Sivut

15.4.2014

Hirrrveesti kosmetiikkaa!


On tässä tullut vähän osteltua uusia juttuja hiukan.... Ups! Onneksi suurin osa kuitenkin on ollut hyviä ostoksia. :-----) Ajattelin vähän tulla esittelemään kollaasien kera.

 Mulla on ollut jo niiiin kauan tarkoituksena ostaa aurinkopuuteri mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi. Aurinkopuuterin pitäisi myös olla matta, ja lähes kaikkiin löytämiini on tungettu shimmeriä... Mulle matta-aurinkopuuteri varjostuksiin kiitos. Ostin sitten Maybellinen Fit me -sarjasta tämän nätin näköisen kappaleen. Mukaan myös siveltimen koska mulla ei ole yhtäkään poskipuna/puuterisivelintä! Hyvä on kyllä muuten kaikin puolin, ei ole liian tumma mun vaalealle hipiälle. Mutta liian lämpimän sävyinen kylläkin... Yritin kahlita alempaan kuvaan nassuni aurinkopuuterin kanssa vähän huonolla menestyksellä.

Fit me- aurinkopuuteri 7,90€, Kärkkäinen
Puuterisivelin 7,90€, Kärkkäinen

Moni on tätä Max Factorin ripsaria kehunut ja kyllähän toimii vaan minunkin räpsyttimissä! Mascarassa on kaksi harjaa, toinen tuo volyymia ja toinen vedenkestävyyden. Ja aluksihan meikä blondi luulin että toinen tuo pituutta ja toinen runsautta... Aamulla kokeilin ja illalla saikin sitten jyystää ihan kunnolla että sain mokoman aineen pois silmistä. Laitoin siis ekalla kokeilukerralla tuosta kuvan vasemmanpuolimmaisesta harjasta tuuheuttavan efektin ja oikenpuolimmaisella harjalla vedenkestävyyden, juuri niinkuin tätä ripsiväriä ilmeisesti kuuluukin käyttää.
Mikäs siinä, hiton hyvä volyymia tuova harja ja vähän huonompi harja sitten tuomaan vedenkestävyyden muutamalla vedolla pilaamatta hyvällä harjalla saatua tulosta. Voin todellakin suositella tätä jos haluaa sitä vedenkestävyyttä. Mä en oo kyllä tuota vedenkestävää puolta käyttänyt kuin kerran, oli se sen verran kova homma saada pestyä, vaikka kuinka käytti silmämeikinpoistoainetta! Ainoa miinus on se, kun harjan vetää tuubista, on tuo harjaa edeltävä osa liian lyhyt ja tuubi osuu silmäkulmaan. Tavallaan ei "mahdu" harjaamaan ripsiä kunnolla kun tuo tuubi tulee eteen, kuka tajusi? :----D Ei siinä, oon silti onnistunut saamaan ripsistä hyvät! Hinta kirpasee mutta hyvästä ripsiväristä ainakin itse olen valmis maksamaan.

Max Factor Excess Volume -ripsiväri 16,90€, Kärkkäinen

 Tämä huulipuna oli kyllä ihan nappiostos! Nätti sävy + hitonmoinen pysyvyys + helppo ja nopea levitettävyys. Ei leviä yhtään vaikka juo kahvia tai syö, wow! Näitä on ihan pakko saada lisää. Plussaa myös siitä että punaa voi rullata lisää pyörittämällä alaosaa, elikkäs ei tarvitse teroittaa kuten vaikka Oriflamelta ostamiani huulipunakyniä. Ja tämä oli myös halpa, koska alennus!

Avon huulipunakynä 6,65€ (9,90€?)

 Halpa poskipunapaletti Kärkkäiseltä. Mulla on tällainen samanlainen eri sävyissä ja olen todennut ihan toimivaksi. Ei nämä punat hirveän hyvin poskilla pysy mutta ihan jees kuitenkin. Yritin tuota pinkkiä sävyä alakuvaan kuvata mutta ei se hirveästi isojen rillien ansiosta näy. ;D Aurinkopuuteri sen alla taas loistaa lämmintä sävyään, huoh...

BC Poskipunapaletti 3,90€, Kärkkäinen

Ostolakossa -blogista löysin esittelyn näistä uusista Naturan Code -luomivärikynistä ja innostuin heti. Postaus kynistä TÄÄLLÄ. Tämän vaalean sävyn näin ensimmäisenä päätin ostaa, saa nähdä jos tulee hankittua muitakin sävyjä! Tämä on käyttökelpoinen valontuoja kulmaluulle, suosittelen. :) Laitan tätä itse myös silmän sisänurkkaan, juurikin valoa tuomaan. Älytön kuulto tässä kynässä!

Lumene Natural Code -luomivärikynä 7,90€, Kärkkäinen

 Ripsiseerumia oon kokeillut jo aiemmin ja päätin ostaa sitä lisää, koska se toimii! Ei nyt mikään aivan älytön tekoripsi-efekti tule, mutta pientä tuuhennosta ja pidennystä oon havainnut, samoin Harri. Latvaseerumi on kyllä myös mainitsemisen arvoinen. Oikein pehmeät latvat tulee kun tuotetta levittää!

Oriflame -ripsiseerumi 8,90€ (12,00€)
Oriflame -latvaseerumi 7,90€ (9,90€)

Käsivoide loppui ja halusin kokeilla uutta. Nappiin meni tämäkin ostos! Paras käsirasva tähän mennessä, mitä oon kokeillut. Ihana tuoksu ja imeytyy nopsaan. Hintaa en kyllä nyt muista täysin, mutta suunnilleen 7-8 euron tietämillä taisi olla.

Lumene -käsivoide 7-8€, Halpa-Halli


4 kommenttia:

  1. Kaunis Olivia :) lumoavat silmät

    VastaaPoista
  2. Ääh, en tajua kuin onnistut aina meikkaamaan ittelles niin täydellisen meikin, ihan sama mitä meikkejä sulla on käytössä! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuosien tunnollinen opettelu! :D Ja mulla on luomet sen muotoset että niitä on helppo meikata. Esim jos on kovin "syvällä" silmät tai raskaat luomet niin meikkaaminen on vaikeempaa...

      Poista