Sivut

16.11.2010

Joululahjatoiveita

9,95 €                                    4,95 € (tarjous)                           14,95 €

Ajattelin nyt loppujen lopuks et voisin pyytää noi joululahjaksi. :) Noistaha tulis yhteensä vaan kolmekymppiä joten ei oo paha kun yleensä äiti ostelee meille aina jotai isompaa jouluksi. :)

Mummulla kävin myös isänpäivänä ja se kysy että mihin paikkaan haluaisin lahjakortin kun se ei osaa ostaa mulle ja Oskulle enää mitää ku ollaan näin isoja. 8) Sanoin että Kärkkäinen ois ihan kiva joten semmonen sitten tulee jouluna. Saapa nähä mitä kaikki antaa.. Vähän nolotti viime vuonna kun sain jopa 18 pakettia, oli kyllä järkytys. Toivottavasti en ihan niin paljo saa tänä vuonna kun se on jotenki noloo saada tämän ikäsenä vielä lahjoja samallailla ku pienenä. :D Mut sillon sain kyllä vielä enemmän. Sen siitä saa ku on tämmönen suku... Ja mullakin olis joululahjaostokset edessä, en malta oottaa et saan rahaa. 8)

Huomenna Jannella olis koulukuvaus joten se tulee varmaan meille yöksi niin voin laittaa sen hiukset huomenna. :) Ja sen sanon että sen kaula ei todellakaan pysy puhtaana ja valkosena, jouduin itekin menemään huivi kaulassa koulukuvaukseen sillon elokuussa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti