Sivut

27.9.2012

Hiusten värjäys + meikkiostoksia

Eilen oli se suuri päivä kun vihdoin päätin lähteä ostamaan hiusväriä. Juurikasvu jo aikamoinen... Kyllä nämä reuhkat on nopeammin ruvennu kasvamaan, kahdessa kuukaudessa ei ennen tämmösestä juurikasvusta ollu tietoakaan :---D Sillon kun olin ysillä/lukiossa niin värjäilin juurikasvua 3 kuukauden välein, nyt olis 1,5 kk jälkeen voinu jo värjätä mut huonon rahatilanteen takia sain värjättyä vasta 2 viikkoa myöhässä. Joten oon onnistunut saamaan hiustenkasvun nopeutumaan noin kaksinkertaiseksi. Ihan hyvä saavutus !

 Ylhäällä näkyy juurikasvut, alakuvassa tilanne nyt. Paitsi että tuo alakuva on otettu vessassa kun päivänvalo loppu (aargh syksy!) niin voisin huomenna koittaa muistaa ottaa kuvan ihan päivänvalossa. Laitoin värin tällä kertaa koko päähän nii saisin vähän tasasemman värin joka paikkaan. Jotain muutosta havaitsin kyllä, juurikasvu on kylläki keltanen nyt, millään mömmöillä en saa omaa väriä ekalla värjäyksellä niin vaaleeksi mitä on muualla. Mutta aika hyvä platinasävy on kyllä! Jos jaksaa niin vois vielä sitä juurta joskus yrittää saada muun tukan kanssa samanväriseksi. 

Ja ainiin, liputan noiden Naturiginin hiusvärien puolesta, ihan parasta. Ei ammoniakkia eikä parabeenejä eli ei hirveitä hajuja, ja silti aika tehokas vaikkei ole edes värinpoisto. Eikä hiukset kuole yhtään! Latvatkaan ei sanonu juuta eikä jaata tuosta väristä. Kyl nämä mun hiukset on ehkä hitusen kuivemmat kuin ennen värjäystä, mutta silti hyvässä kunnossa. Värinpoistolla jos olisin alkanu leikkii nii ois seuraukset voinu olla jotain hirveetä.. Äkkiäpä tän tukan saa taas yhtä hyvään kuosiin kun ennen.

Tässä sitte Oriflametilausta. Mä tilailen sieltä melkeen koko ajan.. Noo hyviä tuotteita kyllä on ! Elikkä siis huulipuna, kaksvärinen kajaali, ripsari ja huultenrajauskynä yhteensä 20,70€ eli aika pirun halpaa. Käyppä marketista kipasemassa samat tuotteet nii maksaa varmaan puolet enemmän. Joten liputan siis myös Oriflamen puolesta. Halpaa, tosi hyvät tuotteet ja tosi usein myös hyviä tarjouksia/alennuksia eikä ole eläinkokeita. Voisin vaihtaa kaikki mun tuotteet Oriflameen.

Jotain rändömiä tähän loppuun vielä.



8 kommenttia:

  1. Oriflamella on muuten hyviä shampoita ja saippuaitakin :) meikitkin on tosi jees
    ,:) mäkin liputan oriflamen puolesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mullaki on niitä shampoita ja hoitoaineita ollu ! että voin suositella kans kyllä ihan kaikkia :D

      Poista
  2. Parabeenit ei muuten haise miltään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei niin vai ammoniakki :) tais jäädä vähä epäselväksi ton mun tekstin perusteella..

      Poista
  3. Naturiginin värit ON hyviä! ;)

    VastaaPoista
  4. mooi. kiva blogi sulla:)) Juurakonkirppiksellä pöydässä nro.96 oli ihan sun tyylisiä vaatteita.. kantsii käydä kattoon nopeeta että ei kaikkia ole jo ostettu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitos paljon ! :) voi hitsi mulla ei oo rahaa yhtään tällä hetkellä ! saan vasta torstaina :( mut jos sielä sillon vielä ois jotain kivaa jääny ni vois mennä kattoo, kiitti tiedosta :) näköjää lukijat huomannu että oon kunnon kirppistyttö...

      Poista