Sivut

16.4.2014

Kevätsiivousta

Ollaan hulluna siivoiltu kämppää Harrin kanssa ja on kyllä kivaa olla puhtaassa kämpässä! Opetellaan tässä myös aina syönnin jälkeen huuhtelemaan samantien astiat ja laittamaan tiskikoneeseen. Paljon vaivaa säästyy kun tekee niin! Eikä ruoka ehdi pinttyä astioihin.

Mulla on suuremmankin luokan siivous meneillään, tässä kevään aikana aion käydä kaappeja läpi ja siivota ne. Hirveästi vie ylimääräistä tilaa kaapeista kun kaikki on epäsiististi järjestyksessä. Aloitin keittiön kaapeista ja seuraavaksi vois siivota tuon siivouskaapin joka on ihan järkyttävän näköinen. Eteisen kaapit ja vaatehuone myös on vielä siivottavana ja olkkarin hyllyn laatikot... Mutta ai että rakastan siivoamista ja järjestelyä. :D Varsinkin vessan pesu on kivaa! Oon varmaan tulossa hulluksi.

Nämä kuvat vaan on nyt aika säälittävän pieniä kun täysikokoiset menee reunojen yli. :( Enkä jaksa enää alkaa pienentämään ja lisäämään uudestaan! Toivottavasti näistä saa selvää.

 Astiakaapissa säilytetään aina niitä astioita jotka on käytössä. Otin aika paljon lautasia, mukeja ja laseja pois kun tuntui että niitä on liikaa. Jätin kivoimmat! Ylin hylly on sähkövekottimille nyt sitten ja toisiksi ylimmällä pannut.

 Jauhokaappikin niin kivan näköinen ollut. Nyt sekin on edes vähän nätempi. :)

 Nurkkakaapissa oli vähän kaikkea sekaisin ja ihan täynnä muutenkin... :D Kaikki halus tulla sieltä ulos yhtäaikaa kun yhtä yritti kaivaa. Nyt siellä on pelkät kattilat!

Iso kaappi on niille astioille jotka ei ole käytössä, vähän niinkun vara-astiat täällä. Ja samoin kaikki purkit ja purnukat jonne voi säilöä jäljelle jäänyttä ruokaa. Kaikki taas menneet aika sekavasti, joten piti vähän järkätä. Ylimmällä hyllyllä säilömiseen tarkoitetut rasiat ja laitoin sinne myös kannut. Toisiksi ylimmällä mukit ja juhlalautaset. Sen alapuolella leivontakulhot, vuoat, mittakulhot yms. Sitten sen alapuolella lasit ja toisiksi alimpana lautaset. Alimmalla hyllyllä on joku ihme tehosekoitintsydeemi jonka sain kotoa ja jota en oo ees yrittänyt käyttää. :D 

Nyt taas löytää keittiöstä sen mitä on hakemassa! Oottekos te tehneet kevätsiivousta?

4 kommenttia:

  1. Ei vielä. Mutta pääsiäinen ois aika hyvä sauma sekin tehdä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :D Me mennään pääsiäisenä mökille ja mullahan on muutenkin koko kesä aikaa järkkäillä!

      Poista
  2. Paljon siistimmän näköinen on heti huomaa, itselläkin pitäs kevätsiivous tehdä mut laiskuuden takia en ole vielä jaksanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloitushan se vaikein on aina! :D Meilläkin on välillä kämppä niin hirveessä kunnossa et huhhuh... Nyt ollaa otettu itteemme niskasta kiinni. :) On se ihana tunne kun on kaapit järjestyksessä!

      Poista