavaa. Onko se niinku matala- vai korkeapaine? :D

Sit laitan tähän kaks kevään kuvaa mitä oon näpsässy joskus tämän viikon aikana:




Oli niin paljo asiaa et toivottavasti mikään ei unohtunu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti