Sivut

6.4.2014

Viikonloppukollaasit

Mun viikonloppu on ollut ihan jees. Lauantaina menin kotiin ja jäin yöksi kun Markku lähti etelään omassa kotonaan käymään. Pitää pitää omasta talosta huolta siellä. :---D Jäin sitten kotia Oskun ja Olgan seuraksi. Tai no Olgan ennemmin, kun Osku lähti ryypiskelemään ja aamulla tunsin vahingoniloa. Oli sillä sellanen krapula että!

Eilen katottiin äitin vaatteet läpi Helin ja Olgan kanssa ja otettiin sieltä sellaisia itelle mitkä näytti kivoille. Loput sitten eteenpäin keräykseen/kirppikselle/rikkinäiset pääsiäiskokkoon. Onhan se surku laittaa niitä vaatteita pois, mut ei sitä vaan voi kaikkea itellään pitää. :( Kyllähän sieltä iso jätesäkillinen löyty kivoja vaatteita. Löyty vielä paljon sellaisia jotka oli sopivia mun päälle. Sitten oli niitä XL-kokojakin kun äiti oli joskus vähän isomman kokoinen. :--D Hirveesti oli 38 kokosia farkkuja jotka oli mulle sopivia niin otin niitä sit itelle. Pitää kyllä kaventaa ne pilleiksi... Löyty yhdet ihanat korkeavyötäröisetki! Ei ollut kyllä tietoakaan monista niistä vaatteista mitä löyty. Voisin ehkä tännekin postailla joskus äidin aarreaittaa. Olgakin sai jotain, suurin osa oli sille kyllä aivan liian isoja. Jotain hyvää tässä munkin lihomisessa kun jos olisin vieläkin sellanen 50-kiloinen pulkannaru jolla ei oo tissejä tai persettä niin kaikki ne vaatteet olis ollut isoja. :---D

1. Minä ja uudet lasit. 2. Äitin kuolinilmoitus oli lehdessä viime keskiviikkona. :'( 3. Harrin kans pelleilyä kun katoin Avonin lehteä... 4. Leikattiin Olgan kans Svedun kynnet ja on se kyllä aika helvettiä. Välillä rimpuili ittensä irti mun käsistä ja meni piiloon mun haaroväliin. :-------DDDD Illan repeilyt!

Tänään käytiin sitten Mamma Leonessa illalla syömässä Pekan ja Meerin kanssa! 1. Autossa. 2. Pekka ja Meeri. :) TÄSTÄ Meerin ihanaan blogiin! Toivottavasti teitä ei haittaa tää kuva. xD 3. Alkusalaatti. 4. Pääruoka! Ahh oli niin ihanaa♥ Broileria ja vuohenjuustoa + dipit + lohkoperunat + rehut.

Kevään ensimmäiset merkit löytyi tänään takapihalta! ^___^

4 kommenttia:

  1. Herkullisen näköset pöperöt :3 ja on se mukavaa kun kevättä on ilmassa :) tulee kesä ja lämmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan todella hyvää!! :) Ja kevät on parasta aikaa♥ Tässä surun keskellä on kiva kun sentään ilmat on nätit...

      Poista
  2. Ollaa taas ni edustavia tos kuvas ::DD

    VastaaPoista