Sivut

8.11.2010

Kaikenlaista asiaa

Nyt olis sitte vähän sitä sun tätä asiaa joten voi tulla aika värikäs postaus. :D Ensinnäkin, muokkasin mun huoneen jouluntunnelmaan kun oon jo nyt aika joulufiiliksissä ja haluaisin rahaa et pääsen ostaan lahjoja kaikille... Mut siis tässä huonetta:

Tollasia nauhoja laittelin pitkin huonetta ja ton peilin eessä on semmonen joulukukka. 8)

Kävin tänään myös pihalla kuvailemassa kun Ylivieskaan tuli talvi. En tiiä tykkäänkö koko ajatuksesta mut on toi lumi aika ihanaa. :) Heti tuli valosampaa, se oli aika perseestä ku syksyllä ei pimeellä nähny mitään..


Tuosta viimesestä kuvasta näkee miten hyvä zoomi mulla on tossa kamerassa. ♥ -.- Olis tosiaan kiva semmonen kunnon kamera missä voi vaihella niitä objektiivijuttuja ja kaikkee mitä onkaa♥ Mutta nyt vielä minä tänään:


Mulla tuli koulussa mieleen että oon totaalisen kyllästyny mun hiuksiin ja haluaisin värjätä nää jotenki kivasti... Tässä nyt kaks ehotusta millaset olis kivat:

Tollaset tosi kirkkaan ja räikeen punaset hiukset olis ihanat, mut tuskin tollasia saa ite kovin hienosti värjättyä kotona... Ja vielä seki et pitäs olla koko ajan värjäämässä kun noin punanen väri varmasti haalistuu aika äkkiä. :/

Piirsin tossa äsken ton, mustat muuten mut etuhiukset pinkiksi ja sit olis tollanen pesukarhuraita. 8) Värjäisin jotenki et jättäsin noi pinkit kohat värjäämättä ja ne jäis sitte vaaleiks. Neki vois olla hienot mut jossain vaiheessa sitten pinkiks. Aika hirvee kuva mut ei sen väliä, ainakin noi hiukset näkyy..

Mut eikai tässä muuta, heippatirallaa! 8>

2 kommenttia:

  1. punanen on aika normi väri, joten mä pidän enemmän tosta viimesestä vaihtoehdosta. tietysti punanen on ns. helpompaa värjätä muttei se kestä yhtä kauan kuin musta ja etuhiuksiahan voi värjätä uudestaan ihan millon vaan ja niin kyllä muitakin hiuksia ja oliko tässä pointtia? NOT. mutta siis mä pidän tosta vikasta :D

    VastaaPoista
  2. mäki ajattelin että toi viimenen olis tosi ihana, ku toi punanen ihan varmasti haalenis joka pesun jälkee ja sitä pitäs sit värjätä KOKO AJAN eikä oo aikaa.. ja toi viimenen olis omaperänen. 8)

    VastaaPoista