Sivut

29.4.2014

Vauhdikas elämäni

Ompas ollukin ihan saiiiiraasti tekemistä tässä viikon aikana! En ees muista mitä kaikkee on tehny, mut nähny kavereita paljon, ammaillu, pitäny kerhoa, käyny siivoomassa yhellä naisella, lenkkeilly jopa kolmesti viikon aikana (yritän nyt alottaa taas kun koulu loppu!), käyny tätiä onnittelemassa synttäreiden kunniaksi, tapellu Kelan kanssa, käyny katsastaan auton (läpi meni!), käyny Vitiksessä, ollu mukana järkkäämässä Toisenlainen Wappu -tapahtumaa, käyny kotonakin ja phuuuh.

Tänään Kaupungintalolle piti mennä vastaanottamaan pieni palkinto ja kunniakirja kun mut valittiin vuoden kerhonohjaajaksi! :) Kävin myös värjäämässä kaverin hiukset ja sitä ennen pesemässä sen samaisen naisen ikkunat josta mainitsinkin. Oon siis 4h:lla työpalvelunuorena ollut muutaman vuoden, tosin siitä on jo pari vuotta varmaan kun viimeksi oon niitä hommia tehnyt. Nyt sitten oon jatkanut ja tuo siivousduuni on kerran viikossa. :) Äsken tulin sitten liikuntakeskuksesta kun sinne järkkäillään tuota vapputapahtumaa!

Eilen otin aamusella vähän kuvia kun aattelin hieman postailla mut se sitten vaan jotenkin jäi. Mun aamut on erityisen hitaita, saatan pari tuntia vaan istua koneella lukemassa blogeja ja uutisia ja muuten vaan lahnaamassa. :'D Samalla syön aamupalaa ja lipittelen kahvia.


 Käytiinhän me tosiaan viime viikolla Harrin mummullakin! Se oli tehny meille lättyjä. :----)

 Sunnuntaina kävin lenkillä äitin haudalla. Aika säälittävän näkönen tällä hetkellä... Aletaan pikkuhiljaa tässä katteleen hautakiveä, nyt on väliaikaisesti tuo risti.

 Oon varmaan ihan unohtanu kertoa et hankin uuden pöytäkoneen. Ja Simssit piti uuestaan asentaa! Oon saanu kaikki lainaan Olgalta tai kavereilta, yhden tosin ostin Olgalle joululahjaksi! :-D Joten ei oo rahaa paljon mennyt. Noista on nyt ihan uusia (joita siis en oo ennen pelannu) Superstara ja Yliopistoelämää, ja tuo Makkari&Kylppäri. Maailmanmatkaaja oottelee vielä, en halua liian montaa uutta peliä yhtäaikaa kun tulee ähky! Jos ymmärrätte mitä tarkotan. 8D


 Eilisen aamunaama. Niinku mullei ois ripsiä ollenkaan.

 Söin edellisen päivän tortillaa. :33 Pekka oli meillä ja kokkailtiin semmosia nimittäin! Se oli siis sunnuntaina. Meerin ja Harrinki piti tulla mut Meerillä oli krapula ja Harri nukku muuten vaan, huoh. XD Mut oli hyvvää ja jäi aineksia seuraavaksiki aamuksi!

Meijän gerbiilit on tullu rohkeiksi kun tänään ne on nukkuneet tuossa purun pinnalla. En oo kyllä ikinä ennen nähny et gerbiilit uskaltais siinä nukkua! Tuossa ne kyllä kerkesi jo herätä kun nappasin kuvan. Mut silleen söpösti käppyrässä päällekäin ne nukkuu. :3

Oon kerrankin osannut tehdä jotain oikein, hyvä minä! Tuon suklaan alotan jo tänään. ;D

Tuossa kansiossa oli myös tällanen tuubihuivi jossa on teksti 4h ja nyt se on mulla päässä. :D Järkyttävän näkönen mut hirveen mukava ja kätevä päässä ku tukan saa pois silmiltä! Ihan loisto kokkauksessa esim. xD Taidan pitääkin tätä aina välillä kämpillä. Lol.

