Sivut

14.9.2012

Täällä huono bloggaaja hei. Oon koko viikon vaan ollu melko typerä. Oon sairastanu jonka takia olin viimeks maanantaina koulussa, silti oon pitäny 4h-kerhoja, käyny baareissa, nähny kavereita ja vetäny kännejä keskellä viikkoo. WTF???

Keskiviikkoilta oli huippu, opiskelijabileet leskessä ja piti lähtä kahtomaan et mikä on meininki, tulihan sielä tanssittua ja sanotaanko näin ettei miehiä voi ymmärtää. 3-4 jätkää halus kaikki tanssia mun kans ja sielä ne sitte piiritti keskellä tanssilattiaa, oli aika noloa koska musta tuntu että muutenki kaikki vaan kyyläs siellä mua, sekä miehet että naiset. Johtuu ehkä siitä kun ei kukaan tuntenu mua, tai siis kaikki oli luultavasti Ylivieskan ammattikorkean opiskelijoita ja ihmettelivät sitte varmaan et mikä minä oon :---D Mut mikäs siinä, oli jees ilta. Olihan mulla viime viikkokin aika outo, kun tuli se ero ja oli kaikkee, kävin viime lauantaina Oulussa kierteleen baareja ym.... Ja laitan kaiken koulun edelle, ihan kaiken. Pakko yrittää nyt vähä petrata. Ens viikolla koeviikko ja mulle se on lomaviikko koska oon luultavasti heitettynä pois jo kaikilta kursseilta poissaolojen takia. Joten se siitä sitte... Kakkosjaksolla mun on PAKKO petrata. Sit muutamalta päivältä olis sekalaista kuvaa:


 Taas ilmesty tommonen sateenkaari! Ja tää vie selvästi Mustaan Leskeen :----D Niille jotka ei tiiä niin se on siis baari, se sama jossa oli ne opiskelijabileet.

 Lemmikkikerhoa tuli eilen vedettyä, tämmösiä ne lapset sai aikaseksi! Ihania :)

 Kingin salaatit omnomnomnom♥


 Tanja tuli Ruskan kans käymään :) On se kasvanu !


Oon tosiaan vähä hukassa tän blogin kans. En oikeen tiiä mitä voisin postailla. Mulle saa antaa postausideoita koska oon ihan pihalla, kiitos :---D

3 kommenttia: