Sivut

1.2.2014

Sleek make up #2

Hehheh eipäs tarvinnutkaan eilen käydä hakemassa verokorttia kun tajusin et sehän tuli postissa. ;D Sen voin tuonne Seurakunnalle nyt viedä kun lähden leirille ja myöhemmin voin hakea verokortit myös muualle. Tosi ärsyttävää tämä nuorena oleminen kun on niin monta "työpaikkaa" ja joka paikkaan pitää noita verokortteja toimittaa. Kirjoitan tässä nyt sitten vielä tämän toisenkin postauksen kun aikaa jäi, ja ajastan tämän huomiselle elikkäs lauantaille, jolloin tekin tän pääsette lukemaan. Torstaina tein siis jälleen silmämeikin joista kirjoitan nyt.

Sleekin Vintage Romance-paletti on I-H-A-N-A. Viimeksi käytin Acid-palettia ja tein sateenkaarimeikin. Tämä meikki jonka nyt tein, oli melko samantapainen kuin H&M:n paletilla tekemäni meikki. Mutta ei se mitään!

 Tässä siis rakkauspaletti. Yläriviltä käytin noita kolmea kultaisinta sävyä. Muihin sävyihin en (vieläkään) ole koskenut, paitsi tuohon mustaan. Pakko sanoa että tähän asti käyttämäni neljä sävyä ovat kaikki olleet ehdottomasti parhaita mitä olen koskaan käyttänyt. Löytyy pigmenttiä eikä varise ollenkaan, paitsi glittermusta hieman. Mutta nuo kullansävyiset ei varise sitten yhtään! Koostumuskin noissa kolmessa on melkeimpä kermainen, tosi erilainen verrattuna aikaisempiin halpis-luomivärikokemuksiini. Jospa ens viikolla pääsis kokeilemaan muillakin sävyilla meikkitaiteilua. Miinusta annan aplikaattorista jota en itse osannut käyttää ollenkaan ja se meni tosi äkkiä myös rikki kun yritin puhdistaa. H&M:n miniaplikaattori on mainio!

 En tiedä mihin kaikki sävyt katosi näistä kuvista. Ei tee yhtään oikeutta, ei yhtään! Oikeasti koko silmämeikki oli ihanasti shimmerinen mutta tässä sellaisesta ei kyllä ole tietoakaan. Varjostuksetkin on ihan ihmeellisen näköiset. Pitäisi varmaan meikata ikkunan luona päivänvalossa kun tuolla vessan valossa koko meikki on ihan erinäköinen. Yleensä paljastuukin valokuvista kaikki virheet joita ei peilistä näe, sekä hiuksissa että meikissä. Joten ei nyt mennyt tämä meikin teko niinkuin Strömssössä, mutta toivottavasti tämä ei kanssaihmisten silmissä ollut niin epäonnistuneen näköinen, kun ihmisten ilmoille lähdin. Järkkäri on vaativa. ;D

 Kulmakarvaongelma jatkuu ja jatkuu. Kuvista sitä ei voi oikein nähdä, mutta mulla on naaman toisella puolella silmä ja kulmakarva ylempänä kuin toisella puolella. Se tuo aika paljon haastetta symmetrisen meikin tekoon, ja varsinkin kulmakarvat on se vaikein. Mun kulmat vielä kasvaakin ihan erimuotoisesti eikä niitä vain saa kasvatettua samanlaisiksi. Toinen on suorempi ja toinen huomattavasti kaarevampi. Ja sekin vielä että mun kulmakarvat on melkoset harvat ja ohuet ja olemattomat, siksikään niitä ei saa kasvatettua samanlaisiksi. Karvat vain kasvaa eri kohtiin! En varmaan ikinä tuu saamaan nättejä kulmia. :---D Joten antakaa se anteeksi! Kova on yritys ollut jo vuodesta 2010 jolloin aloin kunnolla kiinnittämään huomiota meikkaamisessa myös kulmakarvoihin.

Kulmilla muuten Rimmelin joku perus kulmakynä ja huulilla Oriflamen Power Shine -kiiltohuulipuna.

Hyvin on muuten hiuksetkin kasvaneet, niillä saa jo tissivaon piiloon! :D Joo älkää ny ottako tosissaan mutta muistan edelleen hyvin miten pari vuotta sitten anonyymilukijat tulivat avautumaan mun tisseistä ja siitä kun herutin kuulemma liikaa. Johonkin postaukseen tuli monen kommentin mittainen keskustelu mun tisseistä ja tuijotin suu auki koulun jälkeen kommenttiosiota. Ei voinu ku nauraa!

Onko joku muukin huomannut, miten valokuvasta löytyy kaikki pienetkin meikkivirheet? Olisko jollain ratkaisua ongelmaan?

4 kommenttia:

  1. Kuvaa ''muotokuvalla'' tai jos kuvaat sillä valotusajan esivalinnalla millä lie (Av tai Tv) nii vaiha sieltä kuvatehosteet muotokuvaks, se tasottaa ihon sävyä ja näi ei näy kaikki virheet :D Olipa vammasesti selitetty :D Mut mulla ainaki auttaa, en ikinä esim kuvaa kasvoja lähikuvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empä oo tajunnu ollenkaan. xD Joo vois kokeilla, kai se löytyy tästä munki kamerasta ku meillä kummallaki on Canonit! Ja mä kuvaan aina kokonaan manuaalisesti että saapa nähä mistä se sieltä löytyy. Tietenki tuo pelkkä muotokuvaus vois olla hyvä. En oo muuten ees testannu noita eri asetuksia kun oon niin manuaalinen kuvaaja noiden järkkäreiden kans.... O__O

      Poista
  2. Kaunis mangatyttö Olivia :3

    VastaaPoista