Huomenna on sitten vaikka mitä puuhaa. Aamulla liikuntakeskukseen taas järkkäileen koristelut loppuun, sen jälkeen pakko lukea musiikinkokeeseen, sitten meen tekemään sen kokeen, sitten kerho, sitten kuvaamaan sitä vapputapahtumaa. Hyvä ku ehin välillä hengähtää. Ja illalla pitäs jaksaa juhlia! Vappujuomatki hankittu. Saa nähä oonko eka joka nukahtaa! Mut erittäin mukava vappuaattopäivä kyllä tulossa.

En tiedä milloin tää älytön tekemisen määrä vähenee, kun koko ajan oon keksimässä itelleni kaikkea lisää ja lisää. En oikein osaa enää rauhottua moneksi päiväksi vaan kämpille antamaan aikaa itelleni! Nautin vaan niin paljon kaikesta kivasta tekemisestä, siksi oonkin mukana niin monessa. Ennen en kyllä ollut tällainen yhtään, niin sitä vaan ihmiset muuttuu. En ole kesätöitäkään hankkinut, että voin kesän ottaa aikaa vaan itelleni ja keskittyä hoitamaan surutyötä. Äitiä tulee mietittyä silloin kun on hiljaisia hetkiä. Äitienpäivä pelottaa. Mutta se mikä ei tapa, vahvistaa! Klisee mutta oon huomannut sen olevan totta. Kaikki vastoinkäymiset vaan vahvistaa ihmistä myöhempää elämää varten. Eipä sitä enää hetkauta paljon mikään, niinkuin yläasteikäisenä.

Mukavaa viikkoa kaikille ja hauskaa vappua! Torstaina kerron mun vapusta ellen oo oksennuskrapulassa. Kärsin helposti krapulasta mutta juon nykyisin aina illalla (tai no aamuyöllä) vähintään puolilitraa vettä ennen nukkumaanmenoa, niin seuraava päivä on sitten aika normaali, vaikka olisi viinaa vetänyt edellisenä iltana.

8 kommenttia:

  1. Sä olet Olivia niin vahva, jaksamista kauheesti ! :) Hyvä kun sulla on tekemistä niin ei jää sitten murehtimaan asioita. Kaikki tapahtuu tarkoituksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tsempeistä! :)) Tekemistä pitää olla joo, tietenkin surullekin pitää antaa tilaa ja käydä sitä läpi, mutta kotona yksin nyhjääminen ei auta... Ihmiset ympärillä auttaa. Uskon myös että kaikella on tarkoitus, hyvässä ja pahassa..

      Poista
  2. Onnea kunniakirjasta ja siitä kun katsastus meni läpi! :) Samoin mukavaa viikkoa ja hauskaa vappua!
    p.s. On ollut näköjään paljon menoa varo ettet uuvuta ittees ja muista ottaa välillä rennosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja sinne hyvät vaput! Vaikka vappu menikin oikeastaan jo. XD
      On kyllä ihan hirveenä menoa, onneksi ei ens viikolla enää niin (ellei kalenteri taas itsestään täyty) ja saa löhötä vaan kämpillä. Otan rennosti simssin ja täykkäreiden parissa. ;)

      Poista
  3. Oot kyllä ollu ahkera, huh! :D
    Tuosta Makkari&Kylppäristä tulee kivoja kalusteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kerranki oon jaksanu olla ahkera XDD
      Ja mää en oo ees oikee ehtiny vielä kattoo noita kalusteita kunnolla :D
      Haluaisin sen luksuslukaalikamasetin!

      Poista
  4. wou mikä sims-kokoelma :-D mä olin ihan hullu sims-pelaaja joskus ala/yläasteella, mulla oli jopa aiheeseen liittyvät kotisivut ennen blogia XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan noita jo silleen kivasti. :) Pikkusiskon kylläki kaikki! Mää oon ollu kans aivan järkyttävän hullu tuon simsin kans, aloin pelaamaan vuonna 2004 10-vuotiaana ja loppua ei näy....!

      Poista