Sivut

3.6.2014

Ylioppilasjuhlani 2014

Vihdoin pääsen kirjottamaan mun yo-juhlista! On taas vaihteeksi (not) kiirettä pitänyt. Ja huomenna pääsenkin jo töihin! Tänään oli ihan superkuumottavat pääsykokeet. Oon hakenut Ylivieskan ammattikorkeakouluun Yhteisöpedagogikoulutukseen. Saapa nähdä miten käy... :D Nyt väsyttää niin penteleesti kun heräsin vahingossa jo ennen kuutta aamulla ja kello on nyt puoli kahdeksan illalla, että onhan tässä jo reilusti yli 12 tuntia joutunut valvoon!

 Mutta mutta! Mullahan oli vihdoin viimein ylioppilasjuhlat viime lauantaina ja neljän vuoden kidutus on ohi! Nojoo ehkei ihan kidutus mutta ei tuo lukio nyt varsinaisesti kivaa ollut. :D Juhla alkoi Ylivieskan liikuntakeskuksen salissa, koska lukio on homeessa ja remontoitavana. Oli kyllä niin kamalaa odottaa että pääsee hakemaan todistuksen ja lakin. Kaikki tytöt siellä ihan paineissa kun korkkareilla joutuu yksin kävelemään sen pienen matkan, entä jos ois kompastellut? ;D

Kaikki kuvat on kuvannut Harri, lukuunottamatta lopussa noita "virallisempia" kuvia, jotka otti kaverini Ansku. :) Suuri kiitos siis hänelle, oon kyllä niin tyytyväinen noihin kuviin! Ite olisin voinut poseerata paremmin mutta kuvat on kyllä niin hyviä kun voi.

Kuumottavat korkkarikävelyt kun hain toikkarin ja lakin.

 Lakit painettiin päähän yhtä aikaa! Olipa riemukas hetki. Sitten laulettiin Gaudeamus Igitur joka muuten itsellä on jäänyt soimaan päähän aina.

Seremoniajuttujen jälkeen mentiin sitten ylioppilaiden kanssa KÄVELLEN kirkolle laskemaan kukka sankarihaudalle.... Ihan hirveästi kiinnosti. Otin vaihtokengät ja takin ja sateenvarjon, kaksi viimeksi mainittuja onneksi ei joutunut käyttämään. Tosi epävakainen tuo päivä kyllä oli! Harri ja muut oli pysähtyneet kylälle Salen eteen kattomaan kun kävellään ja Harri kuvas mua kävelemässä. :---D Tosiaan läheiset meni autolla sinne kirkolle... Sieltä sit hyppäsin auton kyytiin ja ajeltiin kotiin aloittamaan juhlia, jotka alkoivat klo 13.

Sitten vähän tarjoilukuvia! Ei kyllä tullut kaikkia kuvattua ja Harri ei viitsinyt olla noita kuvaamassa kun siinä hyöri koko ajan niin paljon ihmisiä, niin olis ollut vaan tukkeena. Tajusin että olisi pitänyt kuvata muutenkin tuota juhlaympäristöä mutta meni jo!

Tuohon pöydälle tuli vielä myöhemmin juustokakku ja täytekakku.

Kuivakakkua ja ylioppilaskeksit.

Juominkia ja munattomat leivonnaiset.

Lihapullia, kinkkupiirakkaa ja kroissantteja.

Salaattia ja pasteijoita.

Voileipäkakkua vähän näkyy!

Illalla otettu kuva siitä juustokakusta... Eipä oo kovin imartelevan näköinen, varsinkaan puhelimella otettuna kun kamerasta loppui akku!

Toinen kinkkuvoileipäkakku, puhelinkuva myöskin joten aika karmea.

Makaronisalaattia! Omnommm.

Täytekakusta ei sit tullutkaan kuvaa. Olihan tuota tarjottavaa melko paljon. :) Kasvis- ja katkarapukääryleitäkin oli mutta nekin uupuu kuvista!

 Ilonen ylioppilas! Tervetuliaisskumppaa tosiaan tarjoiltiin vieraille, ite join tuota yhtä lasia koko päivän. :DDD Että varmasti kaikille vierailleki riittää! Enkä sitä paitsi halunnu, että illalla mulla on omat bileet kun viimeset vieraat käy...

 Keittiötä



 Sonja ja Henkka :)

 Mahto sateinen keli ärsyttää? :O

 Lahjapöytä. :)

 Harrin äiti on niin kaaanis tässä. :3 Harri kyllä onnistui kuvaamaan vieraita hyvin salaa. Silloinhan ne parhaat kuvat saa!

Harrin siskot Petra ja Sara!

 Harrin mummu ja sisko Laura.

 Ja Karita vielä. ;D

 Päivällä käytiin ottamassa Anskun kanssa takapihalla niitä virallisempia kuvia, joista pitäis valita kiitoskortteihin sopiva! Pitäisi myös valita joku, jonka teetättää isommaksi A5-kokoiseksi kuvaksi kun sukulaiset niitä halusi, ja itelleni tietenkin myös. Laitampas ne vielä ihan omaan postaukseensa!
 Otettiin ulkona myös minusta ja Harrista kuvia ja sisaruskuvia Oskun ja Olgan kanssa. Anskun ottamia kuvia seuraavat!




Tönötän tässä ku kirkossa... Ja Oskulla oli vähän joka kuvassa tuo sama ilme, paitsi yleensä vielä suupielet alaspäin ihan mutrussa. :'D Voi että repeilin niille kuville!

Mulla oli suuri joukko apuna juhlien järjestämisessä! Oon niin iloinen ja kiitollinen että saatiin juhlat järkättyä ja ne onnistui niin hyvin. Mun äiti oli aina innokas leipomaan juhliin ja muutenkin hössötti kovasti ja teki hirveästi töitä, esim. meidän rippijuhlien eteen... Kyllähän sitä mietti, että olispa äiti saanut olla näitä myös järkkäämässä, kun kumminkin olisi halunnut. Mun ylioppilaaksipääsy oli sille kuitenkin iso juttu. Mutta aina ei mene niinkuin alunperin suunnittelee... :( Juhlat oli kuitenkin hyvät ja nyt koko rumba on vihdoin ohi! Ja meitsi pääsee keskittymään kesätöihin. :)

Uusi ylioppilas kiittää ja kuittaa! Ja kiitokset myös loistokuvaajilleni Anskulle ja Harrille. ;)

6 kommenttia:

  1. Omnom alkoi kuivakakkua tekee mieli ku katoin noita kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Onnea ylioppilaalle, tosi hyviä kuvia molemmissa postauksissa!! :) ja ihanan näkösiä ruokia. ja myrnaa tietenkin kattaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli kyllä hyvät pöperöt♥ Myrnaa joo. ;D Meillä oli kotona noita mut liian vähä nii saatiin lainaksi tädin anopilta. :D Meilläki ois kuulemma edesmenneeltä mummulta pitäny jäädä noita mut kukaan ei tiedä minne ne laitettiin... Ilmeisesti ne on meillä kotona äiti tunkenu johonki.. :o Pitäs ehkä löytää ku ei mitää halpoja astioita oo!

      Poista
  3. Nii kiva ku sulla on pitkiä postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ne on mustakin parhaimpia ja kivoin lukea :)

      Poista