Sivut

6.2.2014

Uutta ihanaa part 57254

On jäänyt esittelemättä ihanaiset meikkiostokseni joulu- ja tammikuulta. Ja Oriflameahan on siis tullut tilattua, yllätys yllätys! Hinnoista en kyllä enää ole ihan varma, mutta ainakin suurinpiirtein noissa hinnoissa mentiin. Kaikki on tarjoustuotteita, niinkuin aina Oriflamelta ostaessa, normihinnat olisivat olleet ehkä noin 3-5 euroa kalliimmat.

 Ripsiväri 9,90€, kuorintavoide 7,90€ ja huulipuna 8,90€. Kuorintavoide on ihana! Paras kuorinta-aine ikinä, mikään muu tuote ei kuore yhtä hyvin. Herkälle iholle en suosittelisi, kuorii nimittäin aika tujusti.

 Oriflamen Wonder lash - Hyvä ripsiväri kieltämättä! Ei yhtään ihmetytä että tämä on Oriflamen klassikkoripsari jota kaikki ostaa. Mä käytän tätä Rimmelin glam eyes-ripsivärin kanssa. En oo varmaan tähän asti saanut millään muilla kaksikoilla yhtä hyvää tulosta. Tämä Oriflamen Wonder Lash on yksinään vähän huomaamaton mun hennoilla ripsillä, tarvitsen aina tuuheuttavaa alle ja pidentävää/erottelevaa sitten päälle, niin täydellinen lopputulos on taattu.
Tämän ripsivärin hylsy on myös ongelmallinen. Kuka hitto oikein keksi neliskanttisen hylsyn??? Tosi hankalaa käyttää, vaikka onhan se tyylikkään näköinen. Minun putiloni sattuu vielä olemaan jouluversio että on ainakin nätti. Oon kyllä tuohon oudonmuotoiseen hylsyyn jo tottunut, mutta mieluummin käyttäisin pyöreän muotoista.

Huulipuna on kerrassaan ihanan sävyinen! Sopivasti kiiltoa ja pigmenttiä, helppo levittää, ei ole kuivan tuntuinen. Ei siis tarvi laittaa huulirasvaa alle. Eihän tämä nyt niin hyvin pysy mutta meitsille ei oo ikinä ollut ongelmaa ottaa pikkupeiliä esiin laukusta ja lisäillä punaa pitkin päivää. Tumma ja pigmenttinen puna onkin eri asia, koska yleensä ne saattavat sotkeentua tosi rumasti, ainakin mulle on joskus illan aikana ilmestynyt hieno Jokeri-meikki huuliin. Tummat punat on myös hankalampi levittää siististi, joten niitä ei mielellään joutuisi pitkin päivää lisäilemään, mutta onneksi tämä puna ei hirveän pigmenttinen ole.

Kosteuttava huulivoide jossa on pigmenttiä 5,90€. Pakko kyllä sanoa että ei tämä mitään huulirasvaa oo kyllä nähnytkään, ennemminki kosteuttavan oloinen, kevyt arkipuna. Silti tykkään tästä, koska oikeastaan tällainen arkeen on ollut hakusessa. Kyllä tämä jonkinlaisesta huulirasvasta kuitenkin menee, mutta en kyllä tällä selviäisi! Pigmenttisyys loistojuttu.

Tämä on kyllä mielenkiintoisin - Hyper Stretch Lash Serum elikkäs ripsiseerumi. Oon aika kriittinen näitä kohtaan mutta ainakin Neulash on kaikilla toiminut, ja tästäkin löytyi hyviä arvosteluja ja jopa kuvia. Katsotaampas sitten parin kuukauden käytön jälkeen mitä ripset sanoo. En usko että mitään dramaattista luvassa, hintaakin oli vain 8,90€ ja normihinta 12,90€. Mutta ilmeisesti jotkut saaneet pieniä tuloksia aikaan! Enkä mitään älyttömiä hämisripsiä haluaisikaan. :---D Onkos muuten kukaan lukijoista käyttänyt joskus ripsiseerumeita?

PS: Lisäsin kaksi kuvaa edelliseen postaukseen koska ne unohtui. 8D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti